Gość: mieszkaniec IP: *.centertel.pl 05.11.08, 22:28 Ktorego urologa mozecie polecic z czystym sumieniem? Czy ktos korzystal z uslug p. Willaka Jacka? Z gory dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: urolog w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 10.11.08, 12:44 Polecam dr Jedwabnego, przyjmuje w Salusie na Podzamczu tylko w czwartki, po uprzednim umowieniu. Przyjeżdża z Wrocławia. Odradzam natomiast DaUermana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: urolog w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 10.11.08, 12:50 Ja polecam rowniez dr Obelinde super lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: urolog w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 17.11.08, 00:48 Podbijam temat bo sam szukam dobrego urologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: urolog w Wałbrzychu IP: *.centertel.pl 17.11.08, 12:30 Odradzam stanowczo Willaka. Ten lekarz nie ma zielonego pojecia o problemie i dolegliwosci pacjenta, wystawiajac diagnoze z powietrza. Przepisal mi lekow na pare miesiecy za grube pieniadze, wiec wybralem sie do doktora Jedwabnego, zeby to potwierdzil. Okazalo sie, ze jestem zdrowy i nic mi nie dolega. Takze omijajcie Willaka szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: urolog w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 17.11.08, 16:48 potwierdzam, unikajcie go, pomijając że wiele moża miec uwag, co do jego kompetencji obecnie (to już wiekowy lekarz i od dawna chyba nie ma do czynienia z praktyką szpitalną), a dodając jego duże braki w kulturze osobistej. Na własnej skórze odczute. Są jeszcze inne zarzuty wobec niego, ale to inna hisoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaK Re: urolog w Wałbrzychu IP: 80.50.81.* 17.11.08, 15:17 Obelinda jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczony Re: urolog w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 18:28 Tylko dr Wiatr! Obelinda przy nim to pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
barbarabazan Re: urolog w Wałbrzychu 29.05.19, 08:35 Mam od lat problemy urologiczne. Ostatnio trafiłam do przychodni na Uczniowskiej do urologa dr Tadeusza Niezgody. Jestem bardzo zadowolona i na pewno tam wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś