przemektm 19.04.08, 19:44 Przedstawiają w telewizji wasze miasto jakbyście żyli w kraju trzeciego świata Pozdrowienia z Elbląga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: funavi Re: Fatalnie Wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl 19.04.08, 20:20 niestety większa część naszego miasta wygląda jak miasto krajów trzeciego świata :/ nie do końca tak źle sie tu żyje, pozdrawiam Elbląg :D pl.youtube.com/watch?v=5tl1FrYcauU - "kórt i albin - samica nosorożca" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: Fatalnie Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 20:51 To złudzenie, nie wierz IM! To piękne miasto położone przy Uzdrowisku Sobięcin. Nasze rozmowy, żywe polemiki i ostre ale kulturalne i nigdy nie przekraczające granic dobrego smaku spory znajdziesz w wAtku Uzdrowisko Sobięcin. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Fatalnie Wałbrzych IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 19.04.08, 20:52 I niestety mają rację. Miasto w oczach topnieje, bieda goni nędzę, budynki się walą, po drogach nie da się jeździć bo 'biedaszyby' na środku niepołatane (w Warszawie jest dużo aut sportowych, u nas terenowych), władza nic nie robi. Nie wypada nie wstydzić się że tu się mieszka, kto może ucieka stąd, Dużo znajomych ewakuowało się z tego syfu... idę w ich ślady, tu nie zapowiada się że będzie lepiej. Pozdrawiam Elbląg, może z pracą nie macie tam też rewelacji ale ładne zadbane miasto, dobre drogi i nie wstyd oprowadzić gości po mieście. Tutaj przyjezdnych wywożę jak najdalej z tej ruiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokalny patriota Re: Fatalnie Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.08, 21:23 Co ty jesteś takim malkontentem.Popatrz jakich mamy pięknych ludzi w magistracie:nasz piękny prezydent,nasza piękna przewodnicząca Rady Miasta,nasz piękny senator Roman.Ja wierzę,że piękno zwycięży i ludziom będzie się żylo lepiej.A jak ci żle to jedż do naszego uzdrowiska na Sobięcinie i po inhalacjach siarkowodorem poczujesz się lepiej.Poczytaj posty kuracjuszki i kuracjusza, jacy to szczęśliwi ludzie.Posłuchaj też wywiadów z naszym głównym ekologiem miejskim i uwierz,że życie może być piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g nie ma to jak leczyć siem z kompleksuff IP: *.chello.pl 19.04.08, 21:28 a jak tam Elbląg? Przestał się już zwijać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: nie ma to jak leczyć siem z kompleksuff IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 19.04.08, 21:33 A byłeś tam chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g mówisz o Elblągu czy o Wałbrzychu? IP: *.chello.pl 19.04.08, 23:50 Wałbrzych znam, bo stąd pochodze. W Elblągu nie byłem. Wiem tylko że to warmińsko-mazurskie gdzie nie tak danwo wszystko się zwijało i było 30% bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: mówisz o Elblągu czy o Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.04.08, 09:56 Elblągu. Fakt, z robotą krucho, dużo ludzi wyjechało do anglii. Zupełnie jak w Wałbrzychu. Tylko że Elbląg jest zadbanym miastem, czystym i możesz wyjść sobie wieczorkiem na spacer (chodziłem). W Wałbrzychu po pysku dostaniesz wieczorem, działkę Ci okradną z ostatniego gwoździa, auto bachory podrapią, a na drodze rozwalisz zawiechę, na chodniku złamiesz nogę. Dwa światy. Odpowiedz Link Zgłoś