Dodaj do ulubionych

Music Event No.1 - Marzec

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 12:17
Szykujemy dla Was 3-dniową bibę z udziałem wałbrzyskich artystów muzycznych w
klubie muzycznym Terminal. Wydarzenie odbędzie się pod koniec marca! Wzywamy
artys- tów godnych sceny muzycznej Wałbrzycha do zaprezento- wania swojej
twórczości w Tym wyszukanym i nietuzinkowym w skali województwa evencie, które
będzie rozsławione na całe miasto! Więcej informacji znajdziesz pod linkiem:

underground.walbrzych.pl/index.php?topic=965
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 12:57
      Dobrze że coś się dzieje w tym miescie, bo jak widzę mlodych ludzi to aż mi
      niedobrze sie robi :-( może forum underground.walbrzych.pl jakoś stawia na nogi.
      Piękna inicjatywa, jestem ciekawa jak to wyjdzie
      • Gość: Trance Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.as.kn.pl 08.02.09, 13:41
        dobry nie komercyjny Trance mozna bedzie ? :) tylko ze pewnie pusty parkiet przy
        tym.. ;/ pzdr
        • Gość: jt Re: Music Event No.1 - Marzec IP: 62.87.160.* 18.02.09, 18:31
          - dobry nie komercyjny Trance mozna bedzie ? :) tylko ze pewnie pusty parkiet przy
          tym.. ;/ pzdr

ooo chętnie bym posłuchała :-)
    • Gość: Dżem Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 13:57
      Gość portalu: Undergroundowiec napisał(a):

> Szykujemy dla Was 3-dniową bibę z udziałem wałbrzyskich artystów
      muzycznych w
      > klubie muzycznym Terminal. Wydarzenie odbędzie się pod koniec
      marca! Wzywamy
      > artys- tów godnych sceny muzycznej Wałbrzycha do zaprezento- wania
      swojej
      > twórczości w Tym wyszukanym i nietuzinkowym w skali województwa
      evencie, które
      > będzie rozsławione na całe miasto! Więcej informacji znajdziesz
      pod linkiem:
      >
      > underground.walbrzych.pl/index.php?topic=965

nie ma u Was miejsca dla bluesa?
      • Gość: rockman Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.wlb.vectranet.pl 08.02.09, 19:24
        albo rockendrola
        • Gość: jazzman Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 11:20
          Gość portalu: rockman napisał(a):

> albo rockendrola

albo jazzu
    • Gość: idem Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.09, 00:36
      jak najbardziej za
      • Gość: Klubowicz Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 10:47
        Zajebista IDA, ale czy mamy zajebiste zespoły Rockowe, i Metalowe??
        czy mamy dobre squady Hip-Hopowe?? i dobry Djów co grają muzykę klubową?? ja
        także jestem za taką Akcja, bo Wałbrzych potrzebuje rozwoju kulturalnego...
        trzeba wytępić z Wałbrzycha mentalność ludzi. Bo jeszcze ich ten kryzys zniszczy
        i bedzie tak samo jak po zamknięciu kopalni ...
        • Gość: Undergroundowiec Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 20:30

Czy są chętni, Raperzy??, Rockowcy??, Dje??

czy raczej w miescie panuje monotonia?? i ludzie juz miej aktywniej spedzają
          czas... wolą ogłupianie Mediów i Internetu :-/

• Gość: Undergroundowiec Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 11:59
      Dj's

- Arbassic
      - Cisak
      - Rad-Nice aka Radzik
      - D.Mailo
      - GateKeep (?)

Hip-Hop

- FiLM
      - B.K. Fonem
      - Kwiatek/Emate/Makao
      - Abstrakt
      - Clif & Arkanoid (?)

Rock, ciężkie granie

zero kapel

Czekamy na dalsze zgłoszenia
      Więcej info:
      www.underground.walbrzych.pl
      • Gość: FAN Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 15:11
        Dobrze się zapowiada!
        • Gość: Undergroundowiec Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 16:10
          update

Dj's

- Arbassic
          - Cisak
          - Rad-Nice aka Radzik
          - D.Mailo
          - GateKeep (?)

Hip-Hop

- FiLM
          - B.K. Fonem
          - Kwiatek/Emate/Makao
          - Abstrakt
          - Clif & Arkanoid (?)
          - Puenta Zgielku

Rock, ciężkie granie

zero kapel

Czekamy na propozycje.
          I wypowiedzi, czy do dobra inicjatywa dla naszego miasta?
          • Gość: Juuan Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.as.kn.pl 18.02.09, 17:05
            dobra inicjatywa :) mam nadzieje ze bedzie fajna zabawa i duzo ludzi :) i zero
            komercji !:)
            • Gość: Domina Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.as.kn.pl 18.02.09, 19:13
              Jakie klimaty muzyczne beda grane przez was ??
              • Gość: Undergroundowiec Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 10:15
                Gość portalu: Domina napisał(a):

> Jakie klimaty muzyczne beda grane przez was ??

Jeśli chodzi Ci o muzykę elektroniczną

Dj's

- Arbassic
                House, Progressive House, Deep House, Electro House

- Cisak
                Electro-House

- Rad-Nice aka Radzik
                House, Progressive House, Deep House, Electro House, Break-beat

- D.Mailo
                Trance

- GateKeep (?)
                Progressive House, Latino House, Break-beat

wiecej info na forum
                underground.walbrzych.pl

Poszukujemy cały czas, Sqadów, DJ's, Kapel.
                Jeśli 1 edycja wypali myślimy aby zorganizować II Edycję juz w WOKU
                ale to zależy od I Edycji :-)

Pozdrawiamy Serdecznie
                • Gość: mentor Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 10:54
                  jestem ciekawa co to wyjdzie z tego, jak w Wałbrzychu nic sie nie dzieje a
                  ludzie usypiają. nawet forum underground.walbrzych.pl umiera , a kiedyś dobrze
                  sie na nim działo. Wałbrzychowi zamiast palca trzeb dac odrazu rękę, bo tak to
                  nic z tego nie bedzie , w tym miescie beznadzieji .
                  Szkoda mi tego miasta, ale w moich oczach umarlo
                  • Gość: el_Kamilos Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 11:30
                    dobrze że są chociaż jakieś składy które chciały by zagrać na tej imprezie :)
                    oraz dje. A co z Rockiem? nie ma wogole Rocka w naszym miesicie? pewnie
                    metalowcy i rocmeni zaczęli słuchać kalwi i remi . Gdzie reszta ludzi, pewnie
                    przygniotło ich bagno życia, mentalność stylu bycia. Mam nadzieje że sie uda wam
                    to zorganizować ten event, jeśli nie wypali nie przejmujcie się tylko, zrozumcie
                    ze Wałbrzyszanie to banda gamoni (80%)
                    W naszym miescie są ludzie którzy niby coś tam tworzą, a sami boja sie
                    zaprezentować, a jak by chcieli się pokazać to o drazu w hali OSIR czy WOKU ,
                    albo za kase bo nagrali nielegala i zagrali raz koncert dla rodziny. Szanuje
                    squady i dji którzy się zapisali na ta inicjatywe, mam nadzieje ze to ruszy i
                    bedzie dobra impreza dla Wałbrzycha i Wałbrzyszan.
                    • Gość: Ania z Wrocławia Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 12:07
                      Szczera prawda. ja nie wierze w te miasto, ze kiedyś sie odrodzi, raczej umrze i
                      zabetonują ten syf. ludzie nic nie robią tylko albo niszczą, albo narzekaja, ja
                      Wyjechałam z tego miasta i przybywam tylko na weekendy ale tylko raz na jakis
                      czas. A co do tego eventu to mam nadzieje że wypali.
                      • Gość: Poznaniak Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:05
                        Wałbrzych śmierdzi, unas takie imprezy są raz w miesiącu, a tutaj chcecie
                        organizować impreze z niczym, jak u was nawet squadów czy dj nie ma, co
                        3Wymiar?? smiech na sali. Smieje sie z tego miasta co nic nie moze osiągnąć,
                        nawet imprezy z Walbrzyskimi Kapelami Squadami Djami nie możecie zrobic. BU HA HA HA
                        • Gość: mlody Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.as.kn.pl 25.02.09, 21:18
                          Przynajmniej u nas nie ma kolebki Polskiej wixy !! i ludzi za ktorych sie mozna
                          wstydzic na eventach ;) bo "wiesniaki z poznania" "wixiarze z poznania" "karki z
                          poznania".. i nie przyjezdzajcie na eventy do wrocka bo wioche taka robicie ze
                          masa... co poznianiak ua ua i jedziemyyy niee jaazzdaaa !! zal mi ciebie ziomek..
                          • Gość: jt Re: Music Event No.1 - Marzec IP: 62.87.160.* 27.02.09, 12:22
                            haha, dokładnie "klubowicze" z Poznania są naprawdę najgorsi. Co innego Wrocław :) Zupełnie inna bajka! Przede wszystkim mniej tego dresiwa.
    • Gość: Kasia_22 Re: Music Event No.1 - Marzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 23:11
      piękna inicjatywa
      :* Buziaki dla organizatorów takiego pomyslu :-* Oby wiecej takich rzeczy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka