Dodaj do ulubionych

Janusz Palikot

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.09, 13:18
www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=KP&Date=20081231&Category=GALERIA01&ArtNo=86516573&Ref=PH&Params=Itemnr=5
www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=KP&Date=20081231&Category=GALERIA01&ArtNo=86516573&Ref=PH&Params=Itemnr=5
Czy widzicie jakieś podobieństwo? Zaintrygowały mnie zdjęcia w Focusie
Historia z Października 2008. Zobaczyłem artykuł i myślałem że jest o P.Palikocie
Obserwuj wątek
    • Gość: zaintrygowany Re: Janusz Palikot IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.09, 13:26
      wyborcza.pl/5,75539,5477563.html?i=11
      Sorry żadnych analogii ale podobieństwo intrygujące (FH)
      • Gość: pr0 Re: Janusz Palikot IP: *.ibd.gtsenergis.pl 19.01.09, 13:34
        Czym twa wypowiedź ma służyć ?? Ludzi polityka już dawno nie interesuje, a ty
        myślisz, że odkryłeś coś niezwykłego ??. Denerwuje mnie jak takie osoby jak ty
        klepią na tym forum takie durnoty i tylko manewrują tą ciemnotą ...
        • Gość: no tak Re: Janusz Palikot IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.09, 17:10
          to właśnie dlatego że nikt się nie interesuje polityką jest tak jak jest -
          wszyscy mają wszystko w dupie a oni na górze decydują za nas - za bardzo wszyscy
          przyzwyczaili się do komuny, nawet jak macie prawo wyboru to nie idziecie
          decydować o swoim losie. Nowy Porządek Świata - nadchodzi wielkimi krokami -
          będziecie żałować swojej nie odpowiedzialności i arogancji.
          Faktycznie wątek durny - szczególnie że to jest forum o Wałbrzychu, ale twoja
          odpowiedź pr0 bardzo mi się nie spodobała.
          • Gość: pr0 Re: Janusz Palikot IP: *.ibd.gtsenergis.pl 19.01.09, 20:00
            A co dotknęło cię to bo też chcesz dobrać się do koryta?. Poza tym jak ktoś
            pisze, że nadchodzi NOWY PORZĄDEK ŚWIATA to co mają sobie ludzie myśleć ? Sekta
            i nic więcej.
    • Gość: kijop Pali ktoś jeszcze? IP: *.wlb.vectranet.pl 19.01.09, 21:41
      Paligłup jest the best - s*am po nogach jak go widzę. Widzę bardzo duże
      podobieństwo do mojego czworonoga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka