nika2844 02.11.08, 17:31 Chcę zamówić meble kuchenne na wymiar. Ktoś może mi polecić solidną firme, jaki jest czas realizacji zamówienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niezadowolony Re: kuchnie na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.08, 22:22 Polecić nie wiem kogo ale zdecydowanie odradzam firmę WEMA znajdujacą się w byłej oborze między rondem "Tesco" a wiaduktem na Podzamczu. Są niesłowni ( proste zlecenie które szacowali na 2 tygodnie realizowali 4 miesiące), niedokładni, ponadto obiecywali kilka razy dowóz i nie dojechali, żadnych przeprosin, niczego. Za przy przetrzymywaniu ich z płatnościami w odpowiedzi na ich opóźnienie: straszenie i wypisywanie niepopartych żadnym paragrafem pisemek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 13:31 zależy jaką chcesz kuchnię, ja robiłam drewnianą kuchnię w Ostroszowicach, tam jest fabryka mebli. Meble są bardzo drogie ale za to wspaniałe, trwałe a firma na wysokim poziomie. Wzory nie są oklepane i całość wygląda naprawdę porządnie. Kuchnię mam ponad trzy lata a pół roku temu domawiałam dwie szafki, bez problemu. Wystarczy wrzucić na wyszukiwarkę Ostroszowicka fabryka mebli Odpowiedz Link Zgłoś
nika2844 Re: kuchnie na wymiar 03.11.08, 19:12 Dzięki za odpowiedź sprawdzę oferte w internecie i rozejrze się w Walbrzychu może coś zamówię. Odpowiedz Link Zgłoś
nika2844 Re: kuchnie na wymiar 03.11.08, 19:36 A Czy oni mają swój punkt w Wałbrzychu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 09:19 nie, ale tam nie jest tak daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeberka Re: kuchnie na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.08, 21:43 ja z czystym sercem polecam firme STELDA, siedzibe maja w Lubawce i Kamiennej Górze www.stelda.pl ja u nich robilam kuchnie kilka lat temu, pomogli rozplanowac, pomogli dobrac fronty, zrobili w terminie, przyjechali, zamontowali w ciagu jednego dnia, posprzatali, odjechali ... po lekkim przetarciu mebli moglam wkladac naczynia do szafek ! rewelacja dodam, ze maja bardzo fajne pomysly i rozwiazania niestety galeria na ich stronie nie oddaje tego co robia w rzeczywistosci ... a szkoda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nika2844 Re: kuchnie na wymiar 06.11.08, 14:51 Gość portalu: koko napisał(a): > zależy jaką chcesz kuchnię, ja robiłam drewnianą kuchnię w Ostroszowicach, tam > jest fabryka mebli. Meble są bardzo drogie ale za to wspaniałe, trwałe a firma > na wysokim poziomie. Wzory nie są oklepane i całość wygląda naprawdę porządnie. > Kuchnię mam ponad trzy lata a pół roku temu domawiałam dwie szafki, bez problem > u. > Wystarczy wrzucić na wyszukiwarkę Ostroszowicka fabryka mebli A jakie mają ceny dużo płaciłaś za całość??? dużo masz szafek??? W wałbzychu ceny są różne od 50000 do 130000 zależy od sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 23:53 trudno powiedzieć, zamawiałam trzy lata temu i płaciłam 15 000, a teraz domawiałam jedną sporą szafkę i jedną mniejszą i zapłaciłam 4,500. Myślę, że całość teraz wyniosła by więcej niż te 3 latka temu. Na cenę duży wpływ mają dodatki, prowadnice, zawiasy, koszyczki i cała masa gadżetów. Natomiast, co do ilości szafek to kuchnia spora ale bez przesady. Naprawdę warto się zastanowić i w przypadku kuchni zainwestować w porządną. Moja nadal wygląda jak nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kuchnie na wymiar IP: 79.162.154.* 23.02.09, 15:51 ja także robiłam meble w Ostroszowicach i niestety nie mam na ich temat dobrego zdania. Meble bardzo drogie, dodatki do nich np uchwyty 5x drozsze niz w sklepie to juz pomijam... Skóre z reki zdzieram sobie za każdym razem kiedy próbuje wyjac cos z szfki bo do jej górnej czesci jest przybita listwa wzmacnajaca - kompletnie nieobrobiona o koszmarnie ostrych krawedziach a dodam jeszcze, że model mebli był jednym z najdrozszych. Czas oczekiwania realizacji mojego zamówienia z 21 dni przedłuzył sie do 50 dni a przy odbiorze brakowało listwy na która czekałam dodatkowo jeszcze miesiac upominajac sie o nia kilkakrotnie. Nie polecam bo sa dokładniejsi i tansi producenci mebli kuchennych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 11:42 WEMA w byłej oborze między rondem "Tesco" a wiaduktem na Podzamczu - zgadzam się - ta firma dogorywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: kuchnie na wymiar IP: *.e-wro.net.pl 12.11.09, 14:01 Nie polecam Ostroszowickiej Fabryki Mebli. Szafka narożna, którą zamówiłam dotarła do mnie z opóźnieniem tygodniowym ale nie to jest najgorsze. Szafka była ponawiercana , z otworami na zawiasy w różnych miejscach, elementy szafki połączone były blachami metalowymi- jednym słowem bubel. Reklamowałam szafkę. Dziś mija miesiąc a ja nadal czekam na reklamowaną szafkę. W fabryce stwierdzono że nie zmieściła się do samochodu(narożna 90/90 śmiechu warte)Kuchnia miała być gotowa do 20 września a ja nadal jestem bez kuchni. Serdecznie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia222 Re: kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:57 Najlepsze kuchnie są na Piaskowej Górze poniżej telekomunikacji przed rondem do Tesco. robią je naprawdę profesjonalnie i w konkurencyjnych cenach. moja babcia tam robiła, później brat zjeździł pół Wałbrzycha i wkońcu zrobił w "Szyku" na piaskowej. Jest bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_biały kamień Re: kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 22:41 Ja robiłam w Szczawnie w nowej firmie - kuchnie-pro. Jestem Bardzo zadowolona :) szybki termin - konkrety - obsługa i ceny! jedyne studio w wałbrzychu w którym nie spotkałam się z buractwem i można się było dogadać.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekwymarzona Re: kuchnie na wymiar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.05.09, 22:11 hej. ja robiłam w EUROSTYL tel. 074 66 44 333. 7 tygodni czekałam ale jest tam chłopak, który doradzi i przegada 3 godziny:) gadżety wiadommo- kosztują. kuchnia sie trzyma 4 lata i nie ma problemów. Dorobili i szafke za 170zł w dwa dni. Nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUNIo Re: kuchnie na wymiar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.09, 15:25 całowicie odradzam firme WEMA przy rondzie TESCO, taka stodoła odmalowana bo teraz przy niej miesci sie komis samochodowy prostych rzeczy nie umieja zrobic całkowita amatorka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony klient Re: kuchnie na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.09, 14:10 Zupełnie się z Wami nie zgadzam - Nie ma solidniejszej firmy niż WEMA. Mili, sympatyczni, mebelki bez zarzutu. No i tanio! A że czasem mają poślizg z terminem - to świadczy pewnie o sporej ilości zleceń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiutek Re: kuchnie na wymiar IP: *.chello.pl 22.01.10, 15:22 A wlasnie, ze ta firma to padło. Ja tam robiłam kuchnię w zeszłym roku i nie dosc, ze trwało to wszystko ze 4 miesiące, to na dodatek fachowcy zanim przyszli robić to obalili flaszkę pod sklepem. Gorzelnia aż w domu była. Oczywiście spaprali i potem przyjechali inni poprawiać. I po wielu telefonach i niespełnionych obietnicach, jeżdzeniu, proszeniu się, skarżeniu i reklamowaniu, zepsuciu drzwi przy zabudowie lodówki (bo zaokrąglone miała drzwiczki - a przy projekcie to niby nie było problemu) pani przy zapłacie chciała jeszacze sobie dodatkowo policzyć za małą lampeczkę. Szkoda ze nie odejmują za szkody. NIE POLECAM. STRZEŻCIE SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigant Re: kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 15:49 czytam te wasze "opinie" i zastanawiam się skąd tyle jadu.Ja najpierw sprawdzam a potem się wymądrzam. Gdybym się przejął tym co napisałeś- napisałaś- to pewnie bym nie miał fajnej kuchni, eleganckiej szafy w przedpokoju i wygodnej szafki w łazience. Nie jest ważne gdzie się robi , czy w stodole, czy na zapleczu sklepu, ale kto robi i z jakich materiałów, czy robi to co ja chcę czy ciagle mówi że mam głupi pomysł. Sprawdziłem firmę ze "stodoły" i mogę z czystym sumieniem powiedzieć - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharka Re: kuchnie na wymiar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.09.09, 17:16 Zamawiałam meble kuchenne w firmie "Meble AD".Sklep firmowy na piaskowej na przeciwko Lidla.Wszystko w terminie i jak należy.Cenowo byli bezkonkurencyjni.Miły pan robi projekt na miejscu i jest bardzooo cierpliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlaja8779 Re: kuchnie na wymiar IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.12.09, 21:53 W EUROSTYLU na Wrocławskiej obok stacji Lotosu robiłam kuchnie jakies 4 lata temu i wszystko jest okej. Teraz zamowielam szafe do sypialni z kwiatkami:) Warto pojechac tam i zobaczyc to cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: kuchnie na wymiar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.12.09, 22:24 M Meble Plexicomp - Wojciech Miszczyk Rzeczna 3a Robiłam tam kuchnie ponad 3 lata temu koszt wyszedł.ok 6000 meble solidnie zrobione nic sie nie rozłazi.Mają duży wybór materiału z którego można sobie stworzyć fajny projekt kuchni.Czekałam na zamówienie ok miesiąca a wykonanie zrobili w ciągu 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kuchnie na wymiar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.12.09, 22:30 Ja polecam firmę "Mebelek" na Piaskowej Górze na przeciw alejek. Szybko sprawnie solidnie i niedrogo. Ja mam kuchnie w wysokim połysku i do tego mix kolorów bardzo się bałam efektów ale zadowolona jestem na maxa. Gdybyś chciała daj maila wyślę fotki. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek30_0 Re: kuchnie na wymiar 16.12.09, 22:03 Ja również polecam firmę „Meble AD” naprzeciw Lidla na piaskowej górze, a to dlatego, że wysłałem wymiary kuchni i kilka danych przez ich stronę www, na nastepny dzień zadzwonili że projekt kuchni już na mnie czeka :) Przyszedłem, zobaczyłem, spodobało mi się i kuchnia już u mnie stoi :) Co do cen to z tego co się orientowałem są dość konkurencyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 22:30 Witam ja osobiście polecam firmę RADIMEBLE , gościu jest naprawdę konkretny solidny oraz ceny ma naprawdę konkurencyjne. Sam się przekonałem ponieważ sprawdzałem ceny w kilku firmach przed wyborem wykonawcy.Firma ta ma stronę internetową www.radimeble.pl/ na której można zobaczyć galerię wykonanych już wcześniej kuchń,szaf itp. oraz jest kontakt. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania i Marek Re: kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 21:05 a My zrobiliśmy w kuchnie pro i kuchnie mamy jak z katalogu :) Widać że się znają , a Panowie budowlańcy mają z projektantami ciężkie życie :) ale przynajmniej wszyściutko pasuje :) 100% satysfakcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada Re: kuchnie na wymiar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.10, 18:59 zapytam i Ci powiem Odpowiedz Link Zgłoś
katya2010 Re: kuchnie na wymiar 01.03.10, 15:41 desing-stol gagarina 20 606 352 783 super polecam szybko i co najważniejsze tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: kuchnie na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.10, 12:40 . główna 2ul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały_kamień_G&P Re: kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 22:46 Kochani :) Zastanówcie się poważnie ... Czego chcecie - tanich mebli czy solidnych mebli!! Zaoszczędzić parę złotych i męczyć się do następnej mądrej decyzji , czy wydać więcej i spełnić swoje marzenia bez stresu. Z tego co tu polecacie,piszecie - główne określenia to tanio i szybko... To chyba nie te czasy... kuchnia to nie fast food tylko serce domu.. i to mocno eksploatowane ... My stawiamy na jakość, a nie na cenę i termin - Wam również życzymy mądrych i przemyślanych decyzji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikea Re: kuchnie na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.10, 22:50 no i muszę przyznać,że mają Państwo 10o% rację.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: kuchnie na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.10, 12:10 witam ja robiłam u stolarza i bardzo mi się podobały mebelki , facet przyjechał , wziął wymiary zrobił fajny projekt. ma głowe do takich rzeczy . i nie było katastrofy z ceną . ogólnie polecam podaje tel. bo nie wiem czy ma jakąś wielką firmę bo we 2 montowali 606 352 783 Pan Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: kuchnie na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.10, 07:28 Ja miałam robione meble z firmy Radi i jestem bardzo zadowolona. Każdy detal jest dopracowany. Z tych wszystkich w Wałbrzychu byli najtańsi. pozdrawiam. radimeble.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardowskiego Re: kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 11:35 Meble robiła dla nas firma KuchniePro.Nie spotkałem się do tej pory z tak profesjonalnym podejściem do klienta.Meble może nie były najtańsze ale zależało nam na jakości i porządnym wykonaniu. Cały czas w kontakcie w czasie realizacji,świetni monterzy. pozdrowienia dla www.kuchniepro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek i żaneta Re: kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:00 Dopisuje się do opinii na temat Panów z Pro Kuchni. Solidnie i naprawdę PROfesjonalnie.Dziękujemy z udaną współpracę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: kuchnie na wymiar IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 14:02 witam ja byłam zadowolona z pana z gagarina , przyjechał , pomierzył fajne projekty zrobił tel. 606 352 783 pan piotr cena przystępna , wykonanie bardzo solidne i bez problemu . ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k i g Re: kuchnie na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 17:00 Ja i mój sąsiad Pan K , nie polecamy nie polecamy!!black red white z wrocławskiej!! do podpisania umowy wszystko ok! ale po realizacji .. szkoda gadać... pod względem mebli i projektu(z kąd ja mam się niby znać?? ) po kilku miesiącach okleina odchodzi a reklamacji nie uznają!! szuflady ledwo się otwierają a szafki trzaskają! poza tym projekt nie uwzględnił konfliktów ścian i uchwytów , lodówka-zamrażalnik otwiera się , ale pod kątem, ledwo...mimo niższej ceny - nigdy więcej - nie ważny jest klient - tylko sklep sprzedający!! skandal.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu42 Re: kuchnie na wymiar 16.01.15, 16:24 Ja niestety bardzo odradzam firmę z Ostroszowic. Bazując na wcześniejszych opiniach zamówiłem meble w tej firmie. Niestety, poza tym, że drogie to jeszcze są niedopracowane, poobijane, nie dostarczają na czas. Wszystko co klient sobie życzy jest "niestandardowe, nietypowe" i przez to dużo droższe. A jakość? Delikatnie mówiąc kiepska! Ogólnie TANDETA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
berezinka Re: kuchnie na wymiar 08.02.15, 21:22 Oj, musze sie nie zgodzić. Meble robiłam u pani Reni, bardzo fachowe podejście, miła grzeczna, a ja nie jestem łatwą klientka:) Szafki przyjechały owinięte folią, w całości, nie poobijane. Cena masz rację, nieco wyższa niż u konkurencji, ale zdecydowałam sie na nich, gdyż moja babcia miała od nich kuchnie z drewna ponad 20 lat. Moja stoi już prawie 2 lata i wygląda pięknie. Rownież drewno. Nie wiem jak z tymi nietypowymi szafkami bo u mnie chyba nic takiego nie było. Ogólnie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś