Gość: Iwa IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.08, 19:49 mieszkam od niedawna w Walbrzychu i chcialabym dowiedziec sie co myslicie o ginekolog Banczerewskiej badz Dabrowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Patty Re: ginekolog IP: *.eranet.pl 15.06.08, 23:41 Osobiście nie znam ani jednego ani drugiego nazwiska.Dlaczego koniecznie chcesz iść do kobiety ginekologa?Jeśli o ze wstydu przed obcym mężczyzną to daj spokój.Oni podchodzą do tego naturalnie.To jest ich praca,a lekarz jak każdy inny.Wiem,że kobiety w tej specjalizacji potrafią być nierazstokroc gorsze w obejściu niż ich koledzy po fachu.Dlatego osobiście odradzam wizytę u kobiety ginekologa.Jeśli będziesz chciała to mogę Ci polecić dobrych i naprawdę kompetentnych lekarzy.Sama sobie wybierzesz. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 08:06 Witam.Chętnie dowiem się,który z wałbrzyskich ginekologów jest godny polecenia.Z góry dziękuję za odopwiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: ginekolog IP: *.wlb.vectranet.pl 16.06.08, 09:46 tylko dr Bańczerowska, świetny specjalista położnictwa i chorób kobiecych, praktyka w klinice we Francji ... no i pracuje w naszym szpitalu dr Dąbrowskiej nie znam, opinię o niej mam od koleżanek a one nie polecaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 15:43 dr Bańczerowska naprawdę super, chodzę do niej i jestem zadowolona, sympatyczna, delikatna, miła i konkretna. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 17:23 nie znam żadnego z tych nazwisk, natomiast mogę polecić docenta Suchockiego, ale prywatnie, dobry jest też Zaborowski i Piec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 18:26 A gdzie przyjmuje ta dr Bańczerowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: ginekolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.08, 18:31 Dr Bańczerowska przyjmuje na Chrobrego. Polecam, wspaniały lekarz, prowadziła moją ciażę, wiele moich koleżanek chodziło do pani dr. Prawdziwy lekarz z powołania. Odpowiedz Link Zgłoś