Gość: hans IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 13:05 szukam informacji na temat mieroszowa,konkretnie interesuje mnie hipotetyczna sztolnia mająca znajdowac się za pomnikiem ofiar obozu gross rosen.czy ktos ma jakies informacje na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: mieroszow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 06:19 Witam!!! Ja też zastanawiam się,czy coś tam może być. Na szczycie tej górki można znaleźć jakąś betonową jakby piwnicę lub coś w tym stylu. Ponad ziemię wystaje tylko niewielki fragment,więc trzeba dobrze szukać. Zbocze góry za pomnikiem też wygląda jakby tam miało być wejście do sztolni,jest swoim kształtem zupełnie podobne do wejść w Osówce czy Walimiu. Pozdrawiam!!!!!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yubago Re: mieroszow IP: *.aster.pl 29.05.09, 14:37 Niestety, pogłoski o rzekomej sztolni w tym miejscu nie sprawdziły się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: mieroszow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.09, 22:24 ...z tego co mi wiadomo to z mieroszowa pochodza tylko dziw...i,ktore odbieraja cudzych mezow zonom i ojcow dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: mieroszow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 11:00 i burmistrz dupek zwany Łukaszenko! Odpowiedz Link Zgłoś
fotopasjajelcz mieszkanie do wynajecia 03.07.13, 23:20 Mam do wynajecia mieszkanie 2 pokoje na Podzamczu 46 m2 (pralka,lodówka,, umeblowane , słoneczne ). Przystepna cena. Tel:661098688 Kasia Odpowiedz Link Zgłoś