Gość: gosc IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.12.08, 10:52 Czy ktoś wie kiedy jest otwarcie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fmot Re: NETTO!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.08, 11:40 A, że się zapytam przy okazji czy to jest koło osiru na pl. Grunwaldzkim czy gdzieś indziej ? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_inka1 Re: NETTO!! 16.12.08, 18:54 Wielkie poruszenie dziś było na grunwaldzkim hehe. co chwile przechodząc słyszałam rozmowy ze dają kiełbasę i chleb za darmo. jakos nie chciało mi sie w to wierzyc hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidl Re: NETTO!! IP: *.chello.pl 16.12.08, 20:43 a jak tam ceny?? nie bylem tam ale podejrzewam ze ala jak w lidlu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabaluga 23 Re: NETTO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:08 w ulotkach które mi dostarczonio ,było napisane ,ze w określonych godzinach można dostać gratis.min.chleb ,serek jakiś tam ,lizak itp.był też cukier w cenie dużoooo niższej niż w hurtowni Tearaz nastepna będzie Biedronka .Otwarcie będzie w najbliższy piątek .też będą gratisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: NETTO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 10:24 i rzuci się pomiot utrzymywany przez MOPS czyli z naszych podatków. Szkoda, że ja w tym czasie pracuję i nie dostanę darmowej kiełbasy ;)... ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: NETTO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 12:51 sorry ale nie wierzę żeby kiełbasa czy chleb były pierwszej świeżości . zapewne druga świeżosc jak w Mistrzu i Małgorzacie był jesiotr :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołłłłł Re: NETTO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 13:13 czy będzię tam jakiś mały pasaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabaluga 23 Re: NETTO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 14:22 w biedronce bedzie apteka i lokale pod wynajem ,ale nie wiem czy bedą to sklepiki Odpowiedz Link Zgłoś