Gość: justynka IP: *.chello.pl 05.05.08, 15:17 witam czy ktoś poleci mi dobre i tanie solarium w Wałbrzychu z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawdziwa Re: solarium wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 18:15 Droga Justyno zaraz dostaniesz odpowiedzi a raczej reklamy bo na tym forum panuje AUTOREKLAMA i OBRAZANIE KONKURENCJI a wiec poczekajmy tylko na reklame solariow < przypominam, beda sami siebie reklamowac > i to w samych zaletach < bo reklama nie moze posiadac wad produktu> ech ten marketing :D Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta-2 Re: solarium wałbrzych 07.05.08, 19:30 nie prawda że reklamują sami siebie!!! Ja korzystam z solarium KINGA na ulicy Lewartowskiego 5 w Wałbrzychu i jestem bardzo zadowolona. Polecam ci jak coś :) Pozdrawiam was i życze udanych postów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa Re: solarium wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.08, 19:44 Jolanta ty jestes przykładem ze tu ludzie reklamuja swe firmy.forum to reklama bez zadnych kosztow-jedynie opłata za internet :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: solarium wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 07:24 O widzisz, już się reklamuje KINGA. Odpowiedz Link Zgłoś