Gość: karalajna IP: *.eranet.pl 06.04.08, 10:21 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FOTO Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.04.08, 10:56 JEŚLI MÓWISZ O TYM JAK LEŻAŁEŚ PÓŁ NOCY ZALANY W TRUPA NA SOFIE TO FAKT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOTO Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.04.08, 11:01 LUB ZALICZYŁAŚ DRZEMKE POD KLUBOWYM DRZEWKIEM ŚNIĄC ŻE JESZCZE SIĘ ZDARZY,TO JUZ SAMA MUSISZ PRZYPOMNIEĆ SE HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOTO Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.04.08, 11:12 SORY BO BYĆ MOŻE CHODZI CI O TEGO TECHNO DZIADKA KTÓRY LATAŁ BEZ GŁOWY PO SALI RYTMIE ELECTRO/HOUSE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karalajna Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.eranet.pl 06.04.08, 11:35 FOTO widzę że żarty się Ciebie trzymają. tak się składa że nie bywam tam a dostałam wczoraj wiadomość na ten temat i w sumie wszyscy którzy ją dostaliśmy jesteśmy ciekawi czy to prawda. jeśli nie masz nic ciekawego do napisania poza bezpodstawnym obrażaniem osoby która założyła post to się nie wypowiadaj bo jakby nie przypominam sobie żebym prosiła o takie wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eustachy Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.04.08, 11:47 tez slyszalem od ludzi ze cos sie wydarzylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karalajna Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.eranet.pl 06.04.08, 11:55 ja słyszałam jakieś dwa miesiące temu, ale wczoraj znajomi dostali taką informację dlatego pyatm tutaj . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOTO Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.04.08, 07:27 A JA BYŁEM TAM RAZ NA FEEL I BYŁO SUPER,NIE ODNIOSŁEM WRAŻENIA BYM MUSIAŁ PRZEBYWAĆ W ZBROI Z TARCZĄ BYŁEM WRĘCZ ZASKOCZONY TAK DUŻĄ ILOŚCIĄ OCHRONY BYLI NAWET OCHRONIARZE W MUNDURACH. CO DO OBRAŻANIA CIEBIE MUSISZ DOBRZE POCZYTAĆ FORUM TO ZAUWAŻYSZ ŻE TO NIE MIEJSCE DLA WRAŻLIWYCH,ODPALAM RAKIETE I LECE DO PRACY I TO GALOPEM,POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.chello.pl 19.04.08, 13:34 dwoch znajomych pocielo sie po szyjach butelka.. tyle, duzo krwi.. nic konktretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowcipnis RIposta FOTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:16 Albo poprostu odkryli ze twoj mozg nigdy nie funkcjonowal i zeby bezpiecznie zabrac cie do laboratorium uspili cie na chwile i dopiero na miejscu zbadali czemu, poprostu jeszcze przed twym poczeciem glupota go bezlitosnie zwalczyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto Re: RIposta FOTO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.04.08, 07:36 dowcipniś twoja czaszka homoida to tylko do muzeum się nadaje bo mózg już dawno wyjadły glizdy i inne robale,więc na laboratorium już za póżno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No Smoking ! Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.08, 16:13 trup w k10 - prawda czy fałsz? Masz jeszcze trzy koła ratunkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOTO Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.04.08, 18:03 ZABILI GO ALE UCIEKŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomka Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.08, 18:54 Ja słyszałam że ktoś dostał nożem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruczkowski niestety prawda IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.08, 22:03 to prawda. umarł tam rozum. panie świeć nad jego duszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniol Re: niestety prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 16:00 kruczek intelektualisto plotkarskiego forun na twoim rozumem to bym sie tez pomodlił Odpowiedz Link Zgłoś
mona232 Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? 07.04.08, 12:38 szkoda mi was ze dajecie sie wciagac w takie plotki, jak mialo by tam miejsce takie wydarzenie to raczej klub bylby zamkniety Odpowiedz Link Zgłoś
mona232 FOTO jestes super 07.04.08, 12:42 FOTO jestes super, do takich ludzi trzeba tak podchodzic jak Ty, smieszne to jest ze on slyszal, jak byscie tam byli i widzieli to wtedy mozecie gadac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szoda mi was Re: FOTO jestes super IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.04.08, 15:27 prawda jest taka ze kolo zostal ciachniety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.08, 16:29 otóż prawda jest taka, że w piątek chłopak dostał cios w gardło rozbitą butelką. Aczkolwiek o trupach żadnych nie ma mowy. Wkrótce zostaje wypisany ze szpitala do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARALAJNA Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.eranet.pl 07.04.08, 16:54 dziękuję za normalne podejście do postu i informacje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.gprs.plus.pl 07.04.08, 18:12 chcialabym tylko dodac jedna rzecz zebyscie tez popatrzyli na ten klub z innego punktu widzenia, jezeli to co sie wydarzylo w piątek w klubie mialo miejsce w innej dyskotece w Wałbrzychu to chlopak prawdopodobnie dzisiaj by nie zył, klub zainterweniowal prawidlowo odrazu zostaly zamkniete dzrzwi aby nikt nie mogl opuscić klubu wezwali policje i przegladneli nagrania zlapali goscia ktory to zrobil i dzis siedzi we wiezieniu,zainteresowali sie tym a nie jak gdzie indziej moze nawet wyrzucili by tego chlopaka za wszczynanie awantur pomyslcie nad tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Foto i Mona Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.04.08, 18:51 tak ze widac ze idiotow z siebie ladnych zrobiliscie nie majac zadnego pojecia wypisujac swoje bzdety :) zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOTO Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.04.08, 20:11 TYLE BZDUR NAPISANO O TYM KLUBIE ŻE TRUDNO BYM BRAŁ WSZYSTKO NA POWAŻNIE,SIOSTRA TAM CZASEM BYWA I SOBIE CHWALI,A ZNAJĄC JĄ WIEM ŻE GDYBY BYŁO TAK TRAGICZNIE JAK TU WIELOKROTNIE CZYTAŁEM TO BY NIE POSZŁA,OGÓLNIE TO NIE MÓJ KLIMAT,CHOĆ NA KONCERTY BĘDE TAM CHODZIŁ BO SĄ DOBRE,A TO ŻE COŚ TAKIEGO MIAŁO MIEJSCE TO SMUTNE ALE DEBILI SPOTYKAŁEM W BARDZIEJ EKSLUZYWNYCH MIEJSCACH,DOBRZE ŻE OBSŁUGA ZAINTERWENIOWAŁA BO GDZIE INDZEJ TO SZKODA GADAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.08, 21:33 tak popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiolka Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 22:33 Ale macie informacje,fakt chlopak jest w wiezieniu ale poszkodowanemu nic sie nie stalo potrzymali go w szpitalu dopoki nie wytrzezwial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p do wiolka IP: *.gprs.plus.pl 08.04.08, 17:51 wiolka ty tez masz slabe informacje i nie wiem po co wogole sie wypowiadasz, dla twojej informacji gosc byl trzeżwy a szpitalu przeszedl powazna operacje bo miał przecieta tętnice ale wam zależy na plotkach a nie na faktach to plotkujcie sobie dalej, moze ty musisz wytrzezwiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do goscia :p Re: do wiolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 11:28 Chyba raczej ty musisz wytrzezwiec i jak nie wiesz to nie pisz bzdur,operacje to chyba ty przeszles na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 20:41 no wlasnie najpierw razem pija a pozniej jest awantura szkoda tylko ze mlody chlopak ma zmarnowane zycie bo poszkodowany lata po innych baletach a tamtan siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandosik Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.opera-mini.net 08.04.08, 11:05 jej koles dostał tulipanem w brzuch niezle. ale nie umarł, pogotowie go zabrało. chyba ze w szpitalu zdechł. w k10 musicie uważać bo dziwne rzeczy sie dzieją. np b. czesto z tabletkami i gwałtani sie spotykam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p do komandosik IP: *.gprs.plus.pl 08.04.08, 17:47 chlopie skąd bierzesz takie informacje, jak nie znasz tematu to nie pisz przez takich jakm ty biorą sie ploty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: do komandosik IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.04.08, 20:54 dajcie już spokój z tym tematem nie macie innych problemów dzięki ze klub jest tak dobrze o kamerowany niedługo koncert Szymona Wydry Do Miłego Zobaczenia Pozdrawiam Szefostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleszka Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: 156.17.24.* 21.04.08, 00:11 Czyli powiadasz ze czesto ci sie zdarza ze cie zgwałcą.. To troszke nie zazdroszcze ale coż.. bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaa Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: 89.174.220.* 08.04.08, 20:57 prawda jest taka ze w nocy z piatku na sobote w meskiej ubikacji chlopakowi podcieli gardlo rozbita butelka, chlopak naszczescie przezyl...ale czy klub jest bezpieczny dla przebywajacych w nim ludzi nad tym powinniscie sie zastanowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klejnoty Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:25 gosciu obral taktyke : "nienawidzisz k10 rozdupcz je od srodka" nie musze chyba tlumaczyc co oznacza nazwa k10 ani historii wlasciciela, mi ten klub nie przeszkadza, zeby tylko niewinni nie cierpieli, bo predzej czy pozniej i tak swoj na swojego trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: trup w k10 - prawda czy fałsz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:43 Chłopak, który został zaatakowany w K10 w poniedziałek rano wrócił do domu, także sytuacja nie była tak poważna jak piszecie.Stało się tak a nie inaczej i nie ukrywajmy,że mogło to się przytrafić każdemu i nie ważne,czy trzeźwemu czy pijanemu. Ważne jest to,że chłopakowi nic się nie stało!!!Ja uważam,że szkoda również chłopaka,który to zrobił,tylko ciekawi mnie czy miał powód i dlaczego tak postąpił??Nie potępiajmy nikogo za jego czyny,bo nie wiadomo kiedy i jak m oże się odmienić nasze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziesiona PRAWIE TRUP IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.08, 22:55 WAŁBRZYCH ul. Topolowa – uszkodzenie ciała 5.04.2008 roku funkcjonariusze Komisariatu Policji I w Wałbrzychu zatrzymali 22-letniego mężczyznę, który nieznanym narzędziem ranił w szyję 23-letniego mężczyznę. Ranny 23-latek pozostał na leczeniu w szpitalu. Jego życiu nie zagraża niebezpieczeństwo. Mężczyznę osadzono w pomieszczeniu dla zatrzymanych Komendy Miejskiej Policji w Wałbrzychu. www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=5663 Odpowiedz Link Zgłoś