Dodaj do ulubionych

Nowy program w RADIU BRW?

IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 23:18
Co sądzicie o nowym programie w RADIU BRW 101,1 fm, który emitowany jest w piątki po godzinie 17.00, i który ma również swój dział na stronie radia (www.radiobrw.pl) program się nazywa Wykrywacz Gwiazd Bartka P.

A co sądzicie wogle o tej stacji???

Pozdrawiam!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek01g Re: Nowy program w RADIU BRW? IP: *.chello.pl 15.08.03, 03:02
      ja nie slucham, bo BRW do stolycy nie siega, ale o radiu moga swiadczyc chyba
      tylko albo az - profesjonalizm i oddanie prowadzacych oraz muzyka jaka
      puszczaja.

A jaka muzyke puszczaja? jakas playlista...?
      • Gość: cichutki Re: Nowy program w RADIU BRW? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 12:43
        Gość portalu: jacek01g napisał(a):

> ja nie slucham, bo BRW do stolycy nie siega, ale o radiu moga swiadczyc chyba
        > tylko albo az - profesjonalizm i oddanie prowadzacych oraz muzyka jaka
        > puszczaja.
        >
        > A jaka muzyke puszczaja? jakas playlista...?

Playlista jest na www.radiobrw.pl dostepna mozna luknac:)
    • Gość: Eunice Re: Nowy program w RADIU BRW? IP: 10.40.193.* 08.09.03, 12:32
      Powtórze jeszcze raz:zwolnić Czwojdzińskiego i Bognę! Teraz nie można tego
      słuchać!
    • Gość: wogel Re: Nowy program w RADIU BRW? IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.0.* 09.09.03, 22:27
      Gość portalu: cichutki napisał(a):

> Co sądzicie o nowym programie w RADIU BRW 101,1 fm, który emitowany jest w
      piąt
      > ki po godzinie 17.00, i który ma również swój dział na stronie radia
      (www.radio
      > brw.pl) program się nazywa Wykrywacz Gwiazd Bartka P.
      >
      > A co sądzicie wogle o tej stacji???
      >
      > Pozdrawiam!:)
      Postaram się posłuchać, aby wyrobić sobie opinię. Pozdrawiam.
      Wogel
    • Gość: berta Do Eunice (i nie tylko) IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 10.09.03, 07:23
      Eunice, a co masz tak do Jacka i Bogny? Nie te klimaty co Ty, czy może coś
      więcej? Czy jest ktoklwiek w tym radio, kt Ci się podoba?
      • Gość: Eunice Re: Do Eunice (i nie tylko) IP: 10.40.193.* 10.09.03, 08:56
        O jakich Ty klimatach mówisz? Chodzi mi o prowadzenie programu. Bogna się
        męczy przy każdym powiedzeniu, nigdy nie wiadomo, o co tej kobiecie chodzi.
        Czwojdziński nie ma pomysłu na program, plecie trzy po trzy i uważa, że jest
        zabawny. Gdzie tu profesjonalizm??? Przecież oni nie są od wczoraj w radiu.
        Powinni reprezentować jakiś poziom. Sądzę, że ich talent radiowy zatrzymał się
        pewnym poziomie i koniec.
        • Gość: berta Re: Do Eunice (i nie tylko) IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 10.09.03, 10:23
          A jest ktokolwiek w tym radio, kto Ci się podoba, czywszystko Twoim zdaniem
          jest beznadzeijne i pozbawione profesjonalizmu? Ja się nie czepiam, tylko z
          ciekawości pytam :-)))
          • Gość: Eunice Re: Do Eunice (i nie tylko) IP: 10.40.193.* 10.09.03, 12:43

Ja też się nie czepiam :-) Te dwie osoby po prostu mnie drażnią, zresztą moich
            znajomych również. Czy coś mi się podoba? Darek Olejnik ma świetną audycję.
            Facet zna się i to się czuje. A Bogna i Czwojdziński, nawet nie wiem, jakby
            starali się udawać, że się znają na radiu i tak im to nie wychodzi. Jako
            słuchacz po prostu to wyczuwam i przełączam się na inną stację.
            • Gość: berta Re: Do Eunice (i nie tylko) IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 11.09.03, 07:18
              Co to Czwojdzińskiego - zgadzam się. Bogna nie jes taka zła i moim zdaniem
              przesadzasz. Za to Olejnika nie trawię. Nie przemawiado mnie ani on, ani to
              copuszcza. Ale to jest bardzo osobista kwestia gustu i nie znaczy, że Ty czy
              ja go nie mamy. Po prostu wolę inną muzę. Za to lubię taką Anię (nie wiem jak
              dalej), ona coś rzadko teraz prowadzi. Kojarzysz o kogo chodzi?
              • Gość: Eunice Re: Do Eunice (i nie tylko) IP: 10.40.193.* 11.09.03, 11:24
                Nie przypominam sobie Ani, widocznie nie zrobiła na mnie wrażenia skoro jej
                nie zapamietałam. A wracając do Bogny (ale to już po raz ostatni, bo nie warto
                o niej dyskutować) jej wieczne yyyy, yyy doprowadza mnie do drgawek, czy ona
                nie potrafi jednego zdania powiedzieć płynnie? Kobieta się po prostu męczy,
                niech lepiej zajmie się czymś innym. Na tym kończę dyskuję na temat BRW.
                Przełączam się PR3.
                • Gość: Bogna Re: Do Eunice (i nie tylko) IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 11:53
                  Dziękuję za słowa krytyki, postaram się poprawić, niezależnie od tego, czy
                  Eunice będzie mnie słuchała, czy nie. Pozdrawiam :-)
                  • Gość: Eunice Re: Do Eunice (i nie tylko) IP: 10.40.193.* 15.09.03, 14:00
                    Bogno, postaraj się, bo naprawdę cięzko się Ciebie słucha. Męczysz słuchacza.
                    Może warto żebyś siebie posłuchała? Odnoszę wrażenie, że od prawie dwóch lat w
                    ogóle się nie rozwijasz. Wpadasz w rutynę? Oby nie. Postarasz się poprawić? Z
                    przyjemnością będę nasłuchiwać Twoich postępów. Mam nadzieję, że będą.
                  • Gość: Eunice Re: Do Eunice (i nie tylko) IP: 10.40.193.* 15.09.03, 14:02
                    Bogno, postaraj się, bo naprawdę cięzko się Ciebie słucha. Męczysz słuchacza.
                    Może warto żebyś siebie posłuchała? Odnoszę wrażenie, że od prawie dwóch lat w
                    ogóle się nie rozwijasz. Wpadasz w rutynę? Oby nie. Postarasz się poprawić? Z
                    przyjemnością będę nasłuchiwać Twoich postępów. Mam nadzieję, że będą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka