azza4 20.03.09, 16:32 Moze byc na meila-azza4@gazeta.pl Sprawa bardzo wazna poniewaz chodzi o jedynki z przodu i musi byc super. Dzieki z gory:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Poleccie dobrego dentyste,protetyka IP: *.chello.pl 20.03.09, 19:29 dla Ciebie czy dziecka? Kolo okraglego Kosciola, lek. Krzysztof Bujak badz lek. Rudzinski,skontaktuj sie,doktory sa dobre, nie tak jak gzdzies....bedziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i jeszcze Re: Poleccie dobrego dentyste,protetyka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.03.09, 07:35 Na Broniewskiego vis a vis obecnego przystanku w zatoczce w czteropiętrowcu przyjmuje Ilona Zając Kozłowska. Ma bardzo dobrego protetyka, jest dobrym specjalistą i także chirurgim szczękowym. Robiła mi zęby już lata temu, zrobiła to bardzo dobrze, nigdy nie miałam z nimi problemów. I nie zdziera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reklama Re: Poleccie dobrego dentyste,protetyka IP: *.centertel.pl 21.03.09, 11:44 Ale się reklamujecie , to forum nie do tego stworzyli dajcie ogłoszenie do gazety , zaraz bedziecie obrabiać sobie dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróc Re: Poleccie dobrego dentyste,protetyka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.03.09, 13:04 do szkoły i się poucz, może zaczniesz odróżniac informację od reklamy. Nie każdy tekst jest reklamą, a Zając uratowała mi zęby i zrobiła to bardzo dobrze, to moje doświadczenie, więc mogę ją komuś polecic z czystym sumieniem, a czy skorzysta to jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kull Re: Poleccie dobrego dentyste,protetyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.09, 13:05 Potwierdzam! Super dentystka! Z czystym sumieniem mogę polecić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kull Re: Poleccie dobrego dentyste,protetyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.09, 13:13 Chodziło mi o Panią Zając z ul.Broniewskiego. I nikogo nie chce reklamować, jedynie chce polecić Jej usługi, ponieważ sam byłem z nich bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina24 Re: Poleccie dobrego dentyste,protetyka 21.03.09, 16:27 Popieram wpis, super dentystka, fajny człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Poleccie dobrego dentyste,protetyka IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.09, 20:23 a ja nie polecam tej pani prawie straciłam dwójkę przy zwykłym plombowaniu. Po tej wizycie zrezygnowałam z usług tej pani Odpowiedz Link Zgłoś