Gość: Krzychu IP: *.centertel.pl 10.01.09, 10:26 Widać że w ostatnim czasie nasi politycy organizują wojnę na blogi, Ciekawie opisuje porażki Prezydenta mlody Mateusz Rambacher, Aż mnie wciągneły dwa ostatnie wpisy :-) rambacher.pl.tl/Blog.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oisowiec Re: Jazda na Kruczkowskiego IP: *.dialog.net.pl 10.01.09, 10:49 Brawo Mateusz tak trzymaj, jak zawsze masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jazda na Kruczkowskiego IP: *.wlb.vectranet.pl 10.01.09, 11:10 Brawo Mateusz - Twoja głupotę może zaćmic tylko głupota innego młodego tzw doswiadczonego radnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jazda na Kruczkowskiego IP: *.dialog.net.pl 10.01.09, 11:34 Nie przejmuj sie Mateusz, to mowi chyba sam Czarny Piotrus Odpowiedz Link Zgłoś
halinkaxxi do mateuszka 10.01.09, 21:14 Mateuszku, a jesli odrobileś juz lekcje to zapraszam pod moje skrzydełka! Szpur i Lenda są be, ja ci dopiero pokaże życie Odpowiedz Link Zgłoś
twister86 Re: do mateuszka 17.01.09, 10:40 Matko!! Ludzie, zastanówcie się, co wypisujecie?? Tego dzieciaka nie można wiecznie głaskać po główce i mówić, że poprzez ośmieszanie ludzi, od których de facto wiele może zależeć w realizacji jego projektów, czy występy w TV i mówienie o niczym, albo chwalenie się nie swoimi osiągnięciami (poczytajcie jego blog) osiągnie polityczny sukces!! Jeśli się choć trochę interesujecie sytuacją polityczną w naszym mieście, będziecie wiedzieć, że Mateusz Rambacher jest jeszcze dzieckiem, któremu powinno się odebrać wszelkie możliwości wypowiedzi i działań, bo nie ma o tym nawet BLADEGO pojęcia!! Odpowiedz Link Zgłoś