Dodaj do ulubionych

Dentysta w uspieniu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 10:11
Witam, czy ktos z tu obecnych korzystal moze z zabiegu dentystycznego pod
narkoza w walbrzychu lub okolicy?
Chcialbym sie dowiedziec o koszta, przebieg, wrazenia i profesjonalizm, moze
cos mozecie polecic?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Dentysta w uspieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 08:37
      up
      • Gość: gość Re: Dentysta w uspieniu IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.08, 13:47
        Sama jestem ciekawa informacji jak w temacie. A może ktoś korzystał
        z e stomatologii w Suchej Beskidzkiej i mógłby coś bliższego o tym
        powiedzieć.
        • Gość: jiu Re: Dentysta w uspieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 19:36
          W Nowej Rudzie lecza bezboleśnie laserem. Koszt to chyba 60 zl za
          zeba. Dentysta:Panenko. Rózne chodza o nim opinie.
          • Gość: chyba coś ci Re: Dentysta w uspieniu IP: *.wlb.vectranet.pl 04.05.08, 23:22
            się pomyliło, z tą ceną, laserowe leczenie na pewno będzie
            kosztowniejsze niż standardowe. A w gabinecie, średnio, to ok. 100
            zł.
            Panenki nie znam, ale nie wiedziałam, że mamy jeszcze średniowiecze.
            Wiedza o leczeniu zębów jest żenująco niska, pewnie dlatego, że
            wciąż rzadko odwiedza sie tego specjalistę. A znieczulenie ogólne do
            zwykłej plomby, to głupota i narażenie (poważne) swojego zdrowia, a
            może nawet życia. Anestezjologia, drodzy państwo, to nie tylko
            usypianie. I można zupełnie bezboleśnie leczyć w znieczuleniu
            miejscowym. Sama sprawdzałam wielokrotnie.
            A tchórzostwo...przed dentystą to żenada. Lepiej dbać o zęby, nie
            będzie tak często potrzebny.
            • Gość: aaa Re: Dentysta w uspieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 12:24
              Widocznie masz szczescie, ja nie czulem roznicy po znieczuleniu, procz dziury,
              ktora mam pod skura w miejscu wpuszczania plynu.
              • Gość: to kiepski Re: Dentysta w uspieniu IP: *.wlb.vectranet.pl 05.05.08, 12:56
                stomatolog, nie potrafi tego zrobić dobrze. Nie powinieneś prawie
                nic czuć, oprócz dotyku.
                Zmień lekarza, jest wielu dobrych specjalistów
                • Gość: feniks Re: Dentysta w uspieniu IP: *.chello.pl 05.05.08, 14:33
                  Zapytaj u Ossowskich o "śpiocha". Po badaniach krwi, ekg serca,
                  sprawdzeniu ciśnienia i rozmowie z anestezjologiem masz zgodę do
                  zabiegu (pod okiem anestezjologa, pielęgniarki i dentysty).
                  Jeśli masz dużo ubytków, zależy Ci na czasie to możesz skorzystasz.
                  Nie jest to uśpienie typowo szpitalne, ale najlepiej jakbyś
                  porozmawiała o tym zabiegu na miejscu.

pozdrawiam
                  • Gość: Piniol Re: Dentysta w uspieniu IP: *.wlb.vectranet.pl 05.05.08, 21:23
                    Znowu naganiacze. Uśpić to można psa.
                    • Gość: feniks Re: Dentysta w uspieniu IP: *.chello.pl 05.05.08, 21:34
                      Jeśli nie masz nic do napisania to waruj, a jak znasz innego
                      dentystę oferującego takie usługi w w-chu to podziel się swoimi
                      rewelacjami.
                  • Gość: aaa Re: Dentysta w uspieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 10:35
                    Chodzilo mi bardziej o ocene pacjenta, ktory juz z takiego zabiegu tam korzystal
                    ale dzieki za odpowiedz
                    • Gość: as Re: Dentysta w uspieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 10:53
                      mam kumpla, z przodu nie ma trybów i mówi do mnie - mam problem-
                      muszę wstawić klamoty a boję się dentysty. Co chwile puchnie mu
                      mordka i mówi że jak zejdzie opuchlizna to pójdzie. NIe wiem czym
                      jest uwarunkowany strach u dorosłego faceta przed dentystą. Ja bez
                      klamotów bym z domu nie wyszedł bo wstyd by mnie bardziej bolał niż
                      ew. wizyta.
                      • Gość: as Re: Dentysta w uspieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 10:54
                        powiedziałem mu, ze jak bedzie wzlekał to dentysta mu już nie pomoże
                        tylko oddział chirurgii szczękowej bo małe pieńki pewnie zaczęły
                        gnić....bleeee i jeszcze można dostać capa od nieleczonych zębów
                    • peterak Re: Dentysta w uspieniu 06.05.08, 12:32
                      Ja korzystałem.Zanim skorzystałem sprawdziłem gdzie mogłem i warunki
                      i zgody na takie zabiegi .Adresy instytucji znalazłem w gazecie po
                      wypadku we Wrocłwiu,gzie dziewczyna zmarła ,bo doktor był
                      partyzant.Ossowscy mają wszystko co trzeba,z nowoczesnym sprzętem i
                      ekstra anestezjologiem.Polecam. Sprawdziłem ,jestem zadowolony.
                      • Gość: feniks Re: Dentysta w uspieniu IP: *.chello.pl 06.05.08, 12:44
                        Moja odpowiedź była odpowiedzią pacjenta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka