Dodaj do ulubionych

Co to jest Eko-Net ???

IP: 213.25.164.* 26.05.08, 13:30
Jestem nowym mieszkańcem dzielnicy podzamcze i zastanawiam się nad założeniem
Internetu. Bardzo proszę o polecenie godnego dostawcy i co myslicie na temat
takiego dostawcy jak EKO-NET???
Pozdrawiam wszystkich którzy się wypowiedzą w danym wątku
Obserwuj wątek
    • Gość: lll Re: Co to jest Eko-Net ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.08, 13:40
      Korzystałem z usług Eko-Netu przez 3 lata. Mogę powiedzieć, że usługa na średnim
      poziomie. W sumie za internet o szybkości ok. 1,5 Mbita płaci się 61 zł. Można
      lepiej i taniej, np. Vectra.
      • Gość: ---- Re: Co to jest Eko-Net ??? IP: *.wlb.vectranet.pl 26.05.08, 15:18
        zdecydowanie bierz vectre ! do tego taryfa nocna a wtedy net jest
        nawet do 4 razy szybszy :)
        • Gość: feniks Re: Co to jest Eko-Net ??? IP: *.chello.pl 26.05.08, 16:08
          Od vectry o niebo lepszy jest upc jeśli chodzi o łącze kablowe.
          • Gość: lll Re: Co to jest Eko-Net ??? IP: *.wlb.vectranet.pl 26.05.08, 22:15
            Vectra. Pakiet 2 Mb + TV pakiet złoty + telefon 180 minut za 122 zł brutto.
            Od 23-01 i 7-11 rano jest 4 Mb, a od 01-07 jest 8 Mb. I jest naprawdę!
            Sam internet chyba coś około 50 zł.
            • Gość: :) Re: Co to jest Eko-Net ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 08:14
              Eko net - siec osiedlowa - jestem bardzo zadowolony - mila obsluga, jesli zdarzy sie ze siec jest konserwowana badz niedziala z jakis przyczyn np jeden dzien zwrcacane sa koszta za ten dzien bez neta- transfer dobry choc moglby byc ciut lepszy - ale spokojnie wystarczy do normalnych celow uzytkowych:)
              • Gość: lll Re: Co to jest Eko-Net ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.08, 11:24
                Mnie nigdy nie zwrócili, a awarię i braki w dostawie się zdarzały.
                Ale z drugiej strony miałem przeoczoną niezapłaconą fakturę z poprzedniego roku
                i nie robili problemów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka