Gość: zainteresowana IP: 192.193.221.* 24.04.09, 10:01 Dziewczyny, czy możecie polecić mi dobrego fryzjera, który dokładnie i ładnie upina włosy do ślubu? Może być z Wałbrzycha lub Świdnicy. Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość:) Re: Ślub - który fryzjer??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 10:07 witam. ja polecam Salon " U RUDYKA", rok temu wychodziłam za mąż i właśnie on czesał mnie do ślubu, fakt, że jest bardzo drogi, ale raz w życiu na taką okazję, można sobie pozwolić. Dopasuje fryzurę do wyglądu, sukni, dodatków. Polecam serdecznie. PS. Dla niezorientowanych salon znajduje się na Podzamczu, ul. Hetmańska. A numer można w necie znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ślub - który fryzjer??? IP: 192.193.221.* 24.04.09, 10:23 A możesz jeszcze napisac ile zaplacilas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość:) Re: Ślub - który fryzjer??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 12:16 Na pierwszej wizycie farbowałam włosy na jednolity kolor, mam dość długie i zapłaciłam 200zł. To dużo, tym bardziej, że można kupić farbę za kilkanaście złotych i zrobić to samemu. A za uczesanie zapłaciłam 150zł. Bardzo byłam zadowolona. Pełen profesjolanizm. Fryzyra była dość wymyśla ale pięknie upięta, odpowiednio do okazji, sukni i dodatków. I trzymała się całą noc. Ja polecam, ale zaznaczam, że to drogi salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kin7 Re: Ślub - który fryzjer??? IP: 193.23.61.* 24.04.09, 14:22 Polecam salon u Rudej Nowy Świat, super czesze taki chłopak chyba Marcin ma na imię. Czesał mnie na ślub dobrał fajną fryzurę , która trzymała się całą noc. Zapłaciłam ok 100 zł ale nie pamiętam dokłodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocna Re: Ślub - który fryzjer??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 18:37 Ładnie upina włosy Edytka ze Starego Zdroju:) Odpowiedz Link Zgłoś