Gość: Włodek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 13:50 Przez jakis czas po otwarciu dobre jedzenie itd teraz zrobila sie masówka jedzenie slabsze itd Moze tylko ja mam takie odczucie prosze o Wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaslawek Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - 12.05.09, 14:13 Obudź się i czytaj zanim załoźysz nowy wątek.Temat wałkowany od miesiąca: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=93745072&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizza Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 18:14 tak okropnej pizzy nie jadlem nigdy w zyciu ciasto nalesnikowe lub twarde mało sera itp koszmar!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baroio Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.09, 18:59 Najlepsza i największa pizza w-ch,capriciossa i margarita palce lizac schabowy i rybki też super jak najbardziej polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 12:25 Podobno nawet zcazol juz rozwozic te pseudo pizze Nie no lokal to jakas porazka a Sz.P Krzysiek Szkoda gadac Co on nie ma kogo on nie zna itd Pozdrowienia dla krzysztofam z wybujała wyobraznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 17:19 Najgorsza pizza jaką jadłam w tym mieście;/ bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GPRS Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 19:16 Jakie są ceny pizzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jao Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 19:59 witam, niestety pizza chociaż duża to ohydna- ja dostałam pizzę z niedokładnie rozrobionymi drożdżami! do tego pan właściciel , który nie da w spokoju zjeść tylko non-stop pyta: "i jak? smakuje?". zdecydowanie nie warto! aha, baaardzo długo się czeka na zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.18.33.lan.e-wab.pl 27.06.09, 20:44 ochydny to jestes ty bo was zazdrosc zzera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.18.33.lan.e-wab.pl 27.06.09, 20:46 sam nie potrafisz zrobic lepszej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /?/ Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.centertel.pl 31.08.09, 10:33 zgadzam sie z opiniami ze to najgorsze jedzenie w miescie ! ale ten pacjent co tam serwuje bije wszystko na glowe ! w Stroniu mogl by serwowac zarcie ,takie historie opowiada ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetka Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 10:48 zajebiste, max dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 18:36 Misia. Co? Ty wiesz co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.chello.pl 01.06.09, 19:38 Typowa zawisc Polaczkow, sami nie macie nie pasuje otworzcie wlasna restauracje, a oprocz pizzy jecie cos? My nie narzekamy, szanujemy to miejsce, smaczne obiady, pyszne surowki, nie nawidze zawisci- prostacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:49 do goscia- napewno jesz proste dania- Proste dania- prości ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.chello.pl 01.06.09, 21:16 ale uczciwi, czyżby tzw walbrzyski "japiszon"................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 21:32 kapiszon to sam jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejek Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 11:50 ostatnio zamawialem na dowoz i dostalem zimna pizze!!! i mieszkam na nowym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmo Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.09, 12:38 Witam zamawialem doslownie 200 metrow od pizzeri , nie dosc ze dowiezli po pol godziny to pizza byla letnia a pizzaboy nie mial wydac z 50 zl koszt zanowienia 34zł mowiac ze szef mu nic nie daje drobnych no parodia ten cały Krzysiek to jakas parodia lanser jakich malo . Jedzenie syf i mozecie byc pewni ze kto nie zapyta mnie o ta pizzerie powiem krotko : Syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNELKA Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.09, 16:31 CHCIAŁAM DODAĆ ŻE TO PRAWDA JEDZENIE W STELLI TO SYF! A WŁAŚCICIEL MASAKRA ZEROPROFESJONALIZMU ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do misia Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 20:47 Misia to Ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siamacz Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 12:03 ceny kosmos!!! na tej nędznej dzielnicy to się nie utrzyma długo no i wiecznie pustki nędza na około aż piszczy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 21:01 Hmmm cóż by powiedzieć niestety ceny wysokie a jedzenie nic specjalnego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatynka Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.18.81.lan.e-wab.pl 02.08.09, 21:09 Barzdo ostatnio jest nie przyjemna obsługa barmanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol2 Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 11:13 Wlasciciela tego przybytku mozna czesto zastac w lokalu obok gdzie jak zawsze wygrywa Przypadkiem ostatnio uslyszalem w Stelli jaki to on zajebisty wrzuca po 20 zl a wybiEra set złotych ... i dobrze bo jak klienci zorientuja sie ze pizza nie smakuje bedzie doplacal do interesu LANSSS LANSSS LANSSS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 360 Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 11:32 Większość już się zorientowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 20:04 Pizze dziś kupiłem i była nie dobra w ogóle szynki nie było ... Już zapiekanki lepsze nie wiele lepsze , ale ale lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.09, 22:50 rekPoraza. Jadłem tam zapiekanke. Ziemniaki rozgotowane, zamiast usmażone. Mieso gumowate a wszystko plywało w niesmacznym sosie czosnkowym. Przy tym niedoprawione. Oj lipa - a szkoda bo mialem nadzieje na fajna knajpke w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aurelia Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 10:57 Początek był dobry ale...własciciel zrobił wszystko aby ludzie omijali szerokim łukiem jego knajpę.Panie KRZYSZTOFIE,ktoś kto prowadzi jakikolwiek interes to sam doglada wszystkiego, sam dba o klienta.Ale cóż,Pan wybrał inna formę zarabiania pieniędzy,łatwiejszą.Klienci widzą jak wychodzi Pan z lokalu biegnąc na druga stronę "zarabiać" pieniadze.JEST PAN HAZARDZISTĄ I PRZEZ TAKIE POSTEPOWANIE STRACIŁ PAN KLIENTÓW.Myślałam, ze Pańska pizzeria bedzie inna, szkoda że sie pomyliłam.I osoby ,które wypowiadaja sie na forum na temat jedzenia maja racje. Szkoda mogłobyć zupełnie innaczej.Pozdrawiam i życze dużych WYGRANYCH NA AUTOMATACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niuisa Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - 18.08.09, 10:57 jak czytam to aż się odechcewa nawet zaglądania tam Bóg wie czy salmonella jakas czy co chyba diavollo najlepsze. Niby opinia wlasna lepsza ale tu widze przeważają negatywne właściciel czytajac forum powinien dośc do jakis wniosków a moze przeslijcie mu linka do komentarzy i naszych opini konsumenckich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPRAWIEDLIWY Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 10:33 ZAMIAST OPISYWAĆ RESTAURACJE STELLA KTÓRA MOIM ZDANIEM NIE JEST ZŁA A ŻYCIE PRYWATNE PANA KRZYSZTOFA NIE POWINNO NIKOGO INTERESOWAĆ TO CI MORALIŚCI POWINNI RACZEJ ZACZĄĆ KRZYCZEĆ W SPRAWIE MONTAŻU 3 ANTEN TELEFONII KOMÓRKOWEJ KTÓRA MA SIĘ WKRÓTCE ODBYĆ NA BUDYNKU PRZY UL.PIŁUSUDSKIEGO 41 (NA PRZECIWKO RESTAURACJI STELLA)BO WKRÓTCE SIĘ OKARZĘ ŻE RESTAURACJA NIE BĘDZIE IM POTRZEBNA TYLKO POKROPEK KS.KAZIMIERZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZadowolonyWesoły31 Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 14:45 Parodia bo chyba tak w skrucie mozna nazwac P. Krzysztofa (cwaniaka), jego ekskluzywna restauracje (spelune) A co do anten an dachu przy ul Pilsudzkiego to jestem za wkoncu normalny zasieg telefonya nie wspomne juz o internecie bezprzewodowym . a swoja droga calkiem niezle pieniazki zgarnie wspolnota mieszkaniowa tego budynku na ktorym maja stanac maszty z antenami a raczej stana maszty :) Pozdrawiam P.Krzysztofa ktorego b czesto mozna spotkac jak wchodzi lub wychodzi z kasyna(phiiii kasyna??) nazwijmy to salonem gier bo z kasynem nie ma nic wspolnego ...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 13:23 skoro tak po nim jezdzicie to czemu zaden z was nie otworzyl nigdy nic swojego. zal wam dupy sciska bo jest mlody a czegos sie dorobil!!a to co i jak piszecie na jego temat jest zalosne bo zachowujecie sie jak stare plotkujace dewoty ! to wy powinniscie sie wstydzic tego ze jestescie jak zazdrosne rozpieszczone dzieci. a tak apropo jezeli nie smakuje to nie trzeba tam przychodzic i napewno salmonelli tam nie ma.szefowa kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywana Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 20:38 Lokal jest ok, fajnie ze powstal, jest bardzo ladny ale jedzenie tam jest naprawde malo smaczne. To ze jest to nie wszystko, a wy widocznie nigdy czegos dobrego nie jedliscie skoro sie tak zachwycacie jedzeniem z tej knajpy, a o to w restauracjach chodzi zeby smacznie zjesc. otworzyc to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
de-xter Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - 22.08.09, 22:33 powiedz co ci tam nie smakuje jezeli nie smakuje ci cos to nie przychodz i nie wypowiadajsie na ten temat proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 08:16 nie przychodze ale wypowiadac sie bede bo mam do tego prawo, pytasz co mi nie smakuje to juz ci odpowiadam, probowalam kilku potraw i nie smakuja mi wszystkie a ilosc skladnikow np. na pizzy to żal, oszczednosc pelna geba. Odpowiedz Link Zgłoś
zaslawek Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - 23.08.09, 09:12 de-xter napisał: > powiedz co ci tam nie smakuje jezeli nie smakuje ci cos to nie > przychodz i nie wypowiadajsie na ten temat proste Według ciebie to mogę wypowiadać się tylko wtedy kiedy mi smakuje? Ciekawe. Byłem dwa razy. Trzeciego razu nie będzie.Chciałem zjeść pizzę ale to co było podane to jakiś wyrób pizzopodobny. Mrożone jadałem lepsze.W pierwszej lepszej cukierni-piekarni do mini pizzy dają więcej dodatków. A przypraw trzeba używać a nie tylko chwalić się, że się je ma. Odradzam stanowczo. Odpowiedz Link Zgłoś
de-xter Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - 23.08.09, 12:25 zaslawek napisał: > de-xter napisał: > > > powiedz co ci tam nie smakuje jezeli nie smakuje ci cos to nie > > przychodz i nie wypowiadajsie na ten temat proste > > Według ciebie to mogę wypowiadać się tylko wtedy kiedy mi smakuje? > Ciekawe. Byłem dwa razy. Trzeciego razu nie będzie.Chciałem zjeść pizzę ale to > co było podane to jakiś wyrób pizzopodobny. Mrożone jadałem lepsze.W pierwszej > lepszej cukierni-piekarni do mini pizzy dają więcej dodatków. A przypraw trzeba > używać a nie tylko chwalić się, że się je ma. > Odradzam stanowczo. ze co ze niby jest wszystko mrozone to ci powiem ze sie mylisz bo to jest restauracja a nie jakis bar u szybkiego widac ze nie chodzisz po restauracjach to nie wiesz jak gdzie indziej smakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dextrer Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 12:49 czytaj tekst ze zrozumieniem albo po wakacjach do szkoly :) Odpowiedz Link Zgłoś
1-kalinka Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - 25.08.09, 13:00 prawda.pierwszy raz jak jadłam to pizza ,,uszła w tłumie" ale ostatnio porażka nie dopieczona i bez smaku! No i cenki poszły w górę ale nie jakość pizzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starsza pani Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 11:40 Jadłam posiłek w tej Restauracji wczoraj i muszę przyznać ze jakość i ilość jedzenia jest kiepska. Co do restauracji to jest tam ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyk Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.09, 19:44 tyk-ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 11:11 Byłam tam ostatnio pierwszy raz, lokal ładny ale jedzonko tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arla Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.09, 13:07 Piszecie głupoty , jedzonko jest ok. byłam kilka razy i zawsze smakowało mi:) pycha, tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: 79.162.165.* 04.09.09, 18:22 lokal w porządku jak na nowe miasto, jadałem tam wiele razy i było ok, ale teraz pizza niestety jest nie dopieczona i mniej smaczna i jak tak dalej bedzie to bede zamawial w innych pizzeriach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola. Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 00:40 Witajcie! Gdy powstała ta knajpa byłam zadowolona, myślałam, że coś się będzie w końcu działo na Nowym Mieście. Gdy tam poszłam wszystko było ok, ale z czasem wszystko się zepsuło. Na samym początku pizze były duże i smaczne oraz ceny w porządku teraz ceny w górę, a smak potraw w dół nic specjalnego. A co do rozwożenia pizzy ? Porażka! Kiedyś było na Nowe Miasto gratis.. Zamawiałam przedwczoraj i za dojazd zapłaciłam 5 zł ;o a mieszkam dwie ulice dalej ! szzooook ! 5 zł płacę z Da grasso gdzie pizza dowożona jest z Podzamcza. Zadzwoniłam do Stelli i zapytałam grzecznie dlaczego płaciłam tak dużo za dojazd, to Pani bardzo nie miło mi odpowiedziała, żebym następnym razem uważniej czytała ulotkę. Żałosne, już nigdy tam nie pójdę ani nie zamówię pizzy. Kompletna porażka! Zdecydowanie polecam Da grasso. ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Pikuś Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 08:46 3* NIE dla Stelli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dO EWA Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 16:35 Zapewne nie zamkną tej speluny .....tylko jakas plotka jedyne co to integracje komunie itd to sie kreci bo klientów coraz mniej aaaa i jak krzysztof(imie celowo z małej litery brak szacunku ) został steroryzowany przez lokalnych stójkowych po bramach pizze poza lokal sam donosi hahahah a słyszeliscie najnowsze wiesci Dostarczenie pizzy nawet 3 bramy dalej od pizzeri 5 zł <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szoker Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.09, 16:46 ja się dziwie!! kto taki odważny na tej dzielnicy chodzi i roznosi pizze i do tych bram wchodzi??? nie wiem czy to odwaga czy głupota , zresztą w slamsach otwarcie takiej knajpy która może się śnić ubogim w tej dzielnicy to czyste szaleństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najlepszy Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 19:15 Ciasto do pizzy paskudne i zimno w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.10, 04:50 A WIDZIELISCIE ZE STRONKA TEJ RESTAURACJI DO SPRZEDANIA!!! RESTAURACJA STELLA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 16:30 polecam italiane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipa Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.10, 20:59 Masakra!!!Syffff W lokalu zimniej niż na dworze porażka,ostatnio jak byłam to musiałam w kurtce zimowej zjeśc:-(((((((((((((( i ludzi 000000000000000000000000000. Najgorsze to że kelnerka nie ma zębów. Obżydliwość, osczędza na wszytskim. Panie Krzysztofie do roboty bo obudzisz sie z reką w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 21:50 ma zeby nie przesadzaj ale wszystko inne sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytaz Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.10, 04:58 czy ta restauracja jest do sprzedania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ktoś tam Re: Pizzeria stella Nowe Miasto walbrzych - IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.02.10, 11:13 kelnerka bez zębów bo jak zarabia 500 zł to jak ma je zrobić!! sylwestra nie było ,na kuchni syf się robi pracownicy co odchodzą wszystko mówią ,jaka dzielnica meliniarska to i taka restauracja i nic tu nie pomoże nawet z hiltona syf by się zrobił!!! Odpowiedz Link Zgłoś