Dodaj do ulubionych

Rosmman na Podzamczu

IP: *.eranet.pl 25.03.09, 12:41
Juz nie było chętnych na lokale tylko jakiś badziewiasty Rosmman????
Mogli by otworzyć perfumerię z prawdziwego zdarzenia a nie następny
market w którym obsługa jest fatalna , panie powinny przejść
szkolenie z kultury osobistej , a ochroniarz chodzi za tobą krok w
krok... a jak nie chodzi to plotkuje z obsługa .. koszmar i
oczywiscie sklep parę dni otwarty a juz spory syf na regałach .
Obserwuj wątek
    • Gość: rota Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 13:30
      Następna osoba, która umie tylko nażekać . Chyba fajnie ,że coś
      otworzyli niz by miało stać puste. Jeżeli jesteś taka sprytna, to
      sama otwórz "perfumerie z prawdziwego zdarzenia" i wtedy zatrudnić
      będziesz mogła świetną obsługę oraz ochroniarza.
      Mi się podoba nowy sklepik i pozdrawiam obsługę ;-)
      • Gość: Ania Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.09, 13:39
        Tak otworzyc perfumerie z drogimi perfumami i tylko kurze scierac i nic
        wiecej.Ja tam jestem zadowolona z rossmana i rowniez z obslugi.Zawsze mozesz
        otworzyc perfumerie w galerii MAGNOLIA,tam bedzie pelno miejsca na takie sklepy.
    • Gość: gość Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 13:48
      napiszcie czy ze względu na otwarcie są w rossmanie jakieś promocję,
      dla których warto tam zajrzeć? Czy ceny tak jak wszędzie indziej?
      • Gość: Ania Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.09, 14:51
        Ja bylam tam dwa dni temu.Ceny nawet niezle.Zrobilam zakupy za 56 zl i dostalam
        kosmetyczke i zel pod prysznic timitei gratis.
    • Gość: yellow Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.09, 14:52
      jakas przewrazliwiona jestes autorko watku.
      Bylam tam dzisiaj, obsluzyla mnie przemila pani. Co do ochroniarza
      to taka ma robote ze musi pilnowac.
      • Gość: Marcin Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.09, 16:25
        A w którym miejscu to otworzyli ?
        • Gość: Ania Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.09, 16:38
          Koło billi po bylym daichmanie na Podzamczu
          • Gość: żabi Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.09, 17:08
            Ja też jestem bardzo zadowolona,szczególnie z powodu położenia nowego sklepu.
            Mam do niego blisko,poza tym w środku wreszcie ktoś pomyślał i przejścia są
            szerokie,a ja jako osoba niepełnosprawna nie mam już problemu ze swobodnym
            poruszaniem się po sklepie. Byłam wieczorem około godz.19:00 i żaden ochroniarz
            za mną nie chodził ,spokojnie mogłam powąchać perfumy ,wypróbować cienie i inne
            kosmetyki. Kupiłam to ,co chciałam i to w bardzo przyjemnej atmosferze. We
            Wrocławiu jest wiele punktów Rossmana ,ale prawie wszystkie cechuje to,że jest w
            nich wąsko,ciasno i właśnie ta ochrona ...która łazi za tobą krok w krok i
            człowiek się krępuje.
            Polecam zakupy w Rossmanie na Podzamczu, ja jestem bardzo zadowolona:)
    • Gość: rozumna Re: Rosmman na Podzamczu IP: 89.108.218.* 08.04.09, 10:44
      z tego co mi wiadomo to złodzieje wchodząc do sklepu rozglądają sie po sklepie
      gdzie i co robi ochroniarz,a jak za nimi łazi to się irytują-proste.Jeszcze tam
      nie byłam ale napewno nie ma tam tylu ochroniarzy by łazili za każdym krok w
      krok.Od razu widać że jakiś psychiczny post!
    • niuisa Re: Rosmman na Podzamczu 08.04.09, 10:46
      tak np dougles albo cos koło tego :) pff rossman prosze was
      • Gość: SANI Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.04.09, 11:06
        Z TYMI OCHRONIARZAMI TO PRAWDA ŁAZA KROK W KROK A TEN CZARNY
        NIEPRZYJEMNY NAPUSZENIEC NADYMA SIE JAKBY BOG WIE KIM TAM BYL
        OCHRONA BUHAHA KILKA WALBRZYSKICH DZIADOW NAZELOWALI ŁBY I PANISKA
        ZA 500ZL!NAWET SIE ZACHOWAC NIE UMIEJA
        • Gość: Tajfunn Re: Rosmman na Podzamczu IP: 192.132.229.* 08.04.09, 13:27
          Ochrona tragiczna, bez doświadczenia i wyczucia. Ochroniarz stał za
          mną (dosłownie) od chwili gdy weszłam aż do momentu kiedy zapłaciłam
          za zakupy(połowę jego wypłaty ;)) ... brak profesjonalizmu :)))
          jakiego dawno nie widziałam. Mnie to rozbawiło ...mojego brata
          poirytowało. Do następnego razu :D cieniasku ;)może już się nauczysz
          odróżniać złodzieja od klienta.

P.S.
          Tu by się przydał mystery shopper.
          • Gość: Łysy kark Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.04.09, 02:29
            To nie macie odwagi się odwrócić i zapytać takiego bubka jednego z drugim czy
            może jeszcze podejść bliżej bo za daleko jeszcze stoi albo wprost że przeszkadza
            w zakupach ?
            • Gość: wera Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.09, 00:29
              fakt,wszystko ok poza ochrona,napewno duzo ludz dzieki nim nie bedzie tam robic
              zakupow i to mowilo mi juz duzo osob - denerwuja,odstraszaja-0 profesjonalizmu
    • Gość: Agnes Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.09, 19:03
      Absolutnie zgadzam sie! Sprawa jest taka, ze te lokale do wynajecia
      sa tak strasznie drogie - 15Euro za metr kwadratowy ze normalny
      czlowiek nie jest w stanie tego zaplacic i na to zarobic; chcialam
      tam pojsc z kosmetyka i warunki byly nie do zaalcepyowania. tylko
      takie duze firmy jak rosmam moga sobie pozwolic......
      • Gość: ika Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.04.09, 22:46
        to fakt w zadnym miescie nie widzialam takich burakow jak tam to
        ochrona?buaha kupa nadetych bałwanow łaza za Toba jak psy
        • Gość: kinia Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.09, 18:26
          Byłam dzisiaj na Podzamczu, a więc przy okazji odwiedziłam Rossmann. Często
          bywam w Rossmannie w Śródmieściu, ale muszę obiektywnie stwierdzić, że ten na
          Podzamczu wypadł o wiele lepiej. Asortyment większy i ciekawszy niż w
          Śródmieściu (np. produkty "Pachnąca Szafa" i "Tesori Oriente"), więcej testerów
          perfum, trochę książek, sztucznej biżuterii. Dużo miejsca między regałami, a
          obsługa miła i pomocna. Co do ochroniarzy to żaden nie łaził za mną, co w
          Śródmieściu jest regułą.
          Ogólnie jestem mile zaskoczona i polecam. Pomimo odległości będę chyba częściej
          odwiedzać Rossmann na Podzamczu.
    • Gość: aska Re: Rosmman na Podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.09, 16:32
      Bardzo się ciesze, że powstał Rossman, nie chce mi sie biegac po
      innych drogeriach, asortyment spory, obsługa ok, ale ochroniarze
      rzeczywiście chodza za Toba jak za złodziejem. Uważam, że taka ich
      praca, ale robią to w taki sposób, że sie skupic nie mogę. Panowie
      więcej wyczucia. Chyba im powiem, że przy wyjściu mogą przetrzepać
      moja torebkę, niech tylko za mna nie chodza , bo mnie trafia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka