Gość: Kazik IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 22:50 Zapraszam na stronę internetową o pszczelarstwie w Wałbrzychu jak chcesz porozmawiać napisz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nieskaplikowany pewnie - bzzzzzzzy IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 31.10.03, 20:16 Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie bzzzzzzzzzzzzzzz 01.11.03, 09:34 Kazik, nie bądź świnia, podaj linka, każdy chce pobzykać. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieladnie Re: bzzzzzzzzzzzzzzz IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 02.11.03, 07:14 ledwo zipiesz i chcesz sobie jeszcze pobzykac?? ledwozipie napisał: > Kazik, nie bądź świnia, podaj linka, każdy chce pobzykać. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksa Re: bzzzzzzzzzzzzzzz IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 16:55 Stronę łatwo znaleźć, a forum to nie miejsce na reklamę... ale skoro piszesz o bzykaniu to chyba nie jestes zainteresowany tematem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olin Re: bzzzzzzzzzzzzzzz 02.11.03, 19:28 Gość portalu: iksa napisał(a): > Stronę łatwo znaleźć Jesli ktos namawia do wejscia na jego strone, powinien chyba podac linka. Ja korzystam z googli po kilkadziesiat razy dziennie - i wcale mi sie nie chce googlowac po raz kolejny. > a forum to nie miejsce na reklamę... Bo co? Jesli strona dotyczy Walbrzycha, nie ma chyba lepszego miejsca, by ja zareklamowac, niz forum walbrzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: bzzzzzzzzzzzzzzz 03.11.03, 09:26 Wyluzuj. To był tylko żart. :-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truten Re: bzzzzzzzzzzzzzzz IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 03.11.03, 17:34 > co oni tak sie czepiaja? > nie mozna jajec sobie troszke porobic? > ta iksa to chyba z II LO? > pozatem bzykanie to sama przyroda > a my jej czscia sa. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: bzzzzzzzzzzzzzzz 03.11.03, 19:55 Nie rozumiem co komu może przeszkadzać bzykanie? Pozdrawiam Nieskąplikowany Trutniu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten Re: bzzzzzzzzzzzzzzz IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 03.11.03, 22:59 truten nieskaplikowany jezdem `````// ````(") ``<[**]> ````JL Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: bzzzzzzzzzzzzzzz 04.11.03, 15:41 Czy ten ludek trzyma się w pasie, czy gra na harmonii?? A może te gwiazdki to piersi? :-)) Pozdrawiam i proszę o szczegółową analizę twojego dzieła. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truten Re: bzzzzzzzzzzzzzzz IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 04.11.03, 17:47 to ja truten nie poznajesz? :-)) ------------ ledwozipie napisał: > Czy ten ludek trzyma się w pasie, czy gra na harmonii?? A może te gwiazdki to > piersi? :-)) Pozdrawiam i proszę o szczegółową analizę twojego dzieła. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś