Gość: feniks IP: *.clients.easynet.fr 24.02.08, 07:08 Czy ktos moze polecic dobrego, prywatnego lekarza chorob zoladkowych w Wchu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: gastrolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.08, 12:37 Pani doktor Szklarz, przyjmuje w Medicu. Jest tam też jej mąż - specjalista bardzo dobry, ale w obejściu okropny. Panią Szklarz polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: gastrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 14:22 Nie idź do szklarza idź do hydraulika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurp Re: gastrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 23:28 Trzeba chodzić do jaskinii solnej i kupować etopirynę - problem sam się wyjaśni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: gastrolog IP: *.chello.pl 25.02.08, 11:27 nie idź do szklarza jest wredny nie miły i nie nadaje sie na lekarza dla niego liczy sie tylko kasa ja u niego byłam na gastroskopii i uciekłam nie dałam rady za to na podzamczu w przychodni (nie tej prywatniej) przyjmuje wspaniała pani doktor Herbuś-Luteńko polecam gorąco mila uprzejma nim sie obejrzysz już po badaniu Odpowiedz Link Zgłoś