Gość: kierowca IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.09, 10:58 Mysle że nalezy wnieśc do pana Kruczkowskiego petycje w sprawie uruchomienia w ratuszu punktu wypład odszkodowania za uszkodzone samochody na wałbrzyskich drogach . Kto jest za ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolba Re: oszkodowanie za złe drogi IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.09, 11:05 Ilośc uszkodzonych samochodów i stałe zagorozenie zdrowia i życia oto efekt cudów Kruczkowskiego . Możecie smiało wnosic sprawy o odszkodowania , policja wystapiła z wnioskiem o zamkniecie kilku wałbrzyskich dróg !!!!!!!!!!!! walbrzych.naszemiasto.pl/wydarzenia/973303.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniello33 Re: oszkodowanie za złe drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 11:13 Super pomysł, ja popieram w 100%. Serce mi się kraje jak wpadam w kolejną dziurę omijając pierwszą i słucham czy coś mi nie odleciało od nadwozia. Czasami czuje się jak na zawodach w slalomie narciarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzia Re: oszkodowanie za złe drogi IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.09, 11:18 DOKŁADNIE!!!! również jestem zła na stan dróg w naszym Wałbrzychu! to jest skandal!!! aż wstyd kogos zaprosic z zagranicy bo jak zobaczy jaki u nas jest poligon to zawinie spowrotem!!!! SKANDAL SKANDAL SKANDAL!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beton Re: oszkodowanie za złe drogi IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.09, 17:01 Wałbrzych nie ma takiego budżetu na wypłacanie odszkodowań, co roku musze robi zawieszenie w aucie. To jest kpina co w tym mięście się wyprawia z drogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: oszkodowanie za złe drogi IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.09, 19:07 Zgłoszono juz na policje 70 przypadków uszkodzen samochodów na wałbrzyskich drogach . Jesli uszkodziłes auto wzywaj policje i żądaj odszkodowania !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurus "ale tu wszystko spieprzone, co tu teraz....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.09, 19:50 A gdzie zgłosić tak fatalną robote na skrzyżowaniu Główna/Broniewskiego? Był tam jakis Zespół specjalistów i tylko słychać było głośne "ale tu wszystko spieprzone,co tu teraz zrobić" a skąd kase na ten bałagan,czy wykonawca sie poczuwa, czy olewa, czy bedzie czekał na fakture.A generalny nadzór we Wrocku, a może i w Warszawie,a forse już pobrali....i co dalej? A było takie normalne skrzyżowanie, tylko te schodki i chodniki poprawić i pomalować paski na .....starym asfalcie,bo nowe nie wytrzymają tych deszczy i błota, już sie zapadają i jeziorka sie tworzą...A gdzie bedą jeszcze poprawiać skrzyżowania w tym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuworysz Andersa, Kopania, Książ, Galerie, Aqua Zdrój ! IP: *.gprs.plus.pl 13.03.09, 22:24 A co tam dziury w drogach. Andersa to przecież cud autostrada. Myślicie że Kruczuś się tym przejmuje? Przecież AQua Zdrój buduje ( właśnie zrujnowali Zagłębie ); Powstaną Magnolia i Victoria, drugie tesco i Carrefour, Będzie aula na Zamkowej, III piętro w Książu otwarte, stara kopalnia Thorez odżyje! No co wy tacy jestescie! Tylko byście na naszego Kruczusia krzyczeli. Przecież chłopak nawet 5 raz robi Msze za papieża na stadionie! Jak wy tak możecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku...ony kierowca Re: Andersa, Kopania, Książ, Galerie, Aqua Zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 20:52 Zamknąć palanta na 20 lat !!!!!!!! Kto mi odda kasę za zniszczone nadwozie !!!!!????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Andersa, Kopania, Książ, Galerie, Aqua Zdrój IP: *.41.177.158.sub.mbb.three.co.uk 15.03.09, 08:46 Na kasę to raczej bym nie liczył, chociaż hunołz, ale... ale może jakieś medale okolicznościowe urząd miasta zechciałby zamówić i odznaczać co bardziej wku...onych drajwerów, albo chociaż jakieś odznaczenia, tudzież wpinki w klapę marynarki... zawsze to lepsze niż nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Andersa, Kopania, Książ, Galerie, Aqua Zdrój IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 10:30 I znowu spory % z was pieprzy głodne kocoboły, jakby się szmat nażarli. Co Kruczkowskie, oddajcie Kruczkowskiemu, ale co inne - innym. Od lat już niektórzy wbijają w tępe łby, że NIE WSZYSTKIE drogi podlegają pod Kruczka, natomiast tylko na niego wylewa się pomyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprymityw Re: Andersa, Kopania, Książ, Galerie, Aqua Zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 10:37 ale jako prezio powinien stanąć na głowie aby wymusić na odpowiedzialnych remont tych rozje**nych dróg. Choćby nawet miał zrobić laskę to niech robi. Jechał ktoś Andersa lub Świdnicką? Zapraszam - piękna wizytówka miasta turystycznego... Ktoś na forum miał pomysł aby to sfilmować i wrzucić na youtube'a. Niech cały kraj zobaczy jak nieudolnie zarządza się w naszym rejonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Katastrofa Wałbrzycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 10:48 Dziwi mnie że na forum ostatnio zabrakło głosów które tradycyjnie ośmieszały tych co krytykują zarządzanie miastem czyżby spece od wizerunku nie mieli już pomysłów na ośmieszanie na forum uczestników ? Myślę że nie , mają takie pomysły bo specjalizują się w tym od lat sprawa jest o wiele poważna , tu już nie pomoże propaganda medialna i wysiadywanie całymi dniami w urzędzie przy komputerach wyśmiewając myślących ludzi . Szykuje się coś więcej brakuje kasy na udziały własne do projektów Unijnych i szlak może trafić kolejne programy Starej Kopalni czy innych sztandarowych haseł Kruczkowskiego . Zmniejszające się wpływy do kasy miasta z podatków i źle skrojony budżet miast to zmartwienie które powoli nie daje spać urzędnikom . Może dojść do takiej sytuacji że kosztem nas mieszkańców miasta zaczną szukać kasy na wkład własny w projekty Unijne i zacznie się dramat bo trzeba będzie kroić mieszkańców na maska. Jak chłopaki zabrali się za programy miejskie widać na naszych ulicach więc wróżę źle całej tej „inwestycji” Strach pomyśleć jak będą wykonane projekty jeśli nie potrafią poradzić sobie z remontem jednej ulicy ! Z niecierpliwością czekam co wymyślą spece od PR zatrudnieni u prezydenta oraz zewnętrzne firmy które prezydent zaangażował do budowania dobrego wizerunku . Czy w ratuszu rozpatrywany jest tez scenariusz społecznych protestów pod ratuszem ? Jeśli nie to czas najwyższy pomyśleć o tym bo wydawane pieniądze na sztuczki PR mogą zawieść i ludzie powiedzą dość ! Do zarządzania miastem trzeba mieć przygotowanie a nie tylko chęci , co będzie jeśli ludzie policzą ilu „fachowców” zatrudnionych jest z nadania partyjnego PO i PiS a nie uwzględniając fachowości tych ludzi ? to może być prawdziwy szok i odpowiedz dla czego w tym mieście nic się nie udaje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łopatolg co ma piernik do wiatraka? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.03.09, 10:56 I jeszcze raz z uporem maniaka zapraszam na strone ZDiK. Tam sie dowiecie do kogo miec pretensje o zły stan dróg. I do kogo kierowac odzkodowania. Ulice jak Wrocławska, Andersa, Noworudzka, 1 Maja, i inne główne drogi wałbrzyskie NIE LEŻĄ W KOMPETECJI MIŁOŚCIWIE NAM PANUJĄCEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprymityw Re: co ma piernik do wiatraka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 11:22 no to biegusiem na dsdik.wroc.pl/kontakt.html i pisać, pisac, bluzgać, straszyć. Skoro nasz prezio nie potrafi to może mieszkańcy przyspieszą remont Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Złe zarządzanie miastem IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 11:46 Jeżeli sami jako mieszkancy mamy załatwoać sobie sprawy miejskie to po co nam prezydent ? Jak do przecinania wstęg to pierwszy a jak problem to inni ! Jest w tym jakias sprzecznośc bo od roku słyszymy żę remont Andresa to wieki sukces pana prezydenta a jak przychodzi do załatwieniu problemu na tej ulicy to juz nie pan prezydent drodzy urzednicy KŁAMSTWO GONI KŁAMSTWO A MY ZA TO PLACIMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzka Re: Złe zarządzanie miastem IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 12:02 Te same dziury w ciągu miesiąca firma robi kilka razy wiec kasa leci a my płacimy . Jeśli takich specjalistów ma ratusz to czas uciekac z tego miasta . Oto Najnowsze technologie łatania dziur w Wałbrzychu www.youtube.com/watch?v=w98Hab9aZDs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsilny Re: Złe zarządzanie miastem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 17:01 A czy ktoś widział ul.Uczniowską ? Strefa - symbol miasta a doły jak na Andersa czy Świdnickiej. Kruczkowski, Greber - czy wy k...a honoru nie macie, przecież każdy obecny i potencjalny inwestor spie...oli z tego miasta natychmiast jak zobaczy te doły !!!!!!!!!!!!!!!!!! Współczuję Wam, nieudacznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Złe zarządzanie miastem IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.09, 10:24 ww6.tvp.pl/234,20090315891334.strona tu realcja z TVP Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marszałek Re: Złe zarządzanie miastem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.09, 21:22 I co z tego, że zażądała? Zamykajcie... Co mnie to obchodzi. Wałbrzych? A gdzie to jest? Nie ma tego na mapie u mnie w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lysykap Re: oszkodowanie za złe drogi 17.03.09, 17:28 Ja tez jestem za takim rozwiązaniem ponieważ niedawno jechałem z kumplem przez Sobiecin i straciliśmy 3 opony i alusy dziury normalnie jakby jakaś kopalnia ;/ żenada totalna Odpowiedz Link Zgłoś