Dodaj do ulubionych

Jaka cena metra kwadratowego w Wałbrzychu ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 16:10
Witam, możecie mi powiedzieć jak obecnie kształtuje się cena metra kwadratowego na rynku mieszkań (wtórny), w poszczególnych dzielnicach ? Chodzi mi o ceny transakcyjne, nie życzeniowe z kosmosu. Może ktoś kto kupował ostatnio/kupuje teraz podzieli się informacją ?
Obserwuj wątek
    • Gość: go Re: Jaka cena metra kwadratowego w Wałbrzychu ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.09, 16:13
      Nowe Miasto kamienica 2300mkw do remontu
    • Gość: Andrzej Re: Jaka cena metra kwadratowego w Wałbrzychu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 08:55
      Najdroższa jest w tej chwili Piaskowa Góra no ale w sumie najfajniejsza
      dzielnica. Ceny za metr2 są zróżnicowane i to bardzo . Zależy w jakim stanie
      technicznym jest mieszkanie. Jeżeli chcesz do kapitalnego remontu jest wiele ,
      jeżeli jednak nie masz czasu na remontowanie i chcesz mieszkanie tip top zawsze
      znajdziesz tą perełkę .
      • Gość: zonia Re: Jaka cena metra kwadratowego w Wałbrzychu ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.09, 10:00
        poszukaj na www.gratka.pl
        • Gość: l Re: Jaka cena metra kwadratowego w Wałbrzychu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 15:02
          W szczawnie rezydencja kasztanowa 5000zl/m2
    • Gość: marek Re: Jaka cena metra kwadratowego w Wałbrzychu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 16:59
      Piaskowa góra cena za metr 3600 do 4600 Podzamcze jest tańsze ale to już typowe
      blokowisko no i czynsze dużo wyższe i do tego kubik ciepłej wody cena kosmiczna.
      • gal-axy Re: Jaka cena metra kwadratowego w Wałbrzychu ? 09.05.09, 21:14
        Ja mam do sprzedania piękne M na piaskowej po kapitalnym remoncie w
        najpiękniejszym miejscu tel 796330303
    • wladyslaw_grabski Re: Jaka cena metra kwadratowego w Wałbrzychu ? 09.05.09, 23:31
      Umiecie czytać ? Chodzi o cenę za metr w mieście a nie wasze desperackie ogłoszenia sprzedaży klitek :)
      • Gość: ZiBi Re: Jaka cena metra kwadratowego w Wałbrzychu ? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 10.05.09, 11:38
        ...za które nawet wstydzicie się podać przynajmniej wyjściową cenę,
        poza tym 3 pokoje na 40 metrach?
        Nie cierpię takich handlarzy, zero szacunku dla potencjalnego kupca
        i marnowanie jego czasu i pieniędzy.
    • corgan1 Podzamcze - 2500-3500 zł/m.kw 10.05.09, 02:43
      2500 zł - mieszkanie nieremontowane w którym trzeba wiele rzeczy zrobić
      maks. 3500 - mieszkanie wyremontowane w wysokim standardzie.

Ja sprzedaje teraz 54mkw. za 150 tys.
      • Gość: kf Re: Podzamcze - 2500-3500 zł/m.kw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:34
        Nie chcialbym zobaczyć tego mieszkania, już sobie wyobrażam śmierdząca toaleta
        itp takie mieszkania też przerabiałem
        • Gość: ;) Re: Podzamcze - 2500-3500 zł/m.kw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 15:37
          Tak tak, wysoki standard, już ja to znam. Płytki w łazience, panele w pokoju, okna pcv i od razu wysoki standard ;)

Generalnie w myśl naszych sprzedających i pośredników, wszystko co nie jest piwnicą zagrzybioną, z rozlatującymi się oknami, syfiastymi podłogami, jest wysokim standardem :D
          • Gość: hela max 3000 za m2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.09, 19:42
            witam, wlasnie sprzedaje mieszkanie 70 m, 3 pokoje, po kapitalnym remoncie,
            zabudowa itp,1 pietro, nie w wiezowcu, jestem rozczarowana, bo nie udaalo mi sie
            osiagnac ceny 3000 za metr, uwazam, ze naprawde trzeba miec szczesci, aby lepiej
            sprzedac, klientow malo, duzo zwiedzajacych, nowe mieszkania w swiebodzicach
            kolo basenu sa po 3000 za metr, wiec chyba trzeba upasc na glow, zeby kupic
            30letnie za wiecej w betonowym bloku, mam klienta za 2900 za m i sprzedaje, bo
            nie ma na co czekac, te mieszkania tanieja i beda taniec, BTW ogloszenia za 3500
            za metr wisza juz po pol roku, marzenia...
            • Gość: m.ch. Re: max 3000 za m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 21:31
              Taa.. Moje wisiało prawie rok... poszło za pół ceny ofertowej. D..a nie inwestycja.
            • Gość: ZiBi Re: max 3000 za m2 IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 10.05.09, 22:48
              A ja chciałem takie duże (nowe) za 3900/m i nie zdążyłem z tarasem
              wziąść. A zanim się zastanowiłem nad piętrem to już niego też nie
              było. Teraz czekam bacznie dalej na coś fajnego.

Tyle że to tak w Świdnicy schodzą mieszkania.
              • Gość: ;) Re: max 3000 za m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 00:51
                Gość portalu: ZiBi napisał(a):

> A ja chciałem takie duże (nowe) za 3900/m i nie zdążyłem z tarasem
                > wziąść. A zanim się zastanowiłem nad piętrem to już niego też nie
                > było. Teraz czekam bacznie dalej na coś fajnego.
                >
                > Tyle że to tak w Świdnicy schodzą mieszkania.

Musisz mieć wielki napis na czole "JELEŃ" aby teraz kupować mieszkanie ;)
                • Gość: ZiBi Re: max 3000 za m2 IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 11.05.09, 10:30
                  A może mam coś innego czego Ty nie masz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka