Dodaj do ulubionych

stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dogadac?

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.09, 20:54
j/w, gdzie sa konkretni ludzie do zrobienia przegladu samochodu?
Obserwuj wątek
    • Gość: puf Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:03
      Na złomowisku.
      • Gość: as Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.152.150.8.dsl.dynamic.eranet.pl 21.05.09, 21:14
        napraw złoma a nie bedziesz się dogadywał.
        • Gość: ciacho Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie doga IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.09, 21:19
          juz pofilozofowane?
    • Gość: on Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.centertel.pl 21.05.09, 21:50
      Daj namiary,to Ci podam.Nie myślisz chyba,że napiszę na forum kto robi to za
      kasę,nie widząc samochodu.
      • Gość: ciacho Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.09, 21:57
        Silverghost2@wp.pl

dziekoweczka
        • Gość: prokurator Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.09, 23:55
          No to tylko namierzę ID i pójdą wszyscy siedzieć.
          • ewa10-0 do prokurator 22.05.09, 07:23
            My już siedzimy na dupskach w domu.Jedynie możesz nas położyć prokuratorku.Daj
            namiary to Tobie napiszę nasz adres domowy,żebyś nie tracił czasu na szukanie ID.
            • Gość: kiki Re: do prokurator IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.09, 08:41
              co to jest ID?
        • ewa10-0 Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog 22.05.09, 07:17
          Mój mąż dał Ci "podpuchę"a Ty łyknąłęś to jak "pelikan"Trzeba by być ostatnim
          durniem,żeby załatwiaać takie,lub inne sprawy z Tobą na łamach forum.Jeszcze
          podajesz swojego e-maila.Najlepiej od razu idz na policję z tym problemem.
          Ty nie jesteś Silver tylko Nero-ale mózg.
    • kolecwoku Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog 22.05.09, 07:34
      no i pózniej się dziwimy że graty mają ważne przeglądy,i zabijają ludzi na
      ulicach...
      • ewa10-0 do kolecwoku 22.05.09, 08:14
        Niestety,masz rację.Znajdzie się jakiś typek,co zechce zarobić na złomie i
        podbije kartę przeglądu takiego "samochodu".Jak widzisz,na tym forum wszystkiego
        można się dowiedzieć,nawet tego,że są ludzie bez mózgów,co jeżdżą zabijającymi
        "trupami".Pozdrawiam!
        Ta odpowiedz mojego męża,to była naprawdę podpucha dla tego idioty.
        • Gość: ddd Re: do kolecwoku IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.09, 10:11
          Z tymi jeżdżącymi trupami to nie przesadzajcie, może gość ma 3 letnie auto np. z
          lekko pęknięta szybą i nie może dostać przeglądu, a szybę będzie mógł wymienić
          dopiero w przyszłym miesiącu. Tylko taki przykład.
          • Gość: OoO Re: do kolecwoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 10:49
            A potem stanie jeżdżącym trupem pod oknem jakiejś zasranej paniusi i smrodzi.
            • ewa10-0 do OoO 22.05.09, 10:58
              OoOj!Masz 100%racji z tym smrodzeniem .Wolę jednak wąchać smród z tego"trupa"niż
              zasranego forumowicza o nicku OoO.
              • Gość: ciacho Re: do OoO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.05.09, 12:18
                rozumiem ze moja laguna z 00r to nic przy waszych ferrari i lamborghini w
                garazach ale umowmy sie ze skoro nie wiece to po co pieprzyc bzdury?
                • Gość: prokurator Re: do OoO IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.09, 23:20
                  Aaa!Laguna...Składana w Rumunii;-)Jest się czym chwalić.BO PRZECIEŻ 2000R.Tylko
                  ciekawe dlaczego nie przejdzie "normalnie"przeglądu...buchacha!!!
    • hopex Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog 22.05.09, 12:21
      Na Mazowieckiej w Komendzie Policji jest diagnosta, który te sprawy załatwia od
      ręki. Ostatnio potwierdzał sprawność policyjnych polonezów więc chyba Twoje
      autko też załatwi pozytywnie :)))
      • Gość: tomasz Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.05.09, 19:05
        ale wy macie zryte banie... pier....cie bzdury. czasami przez bzdurę nie
        przejdziesz przeglądu. czepiają sie wszystkiego więc nie mozecie udzielic info
        gdzie są jacyś spoko ludzie w takiej stacji... nie było by prościej??!!
        • Gość: joe Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.centertel.pl 22.05.09, 21:20
          Święta racja, i powiem wam koledzy, że jestescie chyba nieświadomi,
          ale 99% handlarzy samochodowych robi takie przeglady bez samochodu,
          i ich znajomi i znajomi znajomych i generalnie cala masa ludzi to
          robi, bo tak naprawdę to większość samochodów by tych przegladów
          normalnie nie przeszła, to że czepiają sie pierdół, to jest za mało
          powiedziane.

• Gość: duzykrzys Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.chello.pl 22.05.09, 22:15
            według mnie najlepiej się dogadasz na Sztygarskiej tam biorą wszystko na złom
            albo zróbmy ranking który urzędas ile bierze za załatwienie
            spraw urzędowych , który glina ile bierze itp
            • Gość: adam Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.152.149.209.dsl.dynamic.eranet.pl 23.05.09, 08:03
              Laguna 2000 r? No to jest 9-cio letnie auto,to już wymaga jakiegoś
              wkładu finansowego i wymiany czegoś tam. A co do przeglądów to wcale
              nie czepiają się drobiazgów,co wy wogóle wygadujecie??! Od lat robię
              przeglądy w różnych warsztatach i nic takiego nie zauważyłem,no
              chyba że dla was drobiazgiem są np.niesprawne hamulce lub wywalone
              amory czy inna "pierdoła".
    • Gość: Emil Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 10:40
      Wiem, że są stacje w których robi się przeglądy wszystkich
      samochodów - lecz osobiście nie korzystałem z takich usług dlatego
      nie mogę pomóc.
      Proponuję pojeździć po stacjach i osobiście popytać - takie sprawy
      załatwia się osobiście a nie na forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka