Gość: sasha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 20:11 Witam!!!! Chcialabym wstawic okna z plastiku.Kto by mi polecil dobra firme ktora wykona to solidnie i tanio.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaa Re: okna plastik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 21:53 nam wymieniała firma B&R (tel. 0746663292), okno było łukowe- wszędzie były problemy z terminem a oni tak jak obiecali zmieścili się w 3 tygodnie i cena była najniższa spośród firm do których dzwoniliśmy.2 lata temu wymieniali u rodziców, więc można powiedzieć że firma sprawdzona, ale polecam sprawdzić bo może gdzieś jest taniej.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: okna plastik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:30 Nie kupujcie okien plastikowych coś takiego sztucznego pakować we własne mieszkanie. W przypadku pożaru to nie ma co gasić tylko spier....ć bo to śmierć na miejscu. Lepiej troche dołożyć i zakupic drewniane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: okna plastik IP: *.wlb.vectranet.pl 16.06.08, 22:40 popieram, każda bezmyślność w końcu drogo kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: okna plastik 17.06.08, 06:19 Gość portalu: zenek napisał(a): > mieszkanie. W przypadku pożaru to nie ma co gasić tylko spier....ć bo to śmierć > na miejscu. Durna teza powtarzana jak mantra przez jednych głupków zasłyszana od innych głupków. A sądzisz że wykładzina, rury, farba, sprzęt rtv czy agd nie jest trujący ? Popatrz ile w Twoim domu tworzywa sztucznego. Okna w czasie pożaru to ostatnia rzecz która Ci zagraża, zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rop Re: okna plastik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:57 Dokladnie jak od okien ma sie spalic dom total bezsens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amon Re: okna plastik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.06.08, 18:46 Popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoli Re: okna plastik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:44 nam rowniez robila firma B&R jedno okno na korytarz, okno bylo niewymiarowe, ale wszystko na czas, nierogo, a przy tym montaz naprawde z prawdziwego zdarzenia, ale do mieszkania zamowilabym jednka okna drewniane prasowane, jesli nie ze wzgledu na pozar, to chocby dlatego, ze przy drewnianych oknach nie ma wilgoci, a przy plastikach wylazi bardzo szybko, my zamawialismy okna w firmie Drew- Rom (Roman Bortkiewicz), okna bardzo ladne, z monatazem rowznie bywa, ale wystarczy pilnowac robotnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: okna plastik IP: *.wlb.vectranet.pl 17.06.08, 20:22 bardzo mądre wyjaśnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: okna plastik IP: *.eranet.pl 17.06.08, 21:24 Drew-Rom największy syf a właściciel nie dotrzymuje terminów. Omijajcie tę firmę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoli Re: okna plastik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 22:04 no to widac, ja mialam szczescie, zreszta okna robilismy jakies 10-7 lat temu, tak troche na raty, wszystko jest ok, narzekac moglismy tylko na robotnikow, trzeba bylo brac wolne, zeby ich pilnowac, poza tym nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: okna plastik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 10:48 Polecam firmę Tech-Dom z Topolowej . Pół rodziny już u nich wymieniło okna i wszystko jest ok . Dodatkowo ładnie wyglądają . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abslouta Re: okna plastik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 11:47 No nie....Tylko nie Tech Dom.Ta firma to same kłopoty.ładnie obsługują przy zakupie ,natomiast jak pojawi sie jakiś problem klient to intruz .Wiem co mówię.Miałam z nimi "przejścia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: okna plastik IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.08, 17:33 nie polecam firmy B&R Z mickiewicza. oszust i kretacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubas Re: okna plastik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:56 A co mi powiecie panstwo o firmie DEKOR2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANEK Re: okna plastik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 11:41 NIE POLECAM FIRMY DECOR 2 TO PARTACZE I OSZUŚCI . TRZEBA NA NICH UWAŻAĆ I TRZYMAĆ SIĘ OD NICH Z DALEKA Odpowiedz Link Zgłoś