Gość: seba IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.09, 21:03 ma ktos wszywke bo ja tak od nie dawna ale malo wiem na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kj Re: wszywka i esperal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.09, 21:10 idz również do grupy wspomagającej klubu AA, jest w każdej dzielnicy, najważniejsze jest wsparcie psychiczne osób ,które już przez to przeszły, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: wszywka i esperal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.09, 21:24 chodzilem wczesniej ale nic nie dało zona jest moim najwiekszym wsparciem,ale dziekuje za rade-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: wszywka i esperal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.04.09, 18:58 sama żona sobie z tobą nie poradzi to musi być wieloosobowa grupa wsparcia którzy będą dla ciebie również grupą przyjaciół,ponieważ musisz zerwać z poprzednim środowiskiem,musisz również pracować nad swoim charakterem a w tym ci pomoże tylko nowe środowisko ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-michu77 Re: wszywka i esperal 12.04.09, 21:32 Zasadniczo to na co liczysz z wszywką? Na jak długo? maks 1 rok? A potem? Skąd wiesz wogóle że teraz masz wszysty Esperal, skoro jest wycofany z obrotu, zasadniczo nie do zdobycia? Jeżeli na pewno go masz to zero alkoholu, ponieważ jet to substancja awersyjna do alkoholu, blokująca jego rozkładanie w wątrobie, a zatem pijąc zatruwasz sie aldehydem octowym i w najlepszym razie bardzo żle się czujesz, a w najgorszym umierasz. Udaj się do Poradni dla Osób Uzależnionych, gdzie będziesz mógł uzyskać fachową pomoc terapeutyczną. Wałbrzych - PZP na Broniewskiego, Świebodzice - osiedle Sudeckie, Świdnica - ul.B.Chrobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: wszywka i esperal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.09, 21:41 wlasnie tam go sobie wszylem bynajmniej lekarz tak mowil tylko troche dziwnie bo powiedzial ze dzialac bedzie od 8 do 12 m-c i tu nie wiem o co chodzi ale narazie dobrze na mnie dziala wiec po roku powtorze zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś