Dodaj do ulubionych

Gdzie są lekarze?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 20:42
W naszym Uzdrowisku zawsze ceniłam sobie dostęp do najwyższej klasy lekarzy.
Przynajmniej mi się tak zdawało.
A dzisiaj się dowiaduję, że jutro jak pójdę to ... sami emeryci tam siedzą.
Gdzie są ci lekarze?
Tyle podobno ich było? Jak im się płaci po 10 patoli na m-c to czemu nie
przychodzą? Był taki Dobrowolski i już go nie ma. Był taki Podsiadło i już go
nie ma. Gdzie są? Może mi ktoś powie?
Normalnie się nam Uzdrowisko rozpada!
(Podsiadło chyba na P.Górze albo w Gorcach różnie słyszałam).
Obserwuj wątek
    • kolecwoku Re: Gdzie są lekarze? 06.04.09, 20:26
      10000 to za mało , więc odeszli...
    • Gość: ... Re: Gdzie są lekarze? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.04.09, 18:46
      będą za dwa miesiące absolwenci
      • Gość: Kuracjuszka Re: Gdzie są lekarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:31
        Ale oni nie mogą chyba leczyć?
        Najwyżej otworzyć jaskinię solna albo Bicom.
    • Gość: ... Re: Gdzie są lekarze? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.04.09, 18:39
      Bóg leczy oni wypisują drażetki na poprawę samopoczucia
      • Gość: Kuracjuszka Re: Gdzie są lekarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 21:59
        eee co Ty? Przecież to Bóg na nas zsyła choroby, jesteśmy obciążeni nimi tak jak
        grzechem pierworodnym.
        Dzięki miłości wzajemnie się wspieramy i przedłużamy życie (i cierpienie) w tym
        Królestwie. Oddalamy przejście do Domu Ojca nie mając prawa go przyspieszyć.
        • Gość: ... Re: Gdzie są lekarze? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.04.09, 22:13
          sami karzemy się chorobami poprzez niewiedzę i zwykłą głupotę,a pewne
          służby na tym świetnie zarabiają wciskając nam różnokolorowe
          drażetki o identycznie tej samej zawartości tylko o innych nazwach,zgodnie
          z zasadą wiara czyni cuda
          • Gość: Kuracjuszka Re: Gdzie są lekarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 22:28
            ?
            Nasze Uzdrowisko jest pełne takich ukaranych nowotworami niemowląt i ciężko
            chorych dzieci i umierających na raka młodych osób i dogorywających po wylewach
            starców.
            Wskaż kto jest winien - bo na pewno nie my!
            • Gość: ... Re: Gdzie są lekarze? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.04.09, 22:51
              trzeba też rozszerzyć swoją wiedzę na temat zasady "karmy",która
              mówi o karaniu przewinień z poprzednich wcieleń,dlatego jedni rodzą się
              w mądrej, kochającej rodzinie a inni w patologii, nierzadko umierając
              jako niemowlę w kuble na śmieci lub ciężko chorując w dzieciństwie,
              jest to olbrzymia wiedza nie do końca zrozumiała przez nas ze względu
              na brak szczegółowej wiedzy, którą posiada nas Stwórca,my niestety
              mamy wolną wolę i możemy robić co nam się podoba, przez co czynimy dużo
              zła,które musimy odpokutować tak jak to czynią więźniowie w z-dach karnych,ot
              skrótowe wytłumaczenie winy i kary,dlatego musimy być bardzo dobrzy dla innych
              aby nie spotkała nas kara
              • Gość: Kuracjuszka Re: Gdzie są lekarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 22:06
                A jak się maja zachować chore noworodki?
                To taka postać człowieka, która jest już nim ale nie wiemy czy świadoma. Jeżeli
                tak - to jest bezwolna i uwięziona w ciele. Kara-wina jej nie dotyczy. Może
                tylko cierpieć. Jeżeli nieświadoma (jak np. dżdżownica albo larwa mola) to jaki
                jest sens by istniały w chorej-okaleczonej postaci?
                PS
                Nie dostałam się do lekarza:(
                • Gość: Kuracjuszka Re: Gdzie są lekarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 22:07
                  A tak poza tym - pier..lisz! ... ;)
                  • Gość: ... Re: Gdzie są lekarze? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.09, 22:35
                    głupich ludzi stać tylko na tyle, łykaj drażetki
                    • Gość: Kuracjuszka Re: Gdzie są lekarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 23:02
                      Głupcy, to wierzący w karman i Sri-palantologię, (trup się w Delhi ściele gęsto)
                      a biały człowiek każdy kit łyknie.
                      Guru nic nie ma do powiedzenia mieszkańcom naszego Uzdrowiska poza: "musicie
                      zdychać"?
                      Ja się chcę dostać do lekarza bo jestem chora!
                      A nie czytać pseudofilozoficzne brednie o karze i karmie.
                      • Gość: Kuracjuszka Re: Gdzie są lekarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 23:09
                        O widzę, że w Skandynawii!
                        • Gość: ... Re: Gdzie są lekarze? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.04.09, 23:16
                          jedz tam jasnowidząca, a cię uleczą ze wszystkich słabości umysłowych też
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka