Gość: marynara IP: *.wlb.vectranet.pl 30.08.08, 18:49 a co sadzicie na temat kariery pana staszka kupczyka? mistrz ceremonii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mustangus Re: faurecia IP: *.eranet.pl 30.08.08, 19:04 zależy co ci na wątrobie leży sprecyzuj bardziej pytanie bo nie wiem pod jakim względem mam się wypowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: faurecia IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.08, 19:05 A co ty sądzisz o jego karierze? może pierwszy się wypowiesz już drugi raz zaczynasz wątek na temat kupczyka to może masz coś interesującego do powiedzenia na temat jego kariery wszyscy zresztą wiedzą o co chodzi ci którzy tam pracują bądz pracowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Re: faurecia IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.08, 20:18 spoko Gościu swoje robisz i wszystko jest Ok,ludzie u siebie szukajcie jakiś watpliwości cz tez wad a nie u innych Pozdrawiam Pracownica biurowa Faurecii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ważny Re: faurecia IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.08, 14:47 to sraj w swoja banię debilu,brudasie z faurecii niemyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie pracownik Re: faurecia IP: *.eranet.pl 08.09.08, 19:14 W tej firmie to normale,że nieodpowiedni ludzie zajmują nieodpowiednie stanowiska.Poczytajcie moje wypowiedzi w wątku Faurecia Recliner.FTE też to dotyczy mimo,ze zawarłem to w wątku dotyczącego innego zakładu.Poza tym jeżeli już ktoś daje komentarze na forum publicznym to wypadało by zapoznać się ze słownikiem ortograficznym,gdyż stajecie sie w ten sposób wizytówką zakładu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bardzo Atrakcyjna Re:Wyznanie do Stasia Kupczyka IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.08, 04:55 Stasiu Kupczyk jest najprzystojniejszy z całego zakładu. Jego temperament mnie podnieca Napewno razem zaszalejemy ,że przez 5 dni z łóżka nie będziemy wychodzić. Pozdrawiam Cię Stasiu,Twoja wielbicielka Ania Sidor już na Tobie nie robi wrażenia,bo jest za stara, no i jej kondycja wysiada powoli ale ja sama młodosć. Ja Ci pokaże tyle,rzeczyże oszalejesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinkch Re:Wyznanie do Stasia Kupczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 20:47 to jeden ze stylow zarzadzania managera - delegowanie. zrobi wszystko co trzeba dzieki swoim pracownikom. jak trzeba to ich broni. jak trzeba to ich pogoni. wada tej metody zarzadzania jest wlasciwie jedna - deleguje na kogo popadnie. ale taki styl. wazna jest skutecznosc. dobry manager to taki ktory na swoim kompie moze sobie pograc w pasjansa w pracy. idzie mu produkcja a on gra. to czy cos tu nie gra? gorzej jezeli jego pracownicy graja w pasjansa, on siedzi i zarywa wlosy bo mu produkcja nie idzie. to wtedy dupa nie manager. ale to raczej ten pierwszy typ. atrakcyjna - przez lozko do kariery to w showbiznesie. w automotive to za mala kasa za takie numery :) Odpowiedz Link Zgłoś