Gość: kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 19:49 czy ktoś wie ??? (oprócz naszego prezydenta ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Biały Kamień Re: kiedy remont Andersa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 19:53 to nie prezydent, to droga powiatowa, jak zostanie rozstrzygniety przetarg, a przetarg powinień być ogłoszony i rozstrzgnięty jak leżał snieg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: kiedy remont Andersa ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.09, 08:07 To droga wojewódzka, przetarg już został ogłoszony, termin realizacji odcinku od ul Wysockiego do skrzyżowania na tzw "mijance" jest przewidziany do listopada br. Kolejny odcinek - w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: kiedy remont Andersa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 20:19 Remont będzie wtedy, gdy będą dwie niedziele w kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewers Re: kiedy remont Andersa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 20:30 i pierwszy maja pośrodku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: kiedy remont Andersa ? IP: *.152.146.93.dsl.dynamic.eranet.pl 08.05.09, 20:34 Z tego co mi wiadomo to od czerwca ale nie cieszmy się za bardzo,bo remont będzie przeprowadzony tylko od świateł w kierunku B.Kamienia,chyba do okolic Cubusa. Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: kiedy remont Andersa ? 08.05.09, 20:34 Jak Benek XVI beatyfikuje Gen. Andersa, to wtedy pan prezydent własnymi kolanami będzie nowy asfalt gładził. Wcześniej ni ch.uja! Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: kiedy remont Andersa ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.09, 21:27 Ta sytuacja to zemsta Kruczka za Nowaka aby pleps wiedział gdzie jest jego miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerka Re: kiedy remont Andersa ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.09, 16:52 najpierw muszą się z dwa lata pokłucić kto ma dac kase a następnie moze po taki9m czasie ktoś napisze normalny wniosek po dotacje oile nie będzie fachowcem od dróg nadal weterynarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kravk Re: kiedy remont Andersa ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.09, 10:32 Andersa jest drogą wojewódzką a zarząd dróg wojewódzkich składa się z kilku leśnych dziadków którym nigdy nigdzie się nie spieszy bo i tak nikt z Wałbrzycha ani ze starostwa nie ma nad nimi władzy, dopiero co zakończył się przetarg na wykonawce budowy, który mógł zostać spokojnie przeprowadzony w zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: kiedy remont Andersa ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.09, 12:04 A przestańcie pie..lić o tym podziale dróg bo jakoś władze Opola, Częstochowy czy Wrocławia nie boją się zadzwonić do zarządcy i opie..lić. Tylko w Wałbrzychu prezydent trzęsidupa klnie na drogi razem z nami zamiast za telefon chwycić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: kiedy remont Andersa ? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.05.09, 17:28 A czy ja wiem czy klnie? Remontu i tak nie będzie, nie wierzę w to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: kiedy remont Andersa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 20:32 Mówiąc o "klnięciu" prezydenta przytoczyłem te żenujące plakaty co wisiały jakiś czas temu wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: kiedy remont Andersa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:17 Miasto do zaorania , zero perspektyw. I nie mam na myśli ludzi , bo są ok, ale ,,władze'' tego grodu. Ale po nich to spływa . Pamiętacie obietnice ws. Wieniawskiego ? Będzie piękna ulica z chodnikami i nowym oświetleniem. I kto to powiedział ? My ( wałbrzyszanie) nauczyliśmy się jakoś żyć w tym syfie, ale czy władze miasta myślą o zagranicznych gościach, których większość nocuje w Qubus. Mają do wyboru albo Andersa albo Wysockiego . Masakra , szczególnie po 21.00 gdy nie widać dziur , bo co 3 lampa świeci. Panie Kruczkowski - wstyd na maxa . Ale Pan ma to głęboko gdzieś bo ciemny , tępy naród głosował na Pana. Obietnicom nie było końca. I ludzie dali się nabrać. Dla pocieszenia - ulice Szczawna wyglądają tak samo , ale za to Świebodzice i Świdnica wyprzedzają W-ch o lata świetlne. Odpowiedz Link Zgłoś