Dodaj do ulubionych

"Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 18:58
Chcielibyśmy zrobić "Pod Lwami" imprezę klasową.Proszę o opinie czy
warto.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.05.09, 19:26
      Mialam spotkanie klasowe jedno kiedys Pod Lwami teraz nie tak dawno
      w nowej knajpce Dwor u Maksyma byla to sobota zostalismy wiec na
      dyskotece jesli mialabym nastepne spotkanie zdecydowanie Dwor u
      Maksyma:)))))
      • Gość: gosc Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 20:16
        Polecam jedną i drugą knajpke:)
    • Gość: ancymon Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.chello.pl 14.05.09, 22:22
      Byłam dziś na spotkaniu koleżeńskim. Usiedliśmy na dworze - 10 min. czekania,
      kelnerka nie przyszła. Koleżanka poszła po nią, to stwierdziła, że jest sama i
      ma dużo ludzi w środku i nie wyjdzie. Zamówiłyśmy więc chodząc do niej. Kiedy
      poszłyśmy zapłacić okazało się, że tylko 2 stoliki ma zajęte. Ceny do
      najniższych nie należą, a jednak koleżanka herbatę dostałą w obtłuczonym
      dwukrotnie kubku. Chyba nie tak powinna wyglądać obsługa klienta?
      Pozdrawiam i poleciłabym jednak wybór innej knajpy:)
      • Gość: iza Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 22:47
        miałam już nie jedne spotkanie Pod lwami miło przyjemnie i dobre
        jedzonko co do cen to takie jak wszedzie
        • Gość: laura dwór maksyma IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.09, 22:51
          a ja nie polecam dworu maksyma!!!!!!!!!!!!!sztywno i
          tragicznie!!!!!!!!
          • Gość: smakosz Re: dwór maksyma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 20:03
            Byłam na początku maja jedzenie pyszne chyba mają nowego
            kucharza .Polecam
            • Gość: sloom Re: dwór maksyma IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.05.09, 23:11
              oooo znowu iwona włascicielka lwow sama sobie próbuje na siłe reklame robic
              widac jaki masz zastój hahaha
              zobaczcie na watek z moniką zeby dałaa sobie spokój z prowadzeniem knajpy tamk
              pani iwonka podpisała sie sama swoim imieniem i nazwiskiem a obok widnieje jej
              numer ID komputera z ktorego pisze i sama sobie odpisuje bo przy wiekszosci
              komentarzy jest taki sam :) żałosne doprawdy żałosne!!!!!!!! jak sie komus
              interes kreci to nie ma czasu siedziec na kompie i wypisywac bzdur a jak sie ma
              dupe a nie utargi w swich lwach i goscincu to sie nawet za brzytwe chwyta :)
              JEDEN WIELKI ŻAL Z CIEBIE IWONA!!!!!! GŁUPI PUSTAK I BABOCHŁOP
              • Gość: xsik Re: dwór maksyma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 09:18
                Sloom gyby glupota potrafiła fruwać to szybowalbyś niczy
                orzeł.Skoncz Waść wstyu oszczedż ...sobie żalosna kreaturo..
              • zaslawek Re: dwór maksyma 16.05.09, 09:30
                sloom twoja wiedza na temat internetu poraźa dyletanctwem.
                Zacznij odróźniać IP np 81.18.196.102 od dostawcy internetu.
                • Gość: japoniec Re: dwór maksyma IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.09, 09:32
                  I co sie dziwic, jak sloom tylko pierogi umi lepic. Bo na pewno nie
                  umie ;)
                  • Gość: japoniec Re: dwór maksyma IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.09, 09:36
                    A propos japońskiego. Ostatnio rozmawiałem z jednym z pracowników
                    Toyoty, który powiedział mi:

一頭村が古い村が古かった 敬語わたくしせんぱいまで !!!

a oznacza to mniej więcej:

Jebać Wieżę. W Szczawnie liczą się tylko Lwy !!!
                    • Gość: taktak Re: dwór maksyma IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.09, 10:06
                      taktak
    • Gość: maxiu Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 20:40
      SYF, ble, odradzam. I zdecydowanie odradzam bohemę i zapiekanki
      cholerny przegląd tygodnia wkładają resztki. Cholerny SYF
      • Gość: Monika Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 11:55
        Byłam Pod Lwami w ubiegłym tygodniu i może miło było ale obsługa straszna
        porażka. Na piwo musieliśmy czekać ok. 20 min.gdzie ludzi było tak sobie
        średnio, a o jedzeniu to już nie wspomnę choć dobre.Idzie z głodu i pragnienia
        umrzeć przy stoliku!!!:)
        • Gość: Klient Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.05.09, 18:16
          Pod Lwami czy w Goscincu jet OK pod warunkiem,ze nie ma za duzo
          ludzi wtedy i obsluga w miare szybko dziala,ale zapomnijcie o
          szybkiej obsludze kiedy jest pelno ludzi.Poza tym pozostawiaja wiele
          do zyczenia i meskie i damskie toalety:((((((
          • Gość: magda Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 20:05
            Pierogi ze szpinakiem pyszne.Choć dość długo trzeba czekać.Muszą
            poprawić organizację pracy.Chyba nie mają pracowników w kuchni bo
            nie wyrabiają z zamówieniami.
          • Gość: pan Kracy Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.09, 09:17
            a dajecie napiwki że żądacie szybkiej obsługi?
            • Gość: uuu Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.09, 10:36
              HA HA HA, ...dobre, na napiwki to trzeba sobie najpierw zapracować
    • Gość: Derek Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.sattom.pl 14.06.09, 01:41
      Wszystko jest OK pod wzgledem tego co sie zamawia. Ale ostrzegam DOLICZAJA DO RACUNKU !!!!! Mi dowalili 160 zl
      • Gość: JA Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 00:16
        Pani Iwono wielki błąd jeżeli pozbyła się pani jedyego kucharza bo pani kucharki są doniczego ja patrzyłbym im na ręce
    • Gość: niezadowolona Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: 87.105.201.* 25.06.09, 15:01
      Podczas ostatniej wizyty pod lwami na kelnerke czekalismy 20 minut,
      ruch byl nieiwelki i trzy kelnerki dodatkowo za barem
      rowniez "super" szefowa. kelnerka przechodzila kolo nas jakies 5
      razy bo byla skupiona na obsludze innego stolika pozostale udawaly
      ze cos robia. Nigdy wiecej tam nie zawitam szkoda czasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka