kubissimo 06.08.07, 18:50 fujfuj nienawidze nowych, "lepszych" wersji kto mi to zrobil??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamarcela Re: nowe forum 06.08.07, 19:08 horror, horror i jeszcze raz horror czego to jest parafraza - zagadka??? Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: nowe forum 06.08.07, 19:31 Fuj, obrzydlistwo. Obleciałam kilka forów (for?) i nie spotkałam nikogo, komu by się to podobało. Moze i znajdzie się ktoś taki, ale większość chce starego forum! Ja peirniczę, taką przyjemność dnia mi spaprali na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
paolo630 Re: Testerzy na szafot 06.08.07, 20:58 ...wprowadzanie tej zmiany powinno się znaleźć w podręcznikach jako przykład antyprodaktdewelopmentu czyli prodaktlament. Ujutubienie forum je u...bało Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: nowe forum 06.08.07, 21:11 o fuj, nie podoba mi się :( zdecydowanie... znowu uciekam ;) pozdrawiam Kwiecienka Już Prawie Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Do kitu zupełnie. 06.08.07, 23:22 To jakiś znak czasu - jak coś działa, wszyscy się do tego przyzwyczaili, itp - to trzeba zmienić. Bo inaczej znaczy lepiej. Bo to taki postęp jest. Na mojej uczelni tez kretyni zmienili stronę internetową: pół godziny odszukiwałem potrzebne miejsca. I na pewno uważają, że zrobili Kawał Dobrej Roboty... To trochę tak, jakbyśmy po wstaniu rano z łózeczka odkryli, że nasza mamusia w nocy obszyła nam nasze ukochane ubranko (amerykanskie spodnie bojówki + kurtka M65: Travis z Taxi Drivera) niebieską lamówką i dodala gustowne żabociki.... W trosce o nasze dobro i wygodę, rzecz jasna. Niech to szlag. Odpowiedz Link Zgłoś