Gość: B IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.09, 15:37 Jaki Najlpeszy, najtanszy internet na Piaskowej Górze , Vectra Dialog a moze jakis inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witwit Re: Internet IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.09, 17:45 Z tego co się orientuję działa tam jeszcze ekonet (e-wab.pl), aby sprawdzić czy jesteś w ich zasięgu to wejdź na : e-wab.pl/zasieg.php. Mają jeden z najtańszych dostępów do sieci w okolicy. Apropo Dialogu to może i obecne promocje i oferty są atrakcyjne ale stałych klientów traktują jak nie powiem co. Po 5 latach korzystania z ich usług nadal musiałem płacić za internet ponad 100zł za 1 Mega bez żadne możliwości zniżki czy promocji, nowy klient 1 Mega miał w cenie ok 30-40 zł.... Apropo Vectry nie powiem ci dużo na ten temat ale z tego co wiem to cenowo też są drodzy, jakościowo niestety nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Internet IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.03.09, 21:35 Myślę, że wystarczy złożyć wniosek o rozwiązanie umowy a Dialog się wtedy odezwie.Na pewno będzie taniej i szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Internet IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.03.09, 13:23 stałych i starych klientów traktuje się podobnie i Vectra Odpowiedz Link Zgłoś