Gość: Xy IP: *.b-ras2.srl.dublin.eircom.net 26.02.09, 21:39 Mam pytanie może ktoś z Was wie gdzie można kupić garnitur na komunię najlepiej on-line oraz koszule męskie,krawat,musznik?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andzia Re: Garnitur na Komunię IP: *.wlb.vectranet.pl 26.02.09, 22:21 Mam do sprzedania garniturek dla chłopca 128-134 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xy Re: Garnitur na Komunię IP: *.b-ras2.srl.dublin.eircom.net 26.02.09, 22:26 Możesz coś więcej napisać np.kolor cena??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honza Re: Garnitur na Komunię IP: *.wlb.vectranet.pl 26.02.09, 22:45 A ja mam do sprzedania garniturek z tekturek! Sprzedałbym tez musznik, ale "was ist das"??? Zaczyna się "polsko-katolicka krejzownia"! Chcecie dziecko wysłać do ołtarza w używanym ubranku??? Co za wstyd!!! Ja bym sprzedał butelki, zbierał złom, makulaturę, wypił jedną flaszkę dziennie mniej, żeby moje kochane maleństwo zjadło swój pierwszy wafelek w nowiutkim "ancugu", coby wypasiony gość w czarnej sukience to docenił wkładając mu ten wafelek do buzi! Co tu się w tym kraju porobiło??? Ludzie już Boga w sercu nie mają!!! To chyba przez ten kryzys!!! Alleluja i do przodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś