Dodaj do ulubionych

Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.03.09, 14:33
witam wszystkich forumowiczow. moje pytanie dotyczy salonu,
bodajze "blask" na piaskowej gorze, kolo reala- ten najwiekszy.
otoz bylam w nim, wyszlam z nieco zmieszanymi odczuciami.
wydaje mi sie ze szanowne panie fryzjerki postepuja nieco
nietaktownie. oczywiscie nie mowie o wszystkich.
kiedy usiadłam na fotel, pani podeszla, rozczesujac wlosy mowila: "
o boze a czemu one takie splatane...", ochy, achy. "
zniecierpliwione spojrzenia, ze duzo pracy. rozumiem, kazdy jest
zmeczony ale atmosfera powinna by bardziej przyjazna.
Obserwuj wątek
    • Gość: qqłka Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: 62.87.160.* 22.03.09, 17:18
      a o który dokładniej salon chodzi? ten koło byłego postoju taxi ?
      • Gość: kaja Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 17:28
        Ten koło postoju Taxi to jest Jeżyk
        • Gość: cani Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.eranet.pl 22.03.09, 17:40
          chodzi o ten pod tzw "mrowkowcem" obok bodajze jest jakies biuro podrozy on jest
          na rogu...ja osobiscie nigdy am nie bylam bo obawialam sie wygorowanych cen.
    • Gość: złooooo Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.09, 19:34
      To są właśnie pięknisie z tipsami,byłam tam kiedyś i atmosfera
      faktycznie straszna.Może jak bym miała tipsy,bląd rozczesane i już
      wyprostowane włosy i mózg jak łepek od szpilki i na wejscie HEYKA
      CREYZOLE!!! to traktowały by mnie super.No ale nie mam tych rzeczy
      i poprostu ich już nie odwiedze.
      • Gość: h2o Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.gprs.plus.pl 23.03.09, 14:15
        Może nie masz "bląd" włosów, ale "CREYZOL" z ciebie jest...
        Ja odwiedzałam (i będę odwiedzała) ten salon. Nigdy nie odczułam, że jestem
        obsługiwana nieprofesjonalnie. Czy to, że ktoś nosi tipsy i jest fryzjerką to
        musi być pustaczką? Bez przesady.

p.s.
        zgadzam się z fanem
    • Gość: fan Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.09, 08:41
      Co wy baby wymyślacie za bzdury. Wk...ia was to że ktoś sobie radzi
      a wy siedzicie z reką w nocniku i myślicie skąd wziąc kase.
      Prostaczki jak by co to zacznicie ocene od siebie. A nie dama
      przyhodzi do fryzjera a zapomina ze od tygodnia nie widziała
      grzebienia. Ja tam nie chodzę ale zawsze najlepiej oceniac kogoś nie
      siebie. Jak można byc tak pusty
      • Gość: myszka Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 17:23
        Od wielu lat jestem stałą klientką Pani Małgosi jeszcze z czasów gdy była pracownicą Doroty. Od momentu otworzenia zakładu jestem w salonie co trzy tygodnie. Bardzo sobie cenię profesjonalne usługi i miłą atmosferę. Ten salon polecam swoim znajomym! I nie tylko!
        • Gość: marzusia Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 18:35
          moja siostra byla tam 2 miesiace temu robila balejaz po zdjeciu
          sreberek niebylo co suszyc.wlosy skruszyly sie i odpadly a siostra
          wygladala jak po chemioterapi.pozdrawiam
          • Gość: Dyzio Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.09, 18:45
            Ja PIEr....le. ale szambo.
            Nawet ŚMIERDZI.
            PO CO TE OBELGI NIE CHOĆ TAM I TYLE.
            Całuski.
            • Gość: ... Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 09:48
              Pracuje tam babka, taka czarna, dziwne imię. Jest wredna, niemiła i
              szurnięta...
              • Gość: kaja Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.03.09, 16:20
                To prawda, ta czarna fryzjerka jest okropna. Nie miła, nigdy się nie uśmiecha.
                Przykład osoby, która nie powinna pracować z ludźmi. Może by tak zmieniła
                specjalizacje na fryzjera od psów?
                • Gość: kaja Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.03.09, 16:21
                  P.S.
                  Ale p.Gosia jest OK.
                  • Gość: ... Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 17:10
                    Gosia to ta blondynka z bobem? Tak, ona jest całkiem w porządku,
                    jeszcze ta druga z ciemnobrązowymi włosami też całkiem miła. Ale ta
                    czarna, masakra. Byłam świadkiem jak szarpała włosy klientce, bo ta
                    powiedziała, że jej się nie podoba uczesanie. Nalakierowane włosy,
                    rozczesywała jej grzebieniem z rzadkimi ząbkami, szok. Jakby to na
                    mnie trafiło, to powiedziałabym jej kilka słów...
                    • Gość: honorata Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 22:40
                      bylam tam w dzien sylwestra i wlosy robila mi ta czarna.poprosilam
                      aby zrobila mi plukanke fioletowa na blond pasemka zeby miec
                      popielaty polysk.a ta urocza pani pomylila plukanke z wysoko
                      procentowa woda utleniona i na sylwestra poszlam zolta jak kurczak!!!
                      • Gość: klientka do fana IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.09, 11:03
                        otoz wlasnie o ta czarna Pania chodziło mi gdy zaczynalam ten watek.
                        drogi "fanie" jestem klientka, zostawiam tam okolo 100zł za wizyte i
                        wymagam nieco milszej atmosfery, i zapewniam cie "fanie" ze panie z
                        reka w nocniku nie chodza tam. tak wiec widzisz, ze nie jest to
                        tylko moja subiektywna ocena, co do jakosci obslugi. ogolnie salon
                        jest ok.
                        pozdrawiam "fana" caluski
                        • Gość: R. Czarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 12:48
                          Dokładnie, mam iść płacić i jeszcze się wkurzać, no to już jakiś
                          absurd. Nie można powiedzieć, że Ci się nie podoba, bo Cie wyzwą i
                          się wyżyją na Tobie...A ta Pani, co jej oxydant zamiast płukanki na
                          glowę nałozyli (w sumie to nie wiem jak mozna utleniacz z płukanką
                          pomylić!?) Może ta Pani była ładniejsza od czarnej i ta chciała się
                          zemścić, na bank tak było :D
                          • Gość: loki Re: Czarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 15:49
                            to jeszcze nic.zaklad fryzjerski byl ok.dopuki nie trafilam na
                            czarna ktora zaproponowala mi lekka ziolowa trwala ondulacje na
                            wlosy.mialam uzyskac poniej lekki naturalny skret wlosow(na ok.6
                            tygodni).do tej pory przezywam koszmar loki mam jak baranii skret
                            ktore mam juz 8 miesiac!widac ze dla czarnej suptelne fale to
                            pojecie wzgledne.
                            • Gość: misia Re: Czarna IP: *.gprs.plus.pl 02.04.09, 15:12
                              co wy chcecie od tej czarnej mi nie raz włosy robiła i było wszystko
                              ok czepcie sie kogo innego
                              • 1954teresa Re: Czarna 02.06.15, 16:36
                                Re:Czarna: a ja jestem z usług "u Czarnej" bardzo zadowolona. Zakład ładny, czysty, obsługa grzeczna. Szybko i fachowo strzygą i farbują...jest ok. Teresa
              • Gość: klientka 3 Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.05.09, 18:56
                Sonia,nic jej nie pasuje
    • Gość: gość Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.swidnica.mm.pl 11.05.09, 16:25
      dziewczyny uważajcie na ten salon!!!!!!!!!!!!!! zniszczyły mi włosy do dziś nie
      mogę odzyskać ich dawnej świetności ta cała szefowa z wieloletnim stażem
      potrafiła popalić moje włosy bo kiedy nałożyła mi farbę wzieła kolejną klientkę
      i jak ją skończyła to stwierdziła "dlaczego się nie przypomniałam" ;/ po czym
      wyciągała garściami najdłuższe pasma :( BRAK PROFESJONALIZMU NAPRAWDĘ ODRADZAM!
    • Gość: klientka 2 Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.05.09, 18:53
      tez tam byłam i usłyszałam to samo,więcej się tam nie wybieram.
      • Gość: myszka Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 18:58
        I ponownie zaraz po sukcesie (zdobyte medale w mistrzostwach)Pani Małgosi, na forum pojawiły się posty na temat "spalonych" włosów etc.
        Oj ludzie, ludze trzepnijta się w czoło!
    • lind.a82 Re: Salon fryzjerski "Blask" piaskowa gora 21.07.15, 07:16
      Zapraszam na www.ranking.walbrzych.pl - tam znajdziecie opinie o firmach z Wałbrzycha i okolic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka