Dodaj do ulubionych

Stacja paliw Achuan/Legnica/Pb 95 3,18 zł

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.09.03, 18:48
Będąc przejazdem w Legnicy zdziwiły mnie stosunkowo niskie ceny na wszystkich
stacjach paliw mijanych po drodze.ORLEN miał po 3,35 relatywnie tanio jeśli
popatrzeć na nasze Wałbrzyskie ceny (i dochody).
Jedynie 50km nas dzieli a u nas 3,52 ,od co najmniej miesiąca równo trzymana
przez wszystkie szanujące się koncerny paliwowe.
Odkryłem przyczynę takiego stanu rzeczy w Legnicy otóż Istnieje tam
Hipermarket ze stacją paliw nazywa się ACHUAN i liczy sobie za Pb95 --3,18--
złotych.
Ciekawe czy reszta dopłaca do Legnickiego interesu a jeżeli tak to czy
kosztem Wałbrzyskich cen.
Wiem ze takowy Hipermarket ma powstać na Podzamczu więc nie mogę się doczekać
jak ukrócą tą lichwę w wykonaniu wielkich koncernów które nie znają umiaru i
za grosz wstydu nie mają.
Obserwuj wątek
    • ivek1 Re: Stacja paliw Achuan/Legnica/Pb 95 3,18 zł 19.09.03, 08:22
      Gość portalu: Wkurzony napisał:
      > Ciekawe czy reszta dopłaca do Legnickiego interesu a jeżeli tak to czy
      > kosztem Wałbrzyskich cen.

Dawno nie widzialem rownie spiskowej teorii. Sam to wymysliles? W jakim celu
      ktos mialby tak robic? Co maja w takim razie powiedziec ludzie mieszkajacy w
      Zgorzelcu?

> Wiem ze takowy Hipermarket ma powstać na Podzamczu więc nie mogę się doczekać
      > jak ukrócą tą lichwę w wykonaniu wielkich koncernów które nie znają umiaru i
      > za grosz wstydu nie mają.

Moi znajomi (mieszkam w Legnicy) tankowali w stacji przy Oszolomie i zamarzalo
      im paliwo zima. Nic dziwnego, ze jest tak tanie skoro ma mase "dodatkow".
      Nie łaś sie Wkurzony na kazde G. tylko dlatego, ze jest tanie.

Ivek

• Gość: Wkurzony Re: Stacja paliw Achuan/Legnica/Pb 95 3,18 zł IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.09.03, 21:13
        ivek1 naskrobał.
        ,,Moi znajomi (mieszkam w Legnicy) tankowali w stacji przy Oszolomie i
        zamarzalo
        im paliwo zima. Nic dziwnego, ze jest tak tanie skoro ma mase "dodatkow".,,

No wiesz płacąc więcej nie znaczy ze nie zamarznie mam doswiadczenie przy
        poprzedniej ekipie na Wieniawskiego Cpn,wprawdzie potem lali do pełna gratis
        Pb98 ale się nie załapałem bo mrozy pusciły dopiero po tygodniu i auto ruszyło.
        Tak samo w ostanią zimę w Wrocławiu Petrochemia Płock i też zamarzało prz
        tylko -10c.

W prawdzie posidam komputer pokładowy ale jestem mało pamiętliwy jesli chodzi
        o jego wskazania.Jednak dwa razy już po sobie zatankowałem w Achuan i na pełnym
        baku jeszcze tyle nie zrobiłem nawet na Niemieckich paliwach(no ale tam inne
        predkosci i spalanie)

A tak wogule to pier...isz jak syn ajenta z Orlenu!!
        Znajomi z Legnicy też!!
        • ivek1 Re: Stacja paliw Achuan/Legnica/Pb 95 3,18 zł 22.09.03, 09:34

Sformulowanie "syn ajenta z Orlenu!!" mnie rozsmieszylo nawet, to co wczesniej
          wymeczyles juz nie.
          Przeczytaj sobie tytul postu nieskomplikowanego. To samo mysle o takich, jak Ty
          ktorzy dla oszczednosci gotowi sa szklem d.. obetrzec.
          Jak tak czytam Twoj post i to "znajomi z Legnicy" to przestaje mnie dziwic
          pozniej wyniki wyborow i rezutltaty Ligi Polskich Rodzin czy Samoobrony.

• Gość: J@nko Re: Stacja paliw Achuan/Legnica/Pb 95 3,18 zł IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.1.* 19.09.03, 08:23
      Popieram Cie ja również jestem zdziwiony od dawna "konkurencją" na naszych
      stacjach -CENY SA TAKIE SAME.
      • Gość: Nieskaplikowany TANIE MIESO PSY ZRA! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 20.09.03, 03:19
        • Gość: wus Re: TANIE MIESO PSY ZRA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.09.03, 23:16
          No widzicie ceny spadly jest ja w zegarku 3,44 wszedzie tj.ORLEN ,PEROCHEMIA
          PLOCK,DUO,SCHELL,BP.
          Jak łyse konie !!
          • Gość: Wkurzony Re: TANIE MIESO PSY ZRA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.09.03, 16:19
            Dzisiaj w Achuan Pb95-3(u nas 3,39),05 Pb98-3,35 ON-2,30
    • Gość: KwikPro W Tesco tez stacja paliw IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 30.10.03, 22:17
      No Wlasnie w Tesco tez otworzyli stacje, jakie są tam ceny?
      • Gość: wkurzony Re: W Tesco tez stacja paliw IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.03, 22:36
        Jest to tylko dystrybutor gazu firmy schell więc rewelacji nie będzie ale za to
        zakaz palenia papierosów na cały parking tesco będzie.
    • Gość: wkurzony Re: Stacja paliw Achuan/Legnica/Pb 95 3,18 zł IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.03, 09:59
      Stacja paliw Achuan/Legnica/Pb 95 3,15 zł wczoraj tj. 11.11.2003 a u nas 3,43
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka