Dodaj do ulubionych

wszywka i esperal

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.09, 21:03
ma ktos wszywke bo ja tak od nie dawna ale malo wiem na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: kj Re: wszywka i esperal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.09, 21:10
      idz również do grupy wspomagającej klubu AA, jest w każdej dzielnicy,
      najważniejsze jest wsparcie psychiczne osób ,które już przez to
      przeszły, powodzenia
      • Gość: seba Re: wszywka i esperal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.09, 21:24
        chodzilem wczesniej ale nic nie dało zona jest moim najwiekszym
        wsparciem,ale dziekuje za rade-pozdrawiam
      • Gość: kj Re: wszywka i esperal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.04.09, 18:58
        sama żona sobie z tobą nie poradzi to musi być wieloosobowa grupa wsparcia
        którzy będą dla ciebie również grupą przyjaciół,ponieważ
        musisz zerwać z poprzednim środowiskiem,musisz również pracować nad swoim
        charakterem a w tym ci pomoże tylko nowe środowisko ludzi
    • czarny-michu77 Re: wszywka i esperal 12.04.09, 21:32
      Zasadniczo to na co liczysz z wszywką?
      Na jak długo? maks 1 rok?
      A potem? Skąd wiesz wogóle że teraz masz wszysty Esperal, skoro jest wycofany z obrotu, zasadniczo nie do zdobycia?
      Jeżeli na pewno go masz to zero alkoholu, ponieważ jet to substancja awersyjna do alkoholu, blokująca jego rozkładanie w wątrobie, a zatem pijąc zatruwasz sie aldehydem octowym i w najlepszym razie bardzo żle się czujesz, a w najgorszym umierasz.
      Udaj się do Poradni dla Osób Uzależnionych, gdzie będziesz mógł uzyskać fachową pomoc terapeutyczną.
      Wałbrzych - PZP na Broniewskiego, Świebodzice - osiedle Sudeckie, Świdnica - ul.B.Chrobrego.
      • Gość: seba Re: wszywka i esperal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.09, 21:41
        wlasnie tam go sobie wszylem bynajmniej lekarz tak mowil tylko
        troche dziwnie bo powiedzial ze dzialac bedzie od 8 do 12 m-c i tu
        nie wiem o co chodzi ale narazie dobrze na mnie dziala wiec po roku
        powtorze zabieg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka