Dodaj do ulubionych

telewizja dialog

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 08:00
prosze jak ktos ma o wypowiedzi co do jakosci
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: telewizja dialog IP: *.dialog.net.pl 03.04.09, 17:44
      Ja mam pakiet tv+internet+telefon. Jak na razie jest ok, jakość obrazu nie budzi
      żadnych zastrzeżeń mam lcd. Mam tę usługę od początku roku i jak dotychczas nie
      było żadnych przerw w "nadawaniu" Robią próby HD ale jeszcze u mnie nie jest
      dostępne. Kwestia niedługiego czasu. Uważam że warto, ja jestem zadowolony.
      • Gość: rrr Re: telewizja dialog IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.09, 22:21
        HD w dialogu? w Wałbrzychu? wolne żarty, chcesz mieć HD po kablach miedzianych?
        Przesyłany Obraz jakości DVD dekodowany w mpg2 z dźwiękiem 320kbps w mpg1
        wymaga 6Mbitów/s, ciekawe jak niby dialog uruchomi przynajmniej 720p jak obecna
        cyfrowa telewizja jakością nie grzeszy. Cała sieć dialogu jest przymulona a oni
        bawią się w ekstra klasę. Nie te progi panowie z dialogu, zacofanie
        technologiczne od tak nie zniknie .
    • Gość: zigi Re: telewizja dialog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.04.09, 18:38
      a ja mieszkam na tzw.starej piaskowej i nie mam wyboru muszę z tej dziadowskiej
      kablówki korzystać bo innej nie ma i dlatego nic nie modernizują.jakość obrazu
      poniżej krytyki choć od czasu do czasu zdarza się dobra jakość.Ogólnie nota 0!
      • Gość: abonent Re: telewizja dialog IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.09, 18:07
        Pytanie do posiadaczy tv z Dialogu: kiedy w Wałbrzchu bedzie mozliwy
        odbiór kanałów HD, i co z sygnałem w formacie 4:3?
        Mam tv 16:9 i po podłączeniu dekodera przez HDMI obraz jest obcięty
        do formatu 4:3, po bokach czarne pasy. Przez scart jest ok.
        Moze ktos coś wie w tym temacie?
        • Gość: gość Re: telewizja dialog IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.09, 21:57
          obraz jest pokazany w formacie 4:3 bo w takim formacie jest nadawany byłby
          większy gdyby to był obraz HD dlatego przez euro widać normalnie
      • Gość: Mercedes Re: telewizja dialog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.08.09, 22:06
        ja mam i srednio co 2 miesiace wzywam montera do wymiany zawieszajacego sie
        dekodera..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka