Dodaj do ulubionych

Praca w tesco PRESTO

IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.08, 15:24
Co sądzicie o firmir PRESTO jakies doswiadczenia z tą firmą ?
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownikPresto Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.03.08, 16:51
      dla mnie dobre :)
      • Gość: pryw Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.08, 21:16
        wypłaty normalne i planowe ?
        • Gość: pracownikPresto Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.08, 23:17
          wszystko tak jak w umowie :) robie od poczatku i dobrze jest :)
          • Gość: Krzycho Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.08, 15:23
            Moja córka czeka już na pieniądze od stycznia, totalna porażka. Mam zamiar
            powiadomić Inspekcję pracy.
            • Gość: Sokol Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.08, 18:08
              Krzychu jak Twoja córka pracowała w styczniu to kasa jest w marcu (umiesz
              czytać to przeczytaj umowę pkt. 3) Jeżeli masz jakiś problemy co do FIRMY PRESTO
              to sie dzwoni a nie pierdzieli głupoty na forum :) Wypłaty są w terminie każdego
              miesiąca i jakoś nikt nie narzeka że dostał później albo jej nie dostał. pozdrawiam
              • Gość: ladder Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.08, 13:00
                Zgadzam sie z Sokołem. Hajsik w terminie, wszystko przebiega płynnie
                i bezproblemowo.
                • Gość: jasiu Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.wlb.vectranet.pl 09.03.08, 13:25
                  Niema co PRESTO porzadna firma!!Robilem tam kilka miechow i wszystko przebiegalo
                  zgodnie z umowa:)
        • Gość: Mariusz Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 14:13
          Wszystko zgodnie z umowa jest.
    • Gość: Kejti Praca w tesco PRESTO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.08, 13:20
      Również zgadzam się z Sokołem kasa zawsze jest w terminie i każdy wie kiedy jest
      bo mówią na początku nam a jak ktoś jest głuchy i niepełno sprytny to później
      nie wie i wymyśla jakieś pierdoły ... córeczka tatusia płaczę że wielce że nie
      dostała to mogła słuchać albo zadzwonić i się spytać jak jest taka ułomna że nie
      wie kiedy... wkurza mnie takie coś że tatulek za córeńkę piszę i na dodatek brednie
      Pozdrawiam Kejti
      • Gość: Krzycho Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.03.08, 21:57
        Tatulek pisze , bo takie ma prawo. A 3 miesięczny czas oczekiwania to granda!
        Życzę Ci w przyszłości tak solidnego pracodawcy jak obecny.
        Zwiń uszy i czekaj łaskawie na jałmużną.I nie próbuj podskakiwać.
        • Gość: Sokol Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.03.08, 00:55
          Krzycho jeżeli masz jakieś problemy ze sobą to twój problem. Co do wypowiedzi o
          firmie PRESTO w której nawet nie pracowałeś dnia wiec gow** wiesz o niej to po
          prostu zamilcz. Jeżeli Twoja córka pracowała w STYCZNIU (styczeń sie skończył
          wiec karta pracy musiała być oddana i od tego momentu jest 30 dni + 7 dni
          roboczych na wypłacenie)a kasa dzisiaj 11.03.2008 została wypłacona :) Nie dosyć
          że nie umiesz czytać ZE ZROZUMIENIEM umowy, to jeszcze wyszło na to, że z
          liczeniem u Ciebie też BARDZO kiepsko.

Jeżeli chodzi o "jałmużnę" to kurcze nie pamiętam żebym to był jakiś ośrodek dla
          potrzebujących.

Nie chcąc się wdawać z tobą w głupia i bez sensowną dyskusje proponuję żeby
          twoja córka zadzwoniła i powiedziała, że nie chce pracować bo za długo czekać
          musi na pieniądze.

Pozdrawiam
        • Gość: monika Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 08:06
          Panie tatusiu ja też zatrudniam młode osoby na umowę zlecenie i jeśli córeczka
          ma skończone 16lat i nie jest ubezwłasnowolniona i sama podpisała umowę zlecenie
          to po co się tatuś odzywa?
          Tak to już jest później nikt nie chce zatrudniać młodocianych bo rodzice mają
          najwięcej do powiedzenia a ja proszę zapoznać się z przepisami prawa i jeśli
          córka podpisała takie warunki to tak musi być nikt ją nie zmuszał do podpisania
          umowy i pracy na rzecz danego zleceniodawcy.
          A tak w ogóle to taki niestety jest cykl rozliczania firm pośredniczących.
          Jednaj jak sie pracuje systematycznie cały czas to co miesiąc są pieniążki tyle
          że z opóźnieniem 2 miesiące ale w danej chwili nikt na to nie zwraca uwagi.
          Widać to dopiero jak sie przestaje pracować a przez dwa miesiące jeszcze
          spływają pieniążki, czy wtedy szanowny tatuś też będzie wypisywał głupoty na forum.
          Pozdrawiam wszystkie młode osoby chcące dorabiać ale pamiętajcie nie jesteście
          ubezwłasnowolnieni i nikt poważnie nie będzie Was traktować jeśli sprawy będą za
          Was załatwiać rodzice.
          • Gość: daroo Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.swidnica.mm.pl 27.03.08, 16:28
            a ja bym sie chetnie przyjal do pracy w tesco pare godz. dziennie na wykladanie
            towaru.jesli ktos cos wie to prosze o kontakt na daroo22@o2.pl
          • Gość: gunia Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.wlb.vectranet.pl 28.03.08, 15:58
            zgadzam się z Moniką
            Nie ma nic gorszego niz rodzice,kyórzy załatwiają gro spraw za swoje
            niby dorosłe pociechy-ludzie zastanówcie sie- robicie kaleki z
            własnych dzieci a może one już są ułomne skoro załatwiacie za nie
            wiele spraw- w tym praca
            jak do mnie dzwoni Mamusia i pyta o pracę dla swojego dwudziesto
            paroletniego dzieciaka to mnie szlak trafia-czy to są ułomne dzieci-
            co wy robiliście w tym wieku- DAJCIE IM SIE WYKAZAĆ I POSTARAJCIE
            SIE ICH USAMODZIELNIĆ I PRZYGOTOWAC DO DOROSŁEGO ŻYCIA-WIECZNIE ŻYĆ
            NIE BĘDZIECIE- A KAŻDY UCZY SIE NA WŁASNYCH BŁĘDACH

POZDRAWIAM NADOPIEKUŃCZYCH RODZICÓW:)-
            TO PRAWDA, NIE ŻADNE ZŁOŚLIWOŚCI
            • Gość: XXX Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.08, 20:54
              Mam wrażenie że na forum wchodzą sami debile,czy nikt już nie może
              mieć własnych poglądów i subiektywnych odczuć na jakiś temat.
              A te wspaniałe opinie na temat firmy PRESTO to chyba sami właściciele
              wygłaszają.Ludzie skąd w Was tyle jadu,dla jednego firma jest super
              dla innego do dupy.
              Na marginesie to o te pieniądze z tej firmy trzeba trochę się
              naprosić.
              • Gość: Sokol Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.08, 21:55
                XXX opinie na temat firmy oczywiście mogą wszyscy wygłaszać owszem. Lecz
                głoszenie nie prawdy już nie. Po co oczerniać firmę w której się nie pracowało?
                Co do pisania opinii tak masz racje wchodzę codziennie pod zmienionym nickiem i
                tu coś skrobie :) XXX jeżeli wszystkie dokumenty zostały prawidłowo wypełnione i
                osoba która pracuje dała ZAŚWIADCZENIA, NIP itp w terminie, a co najważniejsze
                KARTY pracy zostały oddane pod koniec miesiąca .. to o pieniądze nie trzeba się
                prosić.

Najłatwiej to oczerniać na FORACH. Ktoś coś usłyszy i poczta pantoflowa się
                nakręca.. ale drugiej strony to już nikt nie chce nawet wysłuchać. Tylko umiecie
                osądzać. Brawo!!
              • Gość: Ona Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.eranet.pl 01.04.08, 22:20
                XXX jak wiesz że trzeba się naprosić to widocznie tam
                pracowałaś,jeżeli wiesz czyli jesteś jedną wielką ściemą, ale widać
                że prawdziwa ściemniara z ciebie bo ja pracuje już od 2 miesięcy i
                jakoś się nie musiałam prosić. Umawiają się z nami i bez problemu
                dają pieniążki w terminie:) a ty to jesteś jedną z tych co ploty
                sieją albo twoje koleżaneczki pracowały i leciały w ... z
                koorydnatorami:) i dalego lalunieczki chodzą i razme z tobą ploty
                sieją...:) bo jakby inaczej:) to jest twoje codzienne zajęcie
                chyba:) tak jak sobie wymyślasz a nie sluchasz wogóle a później
                takie bzdury piszesz jak pusta idiotka powtarzasz po innych:) jak ci
                sie nie podoba firma to nie pracuj w niej a nie pisz bzdur bo wkurza
                mnie takie gadanie bo kogoś nie lubisz albo jesteś zazdrosną ....
                jak połowa społeczeństwa idź do polityki z chęcią przyjmą pieprzoną
                zazdrośnice i ściemniarę tak takich potrzebują...dlatego ten kraj
                jest jaki jest przez takie śmiecie jak ty które chodzą i nagadują na
                innych z zazdrości... Póki ja pracuję sobie w tej firmie i jest
                wszystko ok pieniążki na czas i jeszcze rozumieją w niej człowieka
                to będe bronić przed takimi jak ty...
              • Gość: Kuniek Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.eranet.pl 01.04.08, 22:24
                a cio musialas prosic o pieniadze ze tak piszesz? XXX najlepiej hehe
                trzeba byc anonimowym jak sie pisze glupoty:) moze bys sie
                przedstawila jak mowisz ze musialas prosic:) a nie dasz sobie
                wymyslny nick duzo musialas mysles zeby na niego wpasc?:D :)
              • Gość: Alex Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.eranet.pl 01.04.08, 22:26
                na marginesie:) a skad wiesz ze trzeba prosi? a jak trzeba prosic na
                dwoch lapkach czy czym innym wez nie pisz takich bzdur:) i kazdy
                moze miec opinie ale nie do sciem:) ktore sie uslyszy od kogos bo
                odwalil numer nie przychodzil do pracy albo cos innego a pozniej
                chodzi i gada glupoty tak jak ty ... napisz moze kim jestes cwaniarko
              • Gość: leszek Re: Praca w tesco PRESTO IP: *.eranet.pl 01.04.08, 22:29
                sama masz w sobie jad ze piszesz bzdury ja pracuje w tej firmie juz
                od tamtego roku i znam wszytskich prawie co tam pracuja z tej firmy
                i gdyby tak bylo ze trzeba prosic o te pieniadze to by bylo tu
                wiecej negatywnych komentarzy a ze ty piszesz bzdury to nie ma bo
                jedna osoba sie zawsze zdarzy co klamię tak jak ty bo cie chyba nie
                chcieli przyjac takich pustych osob nie przyjmuja wiec teraz co
                tutaj sobie wypisujesz:D polewa z ciebie pani tajemnicza xxx
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka