Gość: mała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 17:03 cześć. mam pytanko. czy nie wie ktoś gdzie potrzebują do pracy w wałbrzychu? np. do biur, gazet, na pocztę, szkół, jako asystentki czy sekretarki itp ?????jak coś wiecie błagam odpiszcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: praca w wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 18:24 Odpisujemy: nie wiemy niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: praca w wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 19:13 a dlaczego nie chcesz popracować w sklepie , są oferty PUP i na witrynach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: praca w wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 19:25 właśnie problem nie tkwi w tym że nie chcę tylko w tym,że gdzie bym nie poszła do sklepu gdzie jest oferta pracy to za każdym razem słyszę, że mam za wysokie wykształcenie. Już próbowałam w nie jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgty Re: praca w wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.01.09, 19:36 triumph w auchanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: praca w wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 19:45 skarbie to nie przyznawaj się do wyższego wykształcenia,dzisiaj byłem w Tesco i widziałem na szybie sklepu w galerii na przeciwko głównego wejścia informację o poszukiwaniu sprzedawcy /chyba nazywa się Minari/ mając obecną pracę możesz czekać na pojawienie się oferty zgodnie z Twoim wykształceniem lub zawodem. Tak na marginesie jakbyś znała Exel lub inne programy tego typu to chętnie bym poprosił o korepetycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: praca w wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 20:39 jakby ktoś coś wiedział do dajcie znać. Dzięki za poradzenie Triumphu spróbuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: praca w wałbrzychu IP: *.171.79.210.static.crowley.pl 22.01.09, 11:27 wyslij cv do tv sekretariat@tvwalbrzych.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: praca w wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 14:22 dzięki, już wysłałam zobaczymy,ale wątpię bo ogólnie ostatnio mam pecha jakiegoś :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: praca w wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 22.01.09, 21:47 Odradzam tam wysyłać CV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: praca w wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 22:01 a dlaczego? jeśli oczywiście to nie tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: praca w wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 20:26 anna144maria Odpowiedz Link Zgłoś