djdanio-wch 09.02.08, 09:54 witam słuchaczy dobrej muzy.jak chcecie posłuchać dobrej muzyki,to zapraszam do pobrania mojego seta muzycznego. www.sendspace.pl/file/o4PMO4Fw/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ar3k Re: Pobranie mojego seta Muzycznego IP: 89.131.59.* 09.02.08, 10:14 Świetna muza, ale niestety nie w moim guście. Polecam i pozdro dla Daniela XDXD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ke Re: Pobranie mojego seta Muzycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 10:20 Moze napisz w jakich klimatach tworzysz, bo nie bede sciagac w ciemno. Acid, jungle, drum and bass, turntablism, electronica, experimental, idm, house, minimal, glitch, industrial, ebm, darkwave, breakcore, noise, dance, trance, psytrance, goa? Jak cos w dowolnym z tych gatunkow to chetnie obadam. Odpowiedz Link Zgłoś
djdanio-wch Re: Pobranie mojego seta Muzycznego 09.02.08, 12:05 moj set jest w klimatach bardziej techno.Ale pobierz bo bardzo fajny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola :):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 14:39 Pobrałam twojego sete:):) Jest spoko bo leci fajna muza:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: :):) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.08, 16:45 dla mnie kicha straszne hu.... sa przejsciaogolnie lipa zrob cos dla muzyki i przestan miksowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Jasper Re: Pobranie mojego seta Muzycznego IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.08, 19:49 Niech zgadne: ejay DJ Mix station? Muza oceniona na 3+ Odpowiedz Link Zgłoś
djdanio-wch Re: Pobranie mojego seta Muzycznego 10.02.08, 00:44 haha sorki le niezgadłeś:D:D Virtual DJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: Pobranie mojego seta Muzycznego IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.08, 00:17 Jak dobrze pamiętam rok 1986 kapela Europe, tyt. Final countdown, vocal Joey Tempest muz. Kee Marcello. I co tu jest twoje? Pokręcenie wirtualnymi potencjometrami na pirackim sofcie? Odpowiedz Link Zgłoś
djdanio-wch Re: Pobranie mojego seta Muzycznego 11.02.08, 09:10 EJ! A wogóle wiesz co to znaczy SET!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Re: Pobranie mojego seta Muzycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 09:15 a ty wiesz? tu jest kilka setów ludzi z wałbrzycha silesia303.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=29 Odpowiedz Link Zgłoś