Dodaj do ulubionych

Praca w Tesco Wałbrzych

03.03.09, 13:52
Mam pytanie jak zatrudnić się w tesco w Wałbrzychu konkretnie chodzi mi o
fuche wykładacza towaru ?
Obserwuj wątek
    • mcgregor7 Re: Praca w Tesco Wałbrzych 03.03.09, 14:07
      dlaczego chcesz miec taka fuche wykladacza towaru w Tesco?

nie lepiej byloby sie zajac czyms innym?

napisz do mnie na maila, to opowiem Ci o paru mozliwosciach:
      mcgregor7@gmail.com
      • Gość: maxi Re: Praca w Tesco Wałbrzych IP: 62.87.130.* 04.03.09, 07:06
        jeju chłopie ale ty nudny jesteś....no ile można???

Nie pisz do niego chyba że chcesz łazić po rodzinie i znajomych i
        wciskać im tandetne podróby perfum.

A tak swoją drogą to grzegorzu załóż sobie swoje forum i tam wciągaj
        ludzi do tej twojej sekty.
        • mcgregor7 Re: Praca w Tesco Wałbrzych 04.03.09, 07:35
          maxi - kilkolwiek jestes, nie obrazaj mnie ani produktow ktore sa
          wysokiej jakosci, i nikt nie zmusza do chodzenia z nimi
          gdizekolwiek,
          nigdy nie chcicles sie spotkac i pogadac, wiec nie maz prawa sie
          wypowiadac na ten temat,
          poza tym jak napisalem, ze mam pare propozycji - wspolpracuje z
          kilkoma firmami.
          a i w tej firmie jest wiele opcji wspolpracy, a nie tylko jedna
          kolokwialnie ubierana przez niektorych w nieprawdziwe slowa.
          • Gość: pfff Re: Praca w Tesco Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 07:43
            Te całe perfumidła to jeden wielki kicz i tandenta. Ludzie powoli
            przestają się nabierać na te wasze słabe uliczne teksty i zaczynają
            was porównywać do cyganów i rumunów tych co pod realem wciskają
            emerytom z piaskowej lornetki albo paste do mycia zębów, której niby
            Bill Clinton używał. Sory Gregory ale w Wałbrzychu frajernia się
            powoli kończy..

• mcgregor7 Re: Praca w Tesco Wałbrzych 04.03.09, 09:24
              i oto kolejny dowod na to, ze nie umiecie czytac, albo nie
              rozumiecie wogole tematu..
              musicie rozroznic ulicznych naciagaczy na tandete, od firmy FM,
              ktora ma w ofercie markowe zapachy perfum od swiatowcyh dostawcow.

to zupelnie 2 rozne / osobne swiaty i totalnie inna forma
              wspolpracy.

dlatego powtarzam, jak nie wiecie o czym rozmawiacie to sie nie
              wypowiadajcie !
              • Gość: no znowu on :/ Re: Praca w Tesco Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.09, 10:36
                gregory dzewczyna sie pytala o wykladanie towaru w tesco to jest
                temat a nie perfumy!! prze ciebie nigdzie nie ma zadnej
                konstruktywnej dyskusji bo pchasz sie z tymi smieciami
                wszedzie...skoro juz tyle dzialasz i wszyscy maja cie dosc to moze
                juz sobie podarujesz??tu nikogo nie naciagniesz...swiatowi dostawcy
                pffff smiechu warte perfumy ck one tylko firmy hm i to nie jest
                podroba....gdyby nie bylo podroba to by sie nazywalo ck one...daj
                sobie spokoj chcesz zarobic idz wykladaj towar w tesco a nie jeleni
                desperacko szukasz bo masz nascie lat i myslisz ze
                zarobisz...przynajmniej twoje zachowanie swiadczy o wielce
                niedojrzalej psychice
                • mcgregor7 Re: Praca w Tesco Wałbrzych 04.03.09, 12:03
                  1) nikogo na nic nie naciagam, tak jak ty :)
                  2) daje kazdemu szanse, zeby sie z tym zapoznal jesli chce,
                  3) to sa wysokiej jakosci markowe perfumy i kosmetyki, a nie smieci
                  jak to okresliles,
                  4) widac ewidentnie ze mnie ani firmy, ktora reprezentuje nie znasz,
                  wiec nie powinienes sie wypowiadac,
                  5) wykladanie towaru jest dobre dla ludzi bez ambicji, ktorym jest
                  dobrze jak na nich pluja i popychaja za marne grosze, jesli tak
                  lubisz to sam idz do tej pracya nie kaz dziewczynie robic czegos, po
                  czym bedzie nieszczesliwa,
                  6) moja oferta jest kierowana do kazdego kto chce od zycia czegos
                  wiecej, moge Wam pokazac mozliwosci i pomoc,nauczyc jak osiagnac
                  sukces jesli tylko ktos chce.
                  7) z ostatnim zdaniem moge sie klucic na mailu, bo tu szkoda meijsca
                  marnowac, choc wogole to nie ma sensu zeby cie przekonywac, ze jest
                  inaczej. - nie znasz mnie i tyle.

skonczylem. pozdrawiam.
                  • Gość: haha Re: Praca w Tesco Wałbrzych IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.03.09, 13:10
                    1) najperw zajmij sie swoja ortografia
                    2) nikogo nie namawiasz jedynie wpieprzasz sie na forum i dzieki tobie kazdy
                    watek odchodzi od tematu
                    3) chcesz mi wpierac ze to markowe kosmetyki?? to czemu nazywaja sie hm czy cos
                    takiego a nie jak orginalne??
                    4) zajmij sie szukaniem klientow wsrod swoic znajomych ponoc tak licznych
                    5) wolalbym pracowac w tesco i miec stala pensje niz biegac po ulicy i blagac
                    zeby ktos to kupil lub ponizac sie na forach jak ty
                    6) szukasz jeleni zeby robili na ciebie w piramidzie zarobkowej bo najwyrazniej
                    ci nie idzie sprzedaz...
                    • Gość: Grzegorz Re: Praca w Tesco Wałbrzych IP: *.gazownia.pl 04.03.09, 14:01
                      FM Group
                      - nikt ci nie kaze biegac po ulicy, sa setki innych sposobow na ten
                      biznes.
                      - moge CI wszystko wyjasnic i pokazac na spotkaniu.
                      napisz na maila to sie ustali termin i miejsce : mcgregor7@gmail.com
                      - to nie jest piramida (ktora jest nielegalna i ma zupelnie inne
                      zasady dzialania, co tez kiedys omawialem na forum)
                      tu jest wszystko legalne i na bardzo fajnych warunkach.
                      - pozdrawiam serdecznie.
                      • Gość: uhihijek Re: Praca w Tesco Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.09, 15:45
                        typowo sekciarskie zachowanie - pisałeś gdzieś, że musisz spotkać się ze wszystkimi to dziwne. Nie wiem czy wiesz, ale naciąganie i robienie ludzi w banana grozi KRYMINAŁEM.
                        • Gość: haha Re: Praca w Tesco Wałbrzych IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.03.09, 17:35
                          Grzegorzu z calym szacunkiem ale nie mam czasu na spotkania ani na
                          niepewne"zarobki" nie wiem czy zauwazyles ze watek dotyczy pracy w tesco co
                          wspolnego maja te perfumy z praca w tesco??? niczego sie nie dowiedzialam
                          jedynie (jak na kazdym innym watku)o twoich perfumach...nie wydaje ci sie ze
                          taki zmasowany atak bedzie raczej podejrzany??? nie wydaje ci sie ze bardziej
                          profesjonalne byloby zalozenie wlasnego watku??? bo widze ze wielu ludzi juz z
                          toba rozmawialo i nic do ciebie nie dociera... okaz odrobine szacunku i nie
                          atakuj kazdego watku perfumami mysle ze wszyscy na forum juz sie o nich
                          dowiedzieli moze teraz pora zapoznac inne srodowisko z tym wspanialym
                          produktem??a na forum proponuje miec osobny watek taki zeby byl bo teraz to
                          piszesz we wszystkich nawet w tych w ktorych sie tematy nie zgadzaja z
                          perfumami...co?
                        • Gość: Kasia Re: Praca w Tesco Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.09, 18:24
                          Grzegorz napisał, ze moze się spotkać, a nie ze musi ...
                          Opisał mi wszystko na mailu, a potem się spotkaliśmy i bardzo profesjonalnie mi
                          to wytłumaczył.
                          Nie wiem jak wy, ale ja chcę spróbować, bo tutaj możliwości są, a w marketach
                          mówią, ze nie przyjmują teraz, bo kryzys ;/

Dziękuję i pozdrawiam
                          Kasia.
                          • Gość: ciekawe Re: Praca w Tesco Wałbrzych IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.03.09, 18:36
                            Powiem ak: chcesz probuj:) ja majac ochote na kupno perfum kupuje orginalne a
                            nie podobny zapach o nazwie FM wiem wachalam probki bo juz ktos probowal mi to
                            wcisnac...osoby majace pieniazki wola kupic orginalne niz podroby. Poza tym
                            skoro nie pasuja wam markety to nie piszcie tu:) ja bym chciala sie dowiedziec o
                            marketach...a nie ponownie o perfumach...:P w markecie masz stala kase a tu ile
                            sprzedaz tyle masz...:P super fucha:P o perfumach piszcie moze w watku innym
                            moze nalezy nowy zalozyc "perfumiarze" czy co... tu MArket jest tematem a nie
                            perfumy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka