Dodaj do ulubionych

Sklep AVANS z Piaskowej Góry

08.06.09, 19:47
Witam
Wczoraj zakupiłem sprzęt AGD z wyżej wymienionej firmy. Wszystko było ok (obsługa w sklepie, ceny, zachęcanie do zakupu)aż do momentu przywozu towaru pod wskazany adres. Otóż przyjechali panowie otwierają drzwi od samochodu dostawczego i moim oczom ukazuje się wybrany przeze mnie artykuł i wszystko byłoby ok gdyby był on zapakowany!!!!Początkowo pomyślałem że to jakiś głupi dowcip,że sprzęt AGD wysokiej klasy, który kupuje się w firmowym sklepie jest przynajmniej w jakimś najmniejszym stopniu zabezpieczony podczas transportu -a tu nic. Różne inne sprzęty leżały sobie luzem na pace samochodu (miedzy innymi mój) a rzeczą, która zagotowała mnie do czerwoności był brak nawet skrawka kartonu - towar przywieziono tak jak stał w sklepie- w nic nie zapakowany jedynie zaklejone były niektóre drobne części żeby nie odpadły -SKANDAL w biały dzień. na moje pytanie dlaczego sprzęt za który słono płace nie jest zapakowany otrzymałem odpowiedź: "bo jest przywieziony ze sklepu" a skąd ma niby być przywieziony? z obory???? po otrzymanej odpowiedzi Pan powiadomił mnie, że jeśli chce sobie zakryć sprzęt kartonem to mogę się udać do siedziby sklepu i sobie mogę pobrać karton.
Przestrzegam przed zakupem tam jakiegokolwiek sprzętu a tym bardziej transportu!!! DZIADY NIE SKLEP
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Sklep AVANS z Piaskowej Góry IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.09, 19:59
      kupowałem kilka dni temu u nich lodówkę, na wstępnej rozmowie zażyczyłem sobie
      aby nie był ze sklepu tylko zapakowany z magazynu
      i tak przywieźli ale zażądali 30 zł za transport, co poprzednio tak nie było bo
      wiele rzeczy u nich kupiłem
      • Gość: ulka Re: Sklep AVANS z Piaskowej Góry IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.09, 20:17
        ja u nich zamawiałam kuchenkę do zabudowy. nie było na sklepie jaką
        chciałam to mi sprowadzą. Mam nadzieję że będzie oryginalnie
        zapakowana :) Tylko że nie potrzebuję ich transportu - mam włąsny.
        Zobaczymy w środę jak to będzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka