Dodaj do ulubionych

Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

IP: *.wlb.vectranet.pl 27.01.09, 00:34
jest mi dobrze mam wszystko dobrze zarabiam maz dla mnie gwiazdke z
nieba,,,a ja? mam innego ...jestem atrakcyjna dziewczyna mloda dbam
o siebie gotuje sprzatam pracuje ucze sie itd a jednak ciagnie mnie
do innego co
robic ?mam wyrzyty sumienia dodam ze moj maz jest przystojnym z
klasa facetem znanym wałbrzyskim tzw BOSSEM:)
Obserwuj wątek
    • Gość: hahaha Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 27.01.09, 00:49
      jak jest tzw. bossem to się nie widze - bo wałbrzyskie bosy to buraki
    • Gość: aaa Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 00:49
      Słuchaj Ty głupia babo! To Twoje życie i rób jak uważasz. Tylko zastanów się nad
      tym, czy ten drugi nie okaże się przelotną miłością, bo jeśli tak, to będziesz
      miała zje-baną całą resztę życia. Nie bierz tego za chamstwo, tylko za próbę
      przemówienia do Twojego rozsądku. Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: ... Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 01:25
        Powiedz mezowi o tym, bedziesz miala z problem glowy
        • Gość: onn Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.87.160.* 27.01.09, 01:32
          mam ten sam problem ...o ile mona to nazwac problemem..??? rozumiem cie w kazdym
          calu , choc nie potrafie tegowytlumaczyc.... pozdro
          • Gość: tioasek Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 06:56
            Ja potrafie w dupach wam sie poprzewracalo i tyle.
            • Gość: heniek Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 07:16
              Jakiś małolat nadadał temat debilny a wy się podniecacie...Jak zdradza to niech
              zdradza,choćby z panią z warzywniaka.Kogo to obchodzi?Leona z poczty?
              • Gość: ja Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 27.01.09, 09:55
                idź do psychologa a nie na forum...niektórzy ludzie mają nierówno....
      • Gość: venessa Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 27.01.09, 13:47
        dzieki masz racje jestem tak glupia baba ze sama nie wiem jak moglam
        do tego wszystkiego dopuscic jestem gorzej niz nienormalna pozdro aaa
        • Gość: ko0chank Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 78.133.207.* 28.01.09, 21:09
          psycholog nie pomoze :) wiem o tym :) wszyscy zdradzaja ale nikt o
          tym glosno nie mowi :)
          • Gość: A. Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wb.energiapro.pl 02.02.09, 12:15
            "wszyscy zdradzaja ale nikt o
            > tym glosno nie mowi :)"
            Jakbym słyszała takiego jednego, jak go przyłapali, to tak właśnie
            głupio się bronił
            Bzdury, wiele ludzi się zdradza, ale wiele, to nie znaczy wszyscy!
    • Gość: vanessa Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 27.01.09, 13:39
      kiedys myslalam ze mnie to sie nie przydazy a jednak ...cyba musze
      porozmawiac z mezem tylko sie boje sama juz nie wiem ..ciagnie m nie
      do tamtego spedzala bym z nim wszystkie minuty sekundy a z
      mezem ...jest mi go tylko zal
    • Gość: vanessa Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 27.01.09, 13:43
      i jeszcze jedno nie wyzywajcie mnie od ... ja sie zakochalam i to na
      zaboj i nie moge sobie z tym poradzic dopiero teraz czuje milosc a
      z drugiej strony mama wyrzuty bo oszukuje meza oklamuje zdradzam juz
      sie sama w tym wszystkim gubie boje sie mu powiedziec
      • Gość: nie wie co zrobić Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 27.01.09, 18:35
        No to witaj w klubie. Ja mam ten sam problem.
      • Gość: ... Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 18:51
        Vanessa nie bój sie mu powiedzieć on tez cie zdradza,i mysli to samo
        co ty
      • Gość: Poldek Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 07:35
        A twój mąż zdradza cie ze mną.Ha!smaczny kasek mniam.
      • Gość: Aldona Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 13:58
        Gość portalu: vanessa napisał(a):

> i jeszcze jedno nie wyzywajcie mnie od ... ja sie zakochalam i to
        na
        > zaboj i nie moge sobie z tym poradzic dopiero teraz czuje milosc a
        > z drugiej strony mama wyrzuty bo oszukuje meza oklamuje zdradzam
        juz
        > sie sama w tym wszystkim gubie boje sie mu powiedziec

ZDECYDOWANIE odradzam Ci coklowiek mowic mezowi . zdrada wystepuje
        dopiero wtedy, jak jest ujawniona .badz silna , nie upadaj na duchu
        , milosc to nie zbrodnia , jednak pamietaj ze przemija i badz gotowa
        na miekkie ladowanie :-)

• Gość: kolezanka ;-) Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 13:49
      Vanessa ile Ty masz lat? na początku w malżeństwie jest zawsze pięknie a potem
      jakoś się sypie wszystko się psuje niewiadomo czemu obowiązki dzieci ja bylam z
      mężem 6 lat mieliśmy syna 4letniego zaszlam z nim znów w ciąże myślalam że to
      coś zmieni ale się przeliczylam teraz jestem sama mam syna i córe i moge
      kożystać z życia .! Od czego jest sąd weżcie rozwód i po ptokach POZDRAWIAM
      • ice76 Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.01.09, 17:22
        No to gratuluję rozumku. Vanessie oczywiście. Po 1 za prowokację, po 2 za
        umiejętność władania językiem polskim. Oby tak dalej a uwierzę, że trafił Ci się
        jakiś podwórkowy gangsta o IQ równym połowie ćwierci pierwiastka kwadratowego z
        IQ ślimaka.
    • Gość: Ona do vanessa IP: *.centertel.pl 27.01.09, 20:01
      Najwyrazniej masz problemy z głową.Rozwiedz się z 1 a bierz ślub z 2.Może 1 mąż
      się dowiedzieć i dostaniesz kopa z domu bez podziału majątku,a ten 2 też położy
      na ciebie laskę,bo będziesz biedna i kto go będzie sponsorował?Na twoje problemy
      z główką poradzi ci psychiatra.Czym prędzej zgłoś się do niego.To
      powiedzenie"kto ma chleb,szuka bułek"pasuje do ciebie.Nie wypisuj takich bzdur
      na forum,bo to nie świadczy o tobie dobrze.Nikt nie może ci poradzić w takich
      sprawach,jedynie ty musisz je rozwiązać sama.Chyba,że chcesz poczytać o sobie na
      forum niezbyt dobrych opinii.Zastanów się.Ciekawa jestem rozwiązania twego
      problemu.Napisz na forum,bo to będzie ciekawe.
      • Gość: ewa Re: do vanessa IP: *.centertel.pl 27.01.09, 20:20
        Piszesz,że gotujesz,pierzesz,sprzątasz,pracujesz,uczysz się,a na dokładkę
        jeszcze zdradzasz męża.Kiedy znajdujesz na to wszystko czas?Jesteś młodą,dbającą
        o siebie kobietą,napewno chodzisz do salonu kosmetycznego,fryzjerskiego,solarium
        i.t.d.Dla mnie doba to by było za mało podołać wszystkim tym obowiązkom.Jesteś
        genialna,a nas na forum pytasz o radę co masz robić.Zatrudnij młodą pomoc
        domową(młodszą od siebie)a problem sam się rozwiąże.Może ten Twój BOSS jest
        ślepy,głuchy i chodzi o lasce,a jesteś z nim ,bo ma dobrą francuską
        emeryturę,jest po zawale i ma ponad 75 lat?
        • Gość: vanessa Re: do vanessa IP: *.wlb.vectranet.pl 27.01.09, 21:23
          doba za malo :))oj brak slow !ja mam 25 lat moj maz 31lat a pracuje
          w swojej firmie rodzinnej, nie pochodze z patologicznego domu i
          droga pani ewo trzeba byc zorganizowanym i systematycznym a na
          wszystko znajdzie sie czas ,,,no chyba ze jest pani gromadzacym
          brudasem a sadze ze tak! a i jeszcze jedno jak bardzo dzaila ze ktos
          cos ma i jest zadbany rany kobieto wez sie do roboty bo roboty bo
          doba to tak malo ....bay
          • Gość: Anna Re: do vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 22:21
            Życzę Ci aby mąż przejrzał na oczy i kopnął Cię w 4 litery.Powinien znależć sobie kobietę,która będzie kochała sercem,a nie d..ą.A jak wypowiadasz się publicznie,na forum to zajrzyj najpierw do słownika ortograficznego,bo oczy bolą-ucząca się kobieto!
          • ice76 Re: do vanessa 28.01.09, 05:46
            Hmmm... zastanawiałaś się kiedyś nad możliwością użycia słownika, albo nad
            powstrzymaniem się od nieumiejętnego używania wyrazów obcojęzycznych? Założę
            się, że nie i dlatego jesteśmy zmuszeni oglądać tego efekty.
            Inną rzeczą jest fakt, że piszesz głupoty i wydaje Ci się, że jesteś taka fajna
            i świat leży u Twych stóp. Otóż nie leży. Świat należy do zdobywców, czyli ludzi
            mających jasno sprecyzowane założenia i cele życiowe. A Ty? No cóż... póki co
            masz śmietnik w głowie. Niestety.
            ---
            ...Nearby the bay I said bye-bye...
            • Gość: irena Re: do vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 16:35
              "...Świat należy do zdobywców...... "

@ice76 - rozumiem, ze czujesz sie zdobywcą ?

buhahaha
              • ice76 Re: do vanessa 31.01.09, 22:52
                Nie próbuj rozumieć. Zwyczajnie nie jesteś w tym dobra.
                Hehehe
                • Gość: Irena Re: do vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 20:38
                  ice76 napisał:

> Nie próbuj rozumieć. Zwyczajnie nie jesteś w tym dobra.
                  > Hehehe

" tą miałem , tą też ... ooo , tej nie mialem "
                  znam takich wirtulanych " zdobywców "
                  a jak przychodzi do konkretów , to ....." europejski sajz " :-))
                  • ice76 Re: do vanessa 02.02.09, 05:39
                    Hmmm... akurat nie chodziło tu o ten sposób "zdobywania", ale cóż... widocznie
                    głodnemu chleb na myśli:)
                    A tak na przyszłość: wielgachnym mieczem pojedynku nie wygrasz jeśli nie
                    będziesz potrafiła w odpowiedni sposób wymachiwać nim:P
                    I jeszcze coś. Zastanawiające jest to, że kobiety narzekają, iż my (mężczyźni)
                    myślimy i gadamy tylko o seksie, a tu proszę...
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Irena Re: do vanessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 07:50
                      ... mówisz ... technika ?

niech kazde z nas pozostanie przy swoim ...

buhaha
                      • ice76 Re: do vanessa 02.02.09, 18:18
                        Widzisz, to jest tak... Nie wnikając w osobiste predyspozycje i upodobania
                        natury biologicznej, wydajesz się być typem kobiety, która przedkłada ilość nad
                        jakość. U mnie jest odwrotnie, ale szanuję Twoje zdanie. Każdy ma prawo je mieć.
          • Gość: ewa Re: do vanessa IP: *.centertel.pl 28.01.09, 09:40
            Twój mąż ma 31 lat,a ja jestem szczęśliwą mężatką już 34 lata.Kto dał Ci
            pozwolenie na to,że nazywasz mnie brudasem?Naprawdę potrzebny Ci psychiatra,bo
            masz chorą głowę.Brawo dla wypowiedzi ice76 i tej drugiej pani.Ja do roboty nie
            muszę się brać,bo Ty "robisz"za mnie.Ja normalnie pracuję.Zapewniam Cię polska
            analfabetko,że u mnie jest tak czyściutko w domu,że mogłabyś jeść na podłodze
            bez talerza.Posprzątaj u siebie ten "śmietnik"który masz w tej ptasiej
            główce.Żal mi tego Twojego męża"rogacza".Jeszcze trochę to będzie musiał się
            schylać na ulicy,bo rogami pozrywa trakcję elektryczną.Dobrze by było,żebyś
            wzięła sobie korepetycję z ortografii.Jeżeli chodzi o to,że ktoś coś ma,to skąd
            wiesz co ja mam?Może jeszcze dojdzie do tego,że będę musiała Ci udokumentować
            mój stan majątkowy,żebyś nie wypisywała takich bzdur.Zdradzaj męża na lewo i
            prawo,to Twoja sprawa,ale nie obrażaj nikogo Ty zafajdana,bezradna"flanelko"
    • Gość: :))))))))))))))))) Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 09:20
      hehe ale z was głupiki odpowiednio temat podac a zazdrosnicy stare
      lachony i smierdziele made in japan atakuja :)))))))))dziadostwo ze
      az ,,,buhahhaha
      • Gość: heniek Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 09:24
        Brawo!popieram!
        • Gość: EDEK Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 28.01.09, 15:41
          Niech sobie kobiety piszą co chcą,niech się wyzywają.Czytając te wypowiedzi my
          mężczyzni mamy zabawę na 102.Nieważne,czy to prawda,czy nie.Jest rzucone
          HASŁO,musi być i ODZEW.Kobiety piszcie więcej,bo nie mamy co czytać i zaczynamy
          się nudzić.
          • Gość: Alien Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.09, 07:41
            No Vanessko...Zadbana jesteś bo kąpiesz się co sobotę i atrakcyjna jak
            piosenkarz z przed lat "Atrakcyjny Kazimierz".Ferie się kończą więc weż dziecko
            zacznij odrabiać lekcje na poniedziałek.
    • Gość: x Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.09, 08:58
      Hugo Bossem?
      • Gość: alien Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.09, 13:59
        Oczywiście Hugo z Polsatu...
    • Gość: wow Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 21:22
      Nawet nawet
    • zdzislaw1048 Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.09, 21:26
      ja też...zdradzam męża.......
      • Gość: Robert Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.09, 22:35
        Nieprzejmoj`sie`tymi`bzdorami`co`wszyscy`pisza`badz`saba,jesli`kochas
        z`idz`za`glosem`serca,reszta`jest`niewazna.Sam`zostalem`zdradzony..Ro
        bert...Zycie`jest`krotkie....Lider..
        • Gość: apsik Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.09, 12:25
          i potem zakladales watki, jak umrzec szybko bezbolesnie
          bez pozdrowien jeleniu
          • Gość: kow Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sattom.pl 02.02.09, 13:50
            apsik ty idioto.
            • Gość: apsik Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.09, 15:49
              bujaj sie zdziro
      • Gość: alien Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.09, 23:07
        Jest czym się chwalić.Pewnie dajesz d....
        kolesiom,żona jak się dowie będzie zachwycona!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Sun Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.09, 22:10
      Po C---a to piszesz, sumienie Cię gryzie? Większość z nas zdradza i siedzi cicho
      a Ty się tu obnażasz.Na kłamstwie daleko nie zajedziesz. Albo to jest
      krótkotrwały numer albo coś dłuższego i wtedy prawdopodobnie poniesiesz porażkę.
      • Gość: @ Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:23
        Przewietrz łepetyn i nie podniecaj się. Zobacz autora
    • Gość: wiesiek Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 19:36
      jestes zwykłą kurwą szkoda twojego męza mam nadzieje ze kieds sie o
      tym dowie
      • ice76 Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.09, 19:40
        Widzę, że żywimy podobne odczucia do założycielki-prowokatorki, ale z tym
        słownictwem mocno Cię poniosło.
        • Gość: ... Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:04

Dlaczego zaraz "prowokatorka"???
          Ale za to, że dajesz odpór chamstwu, przesyłam Ci swoje zdjęcie w
          otoczeniu moich przyjaciółek (też chętnych na skok w bok).
          vanessa:

fotki.sej.pl/fotka,laseczki-w-bikini,249.html
          • Gość: gość Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 01.02.09, 21:14
            w sam raz dla nudzącego się kawalera z odzysku
            lepiej powoli znikać pod masą ciał niż spłonąć jasnym płomieniem
            • ice76 Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.02.09, 18:20
              Prawie trafna aluzja do mojego starego opisu....
              ... ale prawie robi wielką różnicę...
        • Gość: observer Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.09, 10:53
          zajmujacy temat i zajmujace ludzkie emocje,jezeli to temat /prowokacja to
          przynajmniej daje sie zauwazyc reakcje forumowiczow, a jesli problem / zdrada/
          istnieje naprawde,to ...w zasadzie jest prosty do rozwiazania, wystarczy
          powiedziec mezowi i nie bac sie jak dziecko, ze stanie sie Cos potwornego, bo to
          juz sie wydarzylo :)..ktos komus zaufal, nadwyrezyl zaufanie, oszukal i
          komobinuje dalej- tylko dlaczego ? Lepszy Koniec ze strachem, niz Strach bez konca.
    • Gość: Ona Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 02.02.09, 09:43
      Jesteś smętna.Usuń ten post i wez się za coś porządniejszego.Najlepiej za naukę
      moralności.
    • Gość: artur Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 20:07
      @vanesso , na poczatek sprobuj przekonac bossa , zeby odstawil
      sterydy ( im wczesniej , tym lepiej ) pozniej juz tylko bedzie
      lepiej , powodzenia
      • Gość: matko Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:18
        to może powiedz to mężowi lepiej jak na forum pisać
        • Gość: xyz??? Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.02.09, 13:57
          Czytam te posty i co??40% krytykuje. 1% rozumie, 30% sobie samym urąga i tylko
          1% daje dobrą radę psycholog.Powiem C
          • Gość: XYZ??? Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.02.09, 14:07
            Powiem Ci tak nie mów tego mężowi bo staniesz się zwykłą dz.. taki jest tok
            rozumowania faceta jak go kobieta zdradza to jest dzi.... a jak jest zdradzana
            przez faceta to jest ok.Sam jestem facetem , ale nie rozumiem jak Ta płeć
            rozumuje wystarczy kawałek biustu pokazać a już głowę tracą- nie słuchaj krytyk
            co do swojej osoby zastanów się nad prawdziwą przyczyną problemu.Można mieć
            wszystko złoto,gwiazdki z nieba i mafię pod domem , ale co z tego jak się nie ma
            miłości- teraz większość parsknie śmiechem bo miłość kupują za pieniądze nikt
            tak naprawdę nie wierzy w prawdziwe uczucia w przyjaźń itp.... W dzisiejszych
            czasach każdy facet (są wyjątki) myśli że jak ma kobietę to już wszystko ale
            idąc tym tokiem rozumowania porównajmy kobietę (przepraszam panie za porównanie)
            z samochodem mieć każdy może trudniej jest utrzymać.....
            • Gość: zalosne Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sattom.pl 08.02.09, 01:53
              swedza je tylki to lataja i sie puszczaja a potem udaja,cnotki niewydymki,baby
              to teraz gorsze od facetow. wyrafinowane suk...
              • Gość: Sam Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 08.02.09, 17:03
                po prostu trzeba coś wybrać i tyle
                nie chcieć wszystkiego
                tak mi się wydaje choć może kiedyś zmienię zdanie
              • Gość: ... Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 00:28
                Do zalosnego. Sam jestes zalosny, pewnie o ile masz zone to ja nie
                ras zdradziles a tutaj zgrywasz cnotliwego
    • Gość: Ja Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 08.02.09, 23:59
      zastanów się co dla ciebie najważniejsze!
    • Gość: pomogę Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.09, 18:45
      w cierpieniu
      hehhe

daj namiary
      • Gość: zdradzony Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 18:59
        Panowie spokojnie
        kogo będziemy pukać jak wszystkie będą wierne
        • Gość: telesfor Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.09, 19:05
          DZIĘCIOŁA.
          • Gość: jacy ludzie Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 23:56
            ale tu bezwzględni,męscy szowiniści sie panoszą!!!!
            • Gość: kondom Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 02:01
              I wymyslają erotyczne wątki dla niezaspokojonych samic.
    • Gość: anka skakanka Re: Problem z solariami w Wałbrzychu... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.09, 14:41
      jakie tam bosy u nas w miescie sa kobieto... moze z jeden konkretny by sie
      znalazł reszta to buraki , złodziejaszki co kradna w albercie kremy soraya hehe
      daj spokój z tym bosem
    • Gość: krawiec Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.05.09, 22:44
      Zaszyj sobie rurę i będzie po sprawie.
    • Gość: kontra Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 12:07
      Idź do telewizji i powiedz to publicznie, bo naprawdę masz sie czym
      pochwalić kobieto niskiej moralności
    • Gość: znam Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.05.09, 05:00
      twoja sprawa
      • Gość: olga Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 19:45
        ktoś tu napisał że wszyscy zdradzają przepraszam ale ja nie!!!od 14 lat jestem w związku i nigdy nie przyszło mi to do głowy poprostu tak mam.
        • Gość: haha Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.06.09, 08:46
          Do autora postu: podaj swój telefon
          • Gość: dajcie sobie spokó Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 13:41
            Dajcie sobie spokój z dyskusją. Wiem,że Vanessa to jest facet i
            śmieje się z was.Nakręca głupie tematy na forum.
    • Gość: weteran Re: Zdradzam Meza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.brochow.net 26.06.09, 16:12
      WAŁBRZYSKI BOSS = ktoś kto robi w biedaszybach i ma jakąś dobrą fuchę ??? np
      stoi i patrzy czy policja nie jedzie, zamiast wyciągać węgiel ???

jesteście żałośni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka