Dodaj do ulubionych

cocker spaniel-musi znalezc dom. pilne

IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.08, 18:28
witam wszytskich milosnikow zwierzat. musze niestety oddac pieska, poniewaz
czeka nas wyjazd. jest to dla nas strasznie bolesne, ale nie mamy wyjscia.
piesek jest kochanym spanielkiem kochajacym i czystym. musi znalezc dom
poniewaz schronisko nie wchodzi w gre. blagam o pomoc. psiak jest idealny dla
kogos straszego, nie wymaga wielu zabiegow( jak wychodzenie na dlugie spacery)
podaje nr 698 611 565
Obserwuj wątek
    • Gość: zoli Re: cocker spaniel-musi znalezc dom. pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 20:10
      w jakim wieku jest piesek? i: piesek czy suczka? jaki jest w
      kontaktach z dziecmi? jak sobie radzi, gdy zostaje sam w domu?
      • Gość: koko Re: cocker spaniel-musi znalezc dom. pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 20:29
        jaki spaniel, rudy czy czarny.......
        Jaki psina ma charakter, czy zdarza się pokazać zęby wobec właścicieli, czy lubi
        się czesać........

Wszystkie dane powinny być zgodne z prawdą w celu uniknięcia ponownych
        przeprowadzek psiaka.

Aha spaniel jak każdy pies myśliwski POTRZEBUJE RUCHU.
        • Gość: aba Re: cocker spaniel-musi znalezc dom. pilne IP: 94.254.172.* 02.01.09, 19:27
          dziekuje za zainteresowanie. zgadzam sie ze wszystko musi byc prawdziwe:
          psina to suczka 5,5 roku wiec juz nie potrzebuje duzo ruchu owszem lubi spacerki
          i pobiegac, ale nie musi chodzic na dlugie spacery codziennie.
          - jest to spaniel sobolowy czyli rzadki bo czarno rudy
          - uwielbia byc czesana i pielegnowana jest do tego przyzwyczajana od poczatku i
          nie mam z nia problemow( obcinam jej wlasy i robie fryzurki:) )
          -nie przepada za samotnoscia tzn nie demoluje i niczego nie niszczy ale zdarza
          sie jej poszczekac.-
          -jest wyjatkowo przyjazna i pozbawiona agresji. trudno jaj nawet na zarty
          zdenerwowac-
          - jest troche strachliwa tzn boi sie wybuchow np petard-
          - je wszystko nie jest wybredna
          Naprawde jest kochanym psiakiem i bardzo bym chciala ja zatrzymac ale naprawde
          nie moge:(

• Gość: Właściciel Spaniel Re: cocker spaniel-musi znalezc dom. pilne IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.09, 21:19
            Podałaś wszystkie atrybuty mojego psa. Mój pies Rudaś jest wspaniały i nikomu go
            nie oddam. Koniec i kropka. Nie ma tematu.
            • Gość: on Re: cocker spaniel-musi znalezc dom. pilne IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.09, 00:55
              wybacz, ale ja bym zrezygnował z wyjazdu dla swojego psa. Mieć psiaka 5,5 roku i
              go oddać, serca trzeba nie mieć. Przecież to tak jakbyś swoje dziecko oddał/a,
              masakra.
              • Gość: a fe! Re: cocker spaniel-musi znalezc dom. pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 09:16
                nie pisz bzdur, pies to nie czlowiek, a juz na pewno nie dziecko; gdyby watek
                zalozyla osoba niehumanitarna, zostawilaby psa byle gdzie albo uspila (jak moi
                znajomi); roznie sie zycie uklada, czasami trzeba podejmowac trudne decyzje i
                jedna z nich jest pewnie zostawienie psa, i tak dobrze, ze dziewczyna szuka
                kogos, kto psa przygarnie, a nie pozostawia przywiazanego do drzewa; nie
                potepiaj kogos, bo sam nie wiesz, jakie zycie stawia przed Toba przeszkody...
                • Gość: on Re: cocker spaniel-musi znalezc dom. pilne IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.09, 13:56
                  a Ty kim jesteś, że mnie pouczasz? po to jest to forum by wyrazić swoją opinię,
                  od pouczania mam inne osoby. Nie masz psa to siedz cicho bo nie do Ciebie do kieruję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka