Gość: albercik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 18:57 Witam, czy ktoś ma wóżek chicco for me albo emmaljunga? Czy mogę prosić o opinię o wóżkach? Chicco kosztuje ok. 2tys. a emmaljunga to już3 tys. Ale jak się sprawują? Czy sa dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: wózki dla dzieci IP: *.chello.pl 08.10.08, 22:09 zadaj to pytanie tutaj. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 na pewno uzyskasz odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albercik Re: wózki dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 22:28 dzięki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: wózki dla dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.08, 00:01 sprzedam wózek ABC Design 3Tec-super niespotykany egzemplarz Zakupiony w kwietniu br.Gondola używana przez 2 miesiace,spacerówka 4 m-ce.Stan b.dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wózki dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 20:22 Witam jestem zaineresowana kupnem proszę o podanie koloru i jakieś zdjęcie oraz cenę oczywiście mój mail: katarzynastrojek@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś