Gość: Urszulka234 IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.08, 16:56 Zwracem sie z wielka prosba o pomoc ,szukam dobrego neurologa dla dziecka w Walbrzychu albo okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kimi Re: Neurolog dzieciecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 17:03 Na ul.Batorego obok szpitala ,o ile pamiętam dr Badora.Rozsadna kobieta ,z fanatastycznym podejściem do dziecka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszulka234 Re: Neurolog dzieciecy IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.08, 18:10 Tak tylko najblizszy wolny termin moze byc na lipca a nasz Bartus potrzebuje za 4 tygodnie wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Neurolog dzieciecy IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.08, 19:51 Nie na Batorego, tylko na Schmidta i terminy na pewno mają bliskie. Lipiec to chyba w poradni - a na Schmidta to prywatnie. I tylko dr Badora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: Neurolog dzieciecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 21:55 Rzeczywiście -pomyliłam się chodziło o ul.Szmidta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litty Re: Neurolog dzieciecy IP: *.wlb.vectranet.pl 07.04.08, 21:26 Polecam dr. Czesak z Świdnicy . Super lekarz ma podejście do dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: Neurolog dzieciecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 22:00 Byłam ze swoim synkiem i u dr Czesak i dr Badory >Mam porównanie.Zdecydowanie polecam jednak dr Badorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszulka234 Re: Neurolog dzieciecy IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.08, 22:46 Serdecznie dziekuje wszystkim za pomoc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś