Gość: ciacho IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.09, 20:54 j/w, gdzie sa konkretni ludzie do zrobienia przegladu samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: puf Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:03 Na złomowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.152.150.8.dsl.dynamic.eranet.pl 21.05.09, 21:14 napraw złoma a nie bedziesz się dogadywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciacho Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie doga IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.09, 21:19 juz pofilozofowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.centertel.pl 21.05.09, 21:50 Daj namiary,to Ci podam.Nie myślisz chyba,że napiszę na forum kto robi to za kasę,nie widząc samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciacho Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.09, 21:57 Silverghost2@wp.pl dziekoweczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.09, 23:55 No to tylko namierzę ID i pójdą wszyscy siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do prokurator 22.05.09, 07:23 My już siedzimy na dupskach w domu.Jedynie możesz nas położyć prokuratorku.Daj namiary to Tobie napiszę nasz adres domowy,żebyś nie tracił czasu na szukanie ID. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: do prokurator IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.09, 08:41 co to jest ID? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog 22.05.09, 07:17 Mój mąż dał Ci "podpuchę"a Ty łyknąłęś to jak "pelikan"Trzeba by być ostatnim durniem,żeby załatwiaać takie,lub inne sprawy z Tobą na łamach forum.Jeszcze podajesz swojego e-maila.Najlepiej od razu idz na policję z tym problemem. Ty nie jesteś Silver tylko Nero-ale mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
kolecwoku Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog 22.05.09, 07:34 no i pózniej się dziwimy że graty mają ważne przeglądy,i zabijają ludzi na ulicach... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do kolecwoku 22.05.09, 08:14 Niestety,masz rację.Znajdzie się jakiś typek,co zechce zarobić na złomie i podbije kartę przeglądu takiego "samochodu".Jak widzisz,na tym forum wszystkiego można się dowiedzieć,nawet tego,że są ludzie bez mózgów,co jeżdżą zabijającymi "trupami".Pozdrawiam! Ta odpowiedz mojego męża,to była naprawdę podpucha dla tego idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: do kolecwoku IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.09, 10:11 Z tymi jeżdżącymi trupami to nie przesadzajcie, może gość ma 3 letnie auto np. z lekko pęknięta szybą i nie może dostać przeglądu, a szybę będzie mógł wymienić dopiero w przyszłym miesiącu. Tylko taki przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OoO Re: do kolecwoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 10:49 A potem stanie jeżdżącym trupem pod oknem jakiejś zasranej paniusi i smrodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do OoO 22.05.09, 10:58 OoOj!Masz 100%racji z tym smrodzeniem .Wolę jednak wąchać smród z tego"trupa"niż zasranego forumowicza o nicku OoO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciacho Re: do OoO IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.05.09, 12:18 rozumiem ze moja laguna z 00r to nic przy waszych ferrari i lamborghini w garazach ale umowmy sie ze skoro nie wiece to po co pieprzyc bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator Re: do OoO IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.09, 23:20 Aaa!Laguna...Składana w Rumunii;-)Jest się czym chwalić.BO PRZECIEŻ 2000R.Tylko ciekawe dlaczego nie przejdzie "normalnie"przeglądu...buchacha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog 22.05.09, 12:21 Na Mazowieckiej w Komendzie Policji jest diagnosta, który te sprawy załatwia od ręki. Ostatnio potwierdzał sprawność policyjnych polonezów więc chyba Twoje autko też załatwi pozytywnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.05.09, 19:05 ale wy macie zryte banie... pier....cie bzdury. czasami przez bzdurę nie przejdziesz przeglądu. czepiają sie wszystkiego więc nie mozecie udzielic info gdzie są jacyś spoko ludzie w takiej stacji... nie było by prościej??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.centertel.pl 22.05.09, 21:20 Święta racja, i powiem wam koledzy, że jestescie chyba nieświadomi, ale 99% handlarzy samochodowych robi takie przeglady bez samochodu, i ich znajomi i znajomi znajomych i generalnie cala masa ludzi to robi, bo tak naprawdę to większość samochodów by tych przegladów normalnie nie przeszła, to że czepiają sie pierdół, to jest za mało powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzykrzys Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.chello.pl 22.05.09, 22:15 według mnie najlepiej się dogadasz na Sztygarskiej tam biorą wszystko na złom albo zróbmy ranking który urzędas ile bierze za załatwienie spraw urzędowych , który glina ile bierze itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.152.149.209.dsl.dynamic.eranet.pl 23.05.09, 08:03 Laguna 2000 r? No to jest 9-cio letnie auto,to już wymaga jakiegoś wkładu finansowego i wymiany czegoś tam. A co do przeglądów to wcale nie czepiają się drobiazgów,co wy wogóle wygadujecie??! Od lat robię przeglądy w różnych warsztatach i nic takiego nie zauważyłem,no chyba że dla was drobiazgiem są np.niesprawne hamulce lub wywalone amory czy inna "pierdoła". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: stacja kontoli pojazdow - gdzie idzie sie dog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 10:40 Wiem, że są stacje w których robi się przeglądy wszystkich samochodów - lecz osobiście nie korzystałem z takich usług dlatego nie mogę pomóc. Proponuję pojeździć po stacjach i osobiście popytać - takie sprawy załatwia się osobiście a nie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś