Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 20:24 mam pytanie, czy ktoś może jechał do Chorwacji (Podaca) za pośrednictwem bióra podroży MAMAJO ze Szczawna? Proszę o opinie o pobycie, kwaterach, wyżywieniu. Serdeczne dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarna Re: MAMAJO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 22:01 witam..A co wybierasz sie moze z tego biura gdzies ?? Pytam bo jade tez 20 do privlaca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hola Re: MAMAJO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 23:36 Ja jechałam .....ale to było z 15 lat temu ;-DDD.Wtedy wszystko było jak najbardziej OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta. Re: MAMAJO IP: *.wlb.vectranet.pl 25.07.08, 07:50 Ja dziś jadę z nimi do Podacy i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Choć prognozy pogody są średnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas7 Re: MAMAJO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.08.08, 12:28 jakieś 5 lat temu byłem we Wiedniu, wszystko bardzo ok, kierowcy bardzo dobrzy, autokar dobry, jak za tą kasę dużo zadowolenia:) Odpowiedz Link Zgłoś