Dodaj do ulubionych

muza imprezowa

IP: *.orasoft.net.pl 16.04.03, 21:06
przy okazji balanzki urodzinowej ktora mialem okazje ostatnio
obchodzic ,przyszlo mi do glowy pytanko jaką to muzę (poza klubową, housową,
itp. - sorry ortodoksi) bardziej rockową mozna zapodawac na domowych
imprezach. Tym razem niezle pląsanie i zbiorowe darcie buzi było przy bardzo
starym T.Love...Rowniez Rammstein wywołał niemały entuzjazm. Co innego byście
polecali na rozruszanie imprezy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: nikka Satyricon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 22:15
      Przynajmniej wszyscy wyjdą i ruch będzie wink))
      • vulture Re: Satyricon 16.04.03, 22:33
        Ostatnio na pewnej imprezie puściłem remiksy Ireny Jarockiej, Krystyny Prońko
        itp. Nie wiem, dlaczego tak mało osób się bawiło... ja się bawiłem świetnie.
        • h8red Re: Satyricon 17.04.03, 08:18
          Nie wiedza co dobre. Nie martw sie. Ja uwielbiam Waly
          Jagiellonskie. Po prostu moge byc skonany do cna, a i tak
          sie rusze (a przynajmniej bede sobie zdzieral skutecznie
          gardlo).
          • nikka007 Re: Satyricon 17.04.03, 10:13
            Satyricon jest świetny, tylko hehehe niestrawialny dla słuchaczy poza mną i
            pewnym znanym wam szatanistą.
            • pagan.gh Re: Satyricon 17.04.03, 13:27
              Satyricon rządzi to prawda ale....
              nie na balangach a wielka szkoda.
              Co ja bym polecił???
              AC/DC naprawdę prosta ale zaj.......a muza.
              Sprawdzałem na własnej i nie tylko skórzesmile
      • Gość: AgentCooper Re: Satyricon IP: 143.26.82.* 17.04.03, 08:26
        same badzo ladne propozycje jak na razie. Mysle ze szczegolna euforie moga
        wzbudzic "Kawiarenki" Jarockiej featuring Satyricon & Waly wink
        • vulture ... 17.04.03, 08:37
          Eee... nieważne.
    • ugugunana Re: muza imprezowa 17.04.03, 08:42
      Gość portalu: AgentCooper napisał(a):

>Co innego byście polecali na rozruszanie imprezy ?

"Czarny album" Metallicy...
      • nikka007 Re: muza imprezowa 17.04.03, 10:14
        ???
        No wiesz, jak puścisz to plastikowym panienkom to wybiegną przerażone
        a jak puścisz to fanom Metalliki z lat 80 to też wyjdą- zniesmaczenie wink
        Ruch będzie, a jak.
        Jakby co - lubię Czarny, żeby nie było, że się czepiam wink))
    • jmarr Re: muza imprezowa 17.04.03, 13:19
      Mnie się zawsze fajnie skakało przy Bauhaus, The Cure i New Order (The Smiths
      też może być, hy hy). Że po takim zestawie reszta jakoś dziwnie wykazywała
      chęci do wyjścia to już inna historia. Ale ruch był jak trza.
      • Gość: nikka Re: muza imprezowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 14:09
        Tak,tak - to świetne zestawienie. Olej ignorantów smile))
        Dorzucę Depeche Mode, hehe jak to ja. Violator i Music for the Masses. Palce
        lizać. A z cięższych- to wspomniane AC/DC i Metallica.
        A ze standardowych- Stonesi,Siostry miłosierdzia,Red Hoci.
        Może coś z szeroko pojmowanej elektroniki- Underworld, Air, Morcheeba?
      • ilhan Re: muza imprezowa 17.04.03, 16:46
        jmarr napisał:

> Mnie się zawsze fajnie skakało przy Bauhaus, The Cure i New Order (The Smiths
        > też może być, hy hy).

Ech, poszłoby się na taką imprezę... Ja bym jeszcze "Screamadelicę" fragmentami
        dorzucił, niektórych Depeche Mode, "Fools Gold" Roses by się nadał na pewno, no
        i oczywiście Oasis (no bo co może być lepszego niż taki "Cigarettes and
        Alcohol", heh wink)
        • Gość: nikka Re: muza imprezowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 17:35
          Ilusiu, ja myślę, że można by taką imprezę zorganizować. Pomyśl tylkobig_grinepeche,
          New Order, Cure a nawet Oasis.Ahhhh!!!!! I nikt nie chce włączyć Shakiry...
          • Gość: aislinn Re: muza imprezowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 17:39
            Jak wreszcie wstawię sobie kibel i inne niezbędne sprzęty do mojej norki na
            Tarchominie to będzie parapetówa. guru szanowna wie że ma mi o tym przypomniać.
            To może być za miesiąc, dwa albo trzy, ale kiedyś w końcu nastapi. No i wiecie
            co będzie......a teraz idę do domciu.
            • Gość: pani_wiesia Re: muza imprezowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 21:37
              gratuluję własnego M, proponuję kibeel wysadzany kamieniami szlachetnymi (jak u
              J.Lo)
          • Gość: AgentCooper Re: muza imprezowa IP: 143.26.82.* 17.04.03, 17:41
            Gość portalu: nikka napisał(a):

> Ilusiu, ja myślę, że można by taką imprezę zorganizować. Pomyśl
            tylkobig_grinepeche,
            > New Order, Cure a nawet Oasis.Ahhhh!!!!! I nikt nie chce włączyć Shakiry...

to ja tez sie pisze, ale dorzycmy jeszcze Mission i Sisterhood, choc przy
            takiej muzie to bedzie troshke trumienna atmosfera...Moze Pixies i Hackenbush
            dla rozweselenia ??? A Shakira bedzie leciala w TV ale bez glosu hehe.
            • Gość: p.o. guru To kiedy ta impreza??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 17:43
              • Gość: AgentCooper Re: To kiedy ta impreza??? IP: *.orasoft.net.pl 17.04.03, 18:34
                kiedy to kiedy, ale GDZIE ? Oto jest pytanie...
                • aislinn Re: To kiedy ta impreza??? 17.04.03, 19:29
                  Ha ! jak mnie będzie stać na kibel. A gdzie - kto się będzie miał dowiedzieć,
                  to się dowie. smile))
                  • Gość: AgentCooper Re: To kiedy ta impreza??? IP: *.orasoft.net.pl 17.04.03, 21:18
                    aislinn napisała:

> Ha ! jak mnie będzie stać na kibel. A gdzie - kto się będzie miał dowiedzieć,
                    > to się dowie. smile))

Po co kibel ? Mogę miskę przynieść wink Tylko czy się dowiem gdzie.....
                    • aislinn Re: To kiedy ta impreza??? 18.04.03, 08:51
                      Nie, no w sumie można nawet sikać z balkonu, czyż nie ? Zwłaszcza że tam jest
                      taka jaby zjeżdżalnia... I tarzać się w białym pyle po betonie na podłogach...
                      Myślę że nie skorzystam z kibla wysadzamego kamieniami, ale i tak na razie mnie
                      nań nie stać sad((
                      Agencie, co ci się tak spieszy???
                      • Gość: AgentCooper Re: To kiedy ta impreza??? IP: 143.26.82.* 18.04.03, 09:01
                        aislinn napisała:

> Nie, no w sumie można nawet sikać z balkonu, czyż nie ? Zwłaszcza że tam jest
                        > taka jaby zjeżdżalnia... I tarzać się w białym pyle po betonie na podłogach...
                        > Myślę że nie skorzystam z kibla wysadzamego kamieniami, ale i tak na razie
                        mnie
                        >
                        > nań nie stać sad((
                        > Agencie, co ci się tak spieszy???

Zjezdzalania Wielkiego Jaby....to bylo chyba w drugiej czesci Gwiezdnych
                        Wojen...Gdzie Ty mieszkasz, na planecie Naboo ?? Spieszy mi sie bo jak sie
                        spozniam na impre to wszystkie kanapki i koreczki sa juz zjedzone i glodny
                        jestem...Aha: przypomnialo mi sie: CHUMBAWAMBA jest idealna na muze imprezowa -
                        muzyka prosta, latwa i przyjemna...
                        • aislinn Re: To kiedy ta impreza??? 18.04.03, 09:10
                          He he. Jeszcze na razie w ogóle nie mieszkam. Ale tak generalnie to na końcu
                          świata. Dalej jest tylko ugór... A zjeżdżalnia jest bajer. Z VII piętra prosto
                          na parking winkTylko długo się leci w powietrzu...

Agencie, nie licz na kanapki, co najwyżej naleśniki jeśli się ładnie
                          usmiechniesz do Nikkismile A poza tym ,nawiązując do naszej korespondencji, to
                          nie tyle chodziło mi o kicz co a jakąś taką zbytnią melodyjną
                          przewidywalność...nie to że mam zastrzeżenia, ale nie do końca mnie to
                          przekonuje.
                          • Gość: AgentCooper Re: To kiedy ta impreza??? IP: 143.26.82.* 18.04.03, 09:27
                            aislinn napisała:

> Agencie, nie licz na kanapki,

Impreza bez kanapek ??? Jak to tak....Chyba nie zrozumiem dzisiejszej
                            mlodziezy...To moze chodziaz jakies niewielkie tortinki albo deska serow...Moge
                            zainwestowac w wykalaczki do nadziewania.
                            Chumbawamba !!!
                            • aislinn Re: To kiedy ta impreza??? 18.04.03, 09:31
                              Ja już nie piszę bo właśnie dostałam opieprz jak stąd na kamczatkę i w ogóle do
                              niczego się nie nadaję sad(((((((((
                              • Gość: Agent Re: To kiedy ta impreza??? IP: 143.26.82.* 18.04.03, 09:38
                              • Gość: AgentCooper Re: To kiedy ta impreza??? IP: 143.26.82.* 18.04.03, 09:39
                                to mi tylko przeslij cos Calla pls. Pa smile
                                • Gość: aislinn Re: To kiedy ta impreza??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.03, 09:54
                                  jak mam ci przesłać ?
                                  nie, no będę pisać, już się uspokoiłam, ale po prostu dostać z rana opierdziel
                                  taki jak dostałam to mozna się powiesić. sad((
                                  • Gość: AgentCooper Re: To kiedy ta impreza??? IP: 143.26.82.* 18.04.03, 10:42
                                    eee tam, taki opierdziel to zdrowa rzecz - mozna sie przynajmniej dobudzic.
                                    • Gość: aislinn Re: To kiedy ta impreza??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.03, 10:57
                                      No tak, nie ma wątpliwości że się obudziłam wink
          • ilhan Re: muza imprezowa 17.04.03, 18:44

> Ilusiu, ja myślę, że można by taką imprezę zorganizować. Pomyśl
            > tylkobig_grinepeche, New Order, Cure a nawet Oasis.Ahhhh!!!!! I nikt nie chce
            > włączyć Shakiry...

Ja też tak myślę. Byłoby cool i git i wszyscy byliby zdizajnowani... I każdy
            mógłby robić za didżeja przez, dajmy na to, godzinę i w ogóle... Ech... smile
            No więc ja jestem za wink
            • Gość: nikka Re: muza imprezowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 19:45
              Hehehe. Mam propozycję by każdy z nas robił przez godzinkę za dj. Ze mną będzie
              łatwo- tylko Depeche i Metallika. Ale jak dopuścimy Jaśka do wieży... O rrrany.
              • Gość: nikka Re: muza imprezowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 19:47
                Boże, ja się starzeję... Nie doczytałam w Twoim poście, że sam proponujesz
                godzinkę didżejowania. Ehh, godzina z Nikką ... Tak serio byłoby coldowo-
                depeszowo. A btw: Metallica,nie Metallika. Coś ze mną źle dziś. To od obijania
                się wink
                • ilhan Re: muza imprezowa 17.04.03, 19:50

> Boże, ja się starzeję... Nie doczytałam w Twoim poście, że sam proponujesz
                  > godzinkę didżejowania. Ehh, godzina z Nikką ... Tak serio byłoby coldowo-
                  > depeszowo. A btw: Metallica,nie Metallika. Coś ze mną źle dziś. To od
                  > obijania się wink

Ech, sprostować zdążyła... wink)))))
              • ilhan Plagiat! ;))))))))))))))) 17.04.03, 19:49
                Godzina 18:44, Warszawa, Chomiczówka...
                Iluś pisze:
                > każdy mógłby robić za didżeja przez, dajmy na to, godzinę

Godzina 19:45, gdzieś w Otwocku(???)...
                Nikka pisze:
                > Hehehe. Mam propozycję by każdy z nas robił przez godzinkę za dj.

wink)))))))))))))))))))
    • aislinn Re: muza imprezowa 17.04.03, 13:39
      W dawnych czasach świetnie się bawiliśmy przy Bad Brains - bo to było na
      zasadzie "dla każdego coś miłego" (no,może nie całkiem,...).
      A ostatnio hity absolutne to są lata osiemdziesiąte w wydaniu masowym - czyli
      Kajagoogoo, Nick Kershaw, Wham i tak dalej - i jest ubaw po pachy, tyle że
      długo nie da się wytrzymać...
    • aislinn Re: muza imprezowa 17.04.03, 13:40
      A tak na marginesie ile masz latek Agencie ? wink
      • Gość: AgentCooper Re: muza imprezowa IP: 143.26.82.* 17.04.03, 14:21
        aislinn napisała:

> A tak na marginesie ile masz latek Agencie ? wink

no cio Ty ? Takie pytanie publicznie ??? Calie popieram - Kajagoogoo, Limahl i
        Wham to bylby czad. A Classix Nouveaux !!! Łał...musze odszukac kasete Classix
        i nastepnym razem puszcze.
        A Red Hoci to jazda obowiazkowa...Podobnie jak na warm up klimaty
        morcheeboportisheadowoasfriwowe.

• Gość: aislinn Re: muza imprezowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 14:35
          dżizas, oczy mi sięzaplątały.
          Ale przyznaj się chociaz, czy jesteś bliżej Andzi czy ogólnie rozumianego ogółu
          forum? He he . no wiem. Tak spytałam bo sformułowanie tego pytania sprawiło mi
          przyjemność.
          • Gość: AgentCooper Re: muza imprezowa IP: 143.26.82.* 17.04.03, 14:42
            jestem duzo ponizej Andzi, bo kibluje 3 rok w czwartej klasie hihi.

Jesli czytalas recenzje Flowing Tears ktora Ci polecilem to masz tam adres
            mailowy, z ktorego odpowiadam na tak intymne pytania wink PRzy okazji -
            przesluchalas ?
            A co do Calexico, to jak pisalem rano wciaz mam szrame na glowe od spacji ktora
            mi sie w czolo wbila.
            • Gość: aislinn Re: muza imprezowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 15:00
              Nie przesłuchałam, bo mam cały czas współpokojowców w pracy. Ale przesłucham na
              pewno, na pewno. I zdam ci relację. A adres do Ciebie to taki trochę, jakby to
              powiedzieć, forumowo brzmi ...smile))
              • Gość: AgentCooper Re: muza imprezowa IP: 143.26.82.* 17.04.03, 15:39
                to polecam genialny wynalazek zwany od nazwiska swego chinskiego wynalazcy Swoo
                Hav Ka.
                • Gość: aislinn Re: muza imprezowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 15:43
                  Nie wątpię że jest genialny, ale chyba nie do końca, bo przeszkadza nieco w
                  odbieraniu telefonów. sad((
                  Ale jutro jestem cały dzień sama więc urządzęsobie faest of music
                  • Gość: AgentCooper Re: muza imprezowa IP: 143.26.82.* 17.04.03, 15:54
                    naogladalem sie Pomyslowego Dobromira wiec sprytnie rozdzielilem kabelki i
                    slucham tylko na jedna sluchawke. Bym cos jeszcze napisal ale jeszcze raz sobie
                    puscilem Calexico i znow oczy mi sie kleja i przestaje ekran widziec...
    • vulture Grafik imprezy 18.04.03, 09:35
      Czyli tak:

1. Coś na rozgrzewkę: miksowanie na żywo - DJ Leszczu featuring Alicja Majewska

2. Godzina trance z Marią Koetrbską

3. Coś dla zakochanych par - Slayer akustycznie

4. Clou programu - rewia z przebojami z musicali, w międzyczasie striptiz
      zespołu "Mazowsze"

5. Do białego rana - szaleństwo hiphopowe z Majka Jeżowską
      • Gość: AgentCooper Re: Grafik imprezy IP: 143.26.82.* 18.04.03, 10:45
        vulture napisał:

> Czyli tak:
        >
        > 1. Coś na rozgrzewkę: miksowanie na żywo - DJ Leszczu featuring Alicja
        Majewska
        >
        > 2. Godzina trance z Marią Koetrbską
        >
        > 3. Coś dla zakochanych par - Slayer akustycznie
        >
        > 4. Clou programu - rewia z przebojami z musicali, w międzyczasie striptiz
        > zespołu "Mazowsze"
        >
        > 5. Do białego rana - szaleństwo hiphopowe z Majka Jeżowską

a gdzie konsumpcja kanapek ???? Moze przy striptizie Mazowsza... Trance z
        M.Koterbska na warm up OK, pod warunkiem ze bedzie min. 180 bph. TO bedzie
        chyba jakis trasztrans...
    • marceliszpak Re: muza imprezowa 18.04.03, 12:41
      coz moje typy to:

rammstein
      dog eat dog
      linkin park
      limp bizkit
      system of a down
      guano apes
      beastie boys

bawilem sie na takich imprezach i bylo naprawde super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się