Gość: zakochana IP: *.centertel.pl 19.02.09, 21:07 Czy ktoś wie gdzie teraz kursuje Piotrek z 31 i 33? taki przystojniak , podrywacz ale miły i tęsknie za nim!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek kierowca Re: Piotrek kierowca IP: *.41.71.106.sub.mbb.three.co.uk 19.02.09, 21:26 Witaj serdeńko. Wyjechałem, najsłodsza, za chlebem na wyspę, aby za zarobione funciaki uwić nam wspólne gniazdko na Sobięcinie. Czekaj na mnie, nie zaczepiaj innych drajwerów, a najlepiej to wogóle przestań jeźdźić komunikacją miejską. Wskocz na rowerek, to figurkę na wiosnę, na mój przyjazd będziesz miała jak bogini. I jak też tęsknię za Tobą... ...Jeszcze dzień, wrócę stąd, rzucę funty u Twych stóp, przeskoczę każdy mur... (Los Emigrantos ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: btkw Re: Piotrek kierowca IP: *.nrth.cable.ntl.com 19.02.09, 22:28 Gringo ty Ty kierowcą jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Piotrek kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 13:16 Piotrze ale żeś walnął monolog. Zazdroszczę ironii i poczucia humoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudno Re: Piotrek kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 17:00 piotrka kierowce wsadzili do pudla. Biedaczko - nie slyszałas że psy znalazły instrumenty zespołu Łzy? hihi Odpowiedz Link Zgłoś