Gość: ciekawa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.05.08, 19:20 a. Bardzo proszę o opinie o tym lekarzu. Co w nim jest takiego niesamowitego, że większość kobiet wałbrzycha wali do niego drzwiami i oknami???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vagina Re: Dr A. Jastrzębski IP: *.centertel.pl 30.05.08, 22:55 To proste dobrz "je bada" to fachowiec w swojej dziedzinie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjetka Re: Dr A. Jastrzębski IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.05.08, 00:00 Jestem jego stała pacjętką od 8 lat .A reszta to konowały wybierz się na wizyte a sie przekonasz czemu walą drzwiami i oknami to poprostu jest fachowiec w sprawach kobiet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Dr A. Jastrzębski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 21:17 prawda, nie mam zastrzeżeń do jego wiedzy i profesjonalizmu, ale za wizyty u ginekologa o 21:30 dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ska Re: Dr A. Jastrzębski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.06.08, 06:29 a może ktoś jeszcze się wypowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
edgar.g Re: Dr A. Jastrzębski 12.06.08, 20:47 Gość portalu: ska napisał(a): > a może ktoś jeszcze się wypowie?? No dobrze. Ale to tajemnica! Podczas badania, doprowadza kobiety do orgazmu :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: Dr A. Jastrzębski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:50 On jest po prostu z Uzdrowiska Sobięcin!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Dr A. Jastrzębski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:29 przyjmuje nawet o 1 w nocy !!! a kobiety sa na tyle glupie ze ida o tej porze !!!! a tak poza tym nic nadzywczajnego - sa lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
kopareczka2 Re: Dr A. Jastrzębski 12.06.08, 23:02 Mój szanowny przedmówco: to co, że dr Jastrzebski przyjmuje nawet o 1 w nocy? Pamietaj o tym ,ze nie wszyscy kończa pracę o godzinie 15. Jeśli kobieta pracuje np. na kasie w hipermarkecie i konczy o godz. 22- 23, to bardzo przepraszam, ale kiedy ma iśc do lekarza? A do południa również pracuje, zajmuje się dzieckiem,domem,itp.? Pomyśl o tym , że takich kobiet może byc więcej, stąd tak późne godziny przyjęć. Nie wiem co w tym dziwnego. Sama wychodzę z biura późno wieczorem, rozumiem w pełni fakt/konieczność wizyty w tak późnych godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Dr A. Jastrzębski 12.06.08, 23:10 Są pewne normy i granice przyzwoitości. Normy czasu pracy np. dla kierowcy, lub lekarza w szpitalu. Granice przyzwoitości? No na przykład grubość portfela, powyżej której zastanowiłbym się czy warto było mi płacić o pierwszej w nocy, albo "po wódeczce", albo ... gdy po kolejnym dyżurze pojechałem do pacjenta i ... zwyczajnie pomyliłem się. Sprawa nieodwracalna. Na szczęście niegroźna. Szanując siebie szanujesz lekarza. I na odwrót. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dr A. Jastrzębski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 02:44 Normy pracy ?? a co z tymi co wala nocki ? taki kraj ...jak ktos nie wychodzi o 6.00 rano to juz nie pracuje...jak nie podbija karty na zakladzie o 6.30 to tez nie pracuje..Myslalem ze wszystkie pustaki szoruja gary w Irlandi jednak nie.....Lekarza POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Dr A. Jastrzębski IP: *.wlb.vectranet.pl 13.06.08, 09:13 Jest po prostu niesamowicie śliczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dr A. Jastrzębski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.06.08, 10:35 Ja również polecam.Zawsze daradzi, znajdzie rozwiązanie, nie zbywa Cię po 3 min.Byłam u różnych lekarzy bo miałam kąplikacje w ciąży.On doprowadził ciążę do końca , synek urodził się zdrowy i wszystko jest o.k.POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś