Gość: Edda_Starsza IP: *.satkabel.com.pl 21.11.03, 14:51 ...jest glupim fiutem. Dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amish Re: Starosta Spiewak... IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 15:46 Z uwagą i zainteresowaniem przeczytałem Twoją wypowiedź na w/w temat. Niestety, posiadana wiedza nie pozwal mi na ustosunkowanie sie do owego wątku. W każdym razie skoro tak twierdzisz, to cos w tym musi byc, czyż nie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: Starosta Spiewak... 21.11.03, 16:08 Najgorsze jest to, że Edda_Starsza może miec rację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micho Re: Starosta Spiewak... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.11.03, 18:12 podrzuć trochę faktów, to może uda się poskładać te puzzle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Starosta Spiewak... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.11.03, 18:40 Nie wiem jakim jest starostą ale z wcześniejszych kontaktów nie wynikało że jest głupim fiutem.Wprost przeciwnie-korzystnie wyróżniał sie z otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jura57 Re: Starosta Spiewak... IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 11:35 Gość portalu: Edda_Starsza napisał(a): > ...jest glupim fiutem. > > Dziekuje za uwage. Chyba Edda jest naprawdę starsza i dlatego w/g NIEJ Starosta "...jest głupim fiutem." Odpowiedz Link Zgłoś