Gość: jaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 18:58 Chcielibyśmy zrobić "Pod Lwami" imprezę klasową.Proszę o opinie czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.05.09, 19:26 Mialam spotkanie klasowe jedno kiedys Pod Lwami teraz nie tak dawno w nowej knajpce Dwor u Maksyma byla to sobota zostalismy wiec na dyskotece jesli mialabym nastepne spotkanie zdecydowanie Dwor u Maksyma:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 20:16 Polecam jedną i drugą knajpke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymon Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.chello.pl 14.05.09, 22:22 Byłam dziś na spotkaniu koleżeńskim. Usiedliśmy na dworze - 10 min. czekania, kelnerka nie przyszła. Koleżanka poszła po nią, to stwierdziła, że jest sama i ma dużo ludzi w środku i nie wyjdzie. Zamówiłyśmy więc chodząc do niej. Kiedy poszłyśmy zapłacić okazało się, że tylko 2 stoliki ma zajęte. Ceny do najniższych nie należą, a jednak koleżanka herbatę dostałą w obtłuczonym dwukrotnie kubku. Chyba nie tak powinna wyglądać obsługa klienta? Pozdrawiam i poleciłabym jednak wybór innej knajpy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 22:47 miałam już nie jedne spotkanie Pod lwami miło przyjemnie i dobre jedzonko co do cen to takie jak wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura dwór maksyma IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.09, 22:51 a ja nie polecam dworu maksyma!!!!!!!!!!!!!sztywno i tragicznie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: dwór maksyma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 20:03 Byłam na początku maja jedzenie pyszne chyba mają nowego kucharza .Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloom Re: dwór maksyma IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.05.09, 23:11 oooo znowu iwona włascicielka lwow sama sobie próbuje na siłe reklame robic widac jaki masz zastój hahaha zobaczcie na watek z moniką zeby dałaa sobie spokój z prowadzeniem knajpy tamk pani iwonka podpisała sie sama swoim imieniem i nazwiskiem a obok widnieje jej numer ID komputera z ktorego pisze i sama sobie odpisuje bo przy wiekszosci komentarzy jest taki sam :) żałosne doprawdy żałosne!!!!!!!! jak sie komus interes kreci to nie ma czasu siedziec na kompie i wypisywac bzdur a jak sie ma dupe a nie utargi w swich lwach i goscincu to sie nawet za brzytwe chwyta :) JEDEN WIELKI ŻAL Z CIEBIE IWONA!!!!!! GŁUPI PUSTAK I BABOCHŁOP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsik Re: dwór maksyma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 09:18 Sloom gyby glupota potrafiła fruwać to szybowalbyś niczy orzeł.Skoncz Waść wstyu oszczedż ...sobie żalosna kreaturo.. Odpowiedz Link Zgłoś
zaslawek Re: dwór maksyma 16.05.09, 09:30 sloom twoja wiedza na temat internetu poraźa dyletanctwem. Zacznij odróźniać IP np 81.18.196.102 od dostawcy internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japoniec Re: dwór maksyma IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.09, 09:32 I co sie dziwic, jak sloom tylko pierogi umi lepic. Bo na pewno nie umie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japoniec Re: dwór maksyma IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.09, 09:36 A propos japońskiego. Ostatnio rozmawiałem z jednym z pracowników Toyoty, który powiedział mi: 一頭村が古い村が古かった 敬語わたくしせんぱいまで !!! a oznacza to mniej więcej: Jebać Wieżę. W Szczawnie liczą się tylko Lwy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxiu Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 20:40 SYF, ble, odradzam. I zdecydowanie odradzam bohemę i zapiekanki cholerny przegląd tygodnia wkładają resztki. Cholerny SYF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 11:55 Byłam Pod Lwami w ubiegłym tygodniu i może miło było ale obsługa straszna porażka. Na piwo musieliśmy czekać ok. 20 min.gdzie ludzi było tak sobie średnio, a o jedzeniu to już nie wspomnę choć dobre.Idzie z głodu i pragnienia umrzeć przy stoliku!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.05.09, 18:16 Pod Lwami czy w Goscincu jet OK pod warunkiem,ze nie ma za duzo ludzi wtedy i obsluga w miare szybko dziala,ale zapomnijcie o szybkiej obsludze kiedy jest pelno ludzi.Poza tym pozostawiaja wiele do zyczenia i meskie i damskie toalety:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 20:05 Pierogi ze szpinakiem pyszne.Choć dość długo trzeba czekać.Muszą poprawić organizację pracy.Chyba nie mają pracowników w kuchni bo nie wyrabiają z zamówieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Kracy Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.09, 09:17 a dajecie napiwki że żądacie szybkiej obsługi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.09, 10:36 HA HA HA, ...dobre, na napiwki to trzeba sobie najpierw zapracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derek Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.sattom.pl 14.06.09, 01:41 Wszystko jest OK pod wzgledem tego co sie zamawia. Ale ostrzegam DOLICZAJA DO RACUNKU !!!!! Mi dowalili 160 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 00:16 Pani Iwono wielki błąd jeżeli pozbyła się pani jedyego kucharza bo pani kucharki są doniczego ja patrzyłbym im na ręce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Re: "Pod Lwami" w Szczawnie-Zdroju IP: 87.105.201.* 25.06.09, 15:01 Podczas ostatniej wizyty pod lwami na kelnerke czekalismy 20 minut, ruch byl nieiwelki i trzy kelnerki dodatkowo za barem rowniez "super" szefowa. kelnerka przechodzila kolo nas jakies 5 razy bo byla skupiona na obsludze innego stolika pozostale udawaly ze cos robia. Nigdy wiecej tam nie zawitam szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś