Dodaj do ulubionych

Temat na reportaz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 22:29
Poszukuję tematów na reportaże telewizyjne podobne do tych ze Sprawy dla
reportera, czy Celownika. jeżeli wiecie, że ktoś z Wałbrzycha lub okolic ma
problem, o którym warto dopowiedzieć w telewizji, dajcie znać. byron@pecet.com.pl
Za wykorzystany pomysł jest kasa!
Obserwuj wątek
    • Gość: ajtwsp Re: Temat na reportaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 22:40
      A dla jakiej tivi pracujesz, jeśli to nie tajemnica?
      • Gość: Paweł Re: Temat na reportaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 22:43
        polskiej:)
        • Gość: ajtwsp Re: Temat na reportaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 22:47
          To tajemnica, czy wstydzisz się przyznać?
    • Gość: Paweł Re: Temat na reportaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 22:59
      Tematy realizowane byłyby w ramach programów reporterskich telewizji publicznej.
      • Gość: dziennikasz Re: Temat na reportaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 00:09
        dupa z Ciebie nie reporter jak na forum szukasz tematow do rzekomych reportazy.

mam propozycje:

nakrec reportaz o reporterach i o realizowanych przez nich programach: z miesiaca na miesiac sa coraz glupsze. poszukaj przyczyn, postaraj sie znalezc recepty na przyszlosc...

;]
        • Gość: set. Re: Temat na reportaz IP: *.wlb.vectranet.pl 16.12.07, 01:46
          mam propozycję....nowa moda, lub wręcz pasja mieszkańców tego
          miasta...spacery po supermarketach...kto ile zwiedzi sklepów w ciągu
          dobry....a pod koniec...pozrzynanie gardeł.....to jest dobre!!!!
          • Gość: feniks Re: Temat na reportaz IP: *.wlb.vectranet.pl 16.12.07, 08:33
            Widzę, że nie chce Ci się samemu myśleć i idziesz na łatwiznę,
            czekając na "gotowce". Nie mam również wiary co do płatności za
            pomysł na reportaż, ale jak już koniecznie chcesz o czymś napisać to
            przecież masz już cała masę gotowych artykułów. Wystarczy trochę
            posiedzieć w archiwum postów o mieście.
            • Gość: emba Re: Temat na reportaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 16:02
              Włąśnie to samo miałam na myśli czytając twój pierwszy post, Paweł.
              Poczytaj sobie wątki - tematy same się nasuwają.
    • Gość: kruczkowski Re: Temat na reportaz IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.07, 16:51
      świetnym tematem na reportaż jest zgnuśnienie i malkontenctwo mieszkańców tego
      zadupia gromadzących się na forum gazety. ten człowiek chce wam pomóc ukazując
      jakie przeszkody napotykacie w swoim zasranym jak kloaka życiu, a wy do niego z
      pretensjami. walbrzych=shit
      • Gość: feniks Re: Temat na reportaz IP: *.wlb.vectranet.pl 16.12.07, 19:04
        Sam jesteś shit. Jak Ci się nie podoba na forum to nie musisz tutaj
        siedzieć. Zapewne wiele ludzi poczuło by się lepiej, nie będą
        musieli czytać twoich idiotycznych wypocin.
        • Gość: ramol Re: Temat na reportaz Do Pawła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.07, 20:49
          cia.bzzz.net/fabryka_ludzkich_smieci Masz ciekawy temat.
          Pokaż w reportażu jak "wykończono" Wałbrzych! Ps. ewentualne
          honorarium dla "misia"
          • Gość: IXI Re: Temat na reportaz Do Pawła IP: *.wlb.vectranet.pl 16.12.07, 21:07
            Jeden człowiek zapytał o pomysł na reportaż, a tymczasem ruszyła
            lawina kretynów.
            • Gość: lulek Re: Temat na reportaz Do Pawła IP: *.centertel.pl 16.12.07, 22:03
              weź z forum
              • Gość: ika Re: Temat na reportaz Do Pawła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 00:57
                Ja mam temat:

Raty dla bogatych

I MZBK Walbrzych na Andersa

Otoz jak masz zadluzenie z powodu niskich dochodow lub ich braku i nie placisz za mieszkanie masz dlug.
                Ale MZBK wyjdzie ci na przeciw rozloza ci na raty ale musisz wykazac ze masz z czego placic hahahah ot Polska :).

Jak nie masz bo nie masz to Kop (eksmisja) wiec wychodzi na to ze sa to raty dla ludzi co maja kase a nie placa a ci co nie maja a chca placic nie moga.Proste nie ?
                • pozor_vlak Re: Temat na reportaz Do Pawła 18.12.07, 10:58
                  Gość portalu: ika napisał(a):

>
                  > Ale MZBK wyjdzie ci na przeciw rozloza ci na raty ale musisz wykazac ze masz z
                  > czego placic hahahah ot Polska :).

a jaki jest sens rozkladania platności na raty komuś kto i tak nie zapłaci?!

>
                  > Jak nie masz bo nie masz to Kop (eksmisja) wiec wychodzi na to ze sa to raty dl
                  > a ludzi co maja kase a nie placa a ci co nie maja a chca placic nie moga.Proste
                  > nie ?

Proste- środkiem platniczym w naszym kraju jest Złoty Polski, a nie deklaracja
                  "chce ale nie mam". W każdym razie mi sie nigdy nie udało w ten sposób
                  uregulować zadnej płatności (nawet kiedy dodawałem że mi z tego powodu przykro)
    • Gość: Anna Re: Temat na reportaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 21:13
      Ja ci proponuję super temat- sobięcin. Na górnej jego czesci nie ma
      chodnika, mama z wózkiem nie wejdzie prawie do żadnego sklepu, nie
      wejdzie na poczte nie wejdzie do apteki. Nie sa to miejsca
      przystosowane do wózków dzieciech czy inwalidzkich.
      Kolejny problem- zobacz jak wygląda przystanek na pętli 2 - to cos
      co jest p0rzystankiem nawet wieczorami nie ma zasranej latarni, nie
      ma wiaty, nie ma nawet oznaczenia gdzie powinien stawać autobus,
      autobus jak zakręca jedzie po chodniku jaki chyba powinienin byc dla
      pieszych.
      Nie wspomnę o dziurach na drodze, braku autobusu 18 wjeżdzającego na
      pętle, tylko że pewnie nie jest to problem dla ciebie i nie nadaje
      się na reportaż a szkoda....
      • Gość: lka Re: Temat na reportaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 21:16
        @pozor_vlak

Szkoda ze nie zrozumiales przekazu...i brak ci wyobrazni... no coz nie kazdy ma te zalety.
    • Gość: mieszkaniec demolka!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 22.12.07, 17:27
      chcesz temat przyjedż na hetmańską bramy 70i72 tam sie zakotwiczyła na dobre
      firma która wymienia rury wod-kan i dewastuje lokatorom mieszkania i klatki
      schodowe jest na co popatrzyć fachowcy oderwani od kufla nieznający się na
      niczym naprawde warto zobaczysz wiele jak przewierca się ściny betonowe na wylot
      po to żeby osadzić kołek długości pięciu cm itp warto!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka